Keresés

Részletes keresés

Dinnye99 Creative Commons License 2005.08.20 0 0 786
2005-07-13
"A Tool webmastere szerint „különböző okok miatt” titokban készül a zenekar új albuma – még inkább, mint a korábbi albumok. Ennek ellenére „a bandatagok keményen dolgoznak, és már látják az alagút végét”.

A legutóbbi Tool lemez, a "Lateralus" négy éve jelent meg, és a banda egyáltalán nem akarja elsietni a dolgokat, mindent a maga idején. „Nem vagyunk nagy nyomás alatt, nem áll fölöttünk egy kiadó aki minden évben ki akarna húzni belőlünk egy albumot” – magyarázta a dobos Danny Carey. „Sokkal inkább kényelmesen csinálunk mindent, megvárjuk, amíg lesz új megmutatnivalónk – és ugyan mennyi új dolgot tudnál mutatni egy év alatt? Mert fontos, hogy az egyéniséged, és a játékod is fejlődjön”. "-http://headbanger.wplanet.hu/be/htdocs/main_file.php/hirek/5338/

"nem akarja elsietni a dolgokat": hát szerintem elég nehéz lenne már ennyi év után "elsietni" ezt az albumot! :)
Kisgonosz Creative Commons License 2005.08.07 0 0 785
most probaltam levadaszni, de bazi lassan jon le....
Előzmény: Dinnye99 (784)
Dinnye99 Creative Commons License 2005.08.07 0 0 784
Én a Third Eye Open-t ismerem. Sokkal többet vártam tőle. Kb olyan érzésem van, hogy mondta a kiadó, h kéne csinálni egy ilyen feldolgozás albumot mert az Apocalyptica óta ez bejön az embereknek. Erre valaki megcsinálta 'favágó' hozzáállással. Szvsz az Opiate, Hush, a Patient és a Pushit számokban még van feelinig, de nekem a többi gyenguci. Viszont a Hush így jobban tetszik mint eredetiben! :)
Előzmény: Kisgonosz (782)
Alhazred Creative Commons License 2005.08.06 0 0 783
Én csak a két vonósnégyesest hallottam... egyszer elmegy, de semmi extra.
Előzmény: Kisgonosz (782)
Kisgonosz Creative Commons License 2005.08.06 0 0 782

vagtatok, hogy van ket tool tribute album..? en errol lemaradtam erosen.....mondjuk a perfect cicrclesrol is:)

IamTheDog Creative Commons License 2005.08.03 0 0 781
Voltam egy Tool koncerten, ahol Maynard-ból végig semmi sem látszott csak a sziluettje. A dobost érdemes figyelni ám nagyon amúgy a beteg vetítésen kívül.
Előzmény: Dinnye99 (780)
Dinnye99 Creative Commons License 2005.08.02 0 0 780
Nah...Siekrült letöltenem a videót. Ez egy kézikamerával felvett koncert. A következő számokat játsszák:
1. Intro (Tuva)
2. Cold & Ugly
3. The Grudge
4. (-) Ions
5. Stinkfist
6. Forty Six & 2
7. Schism intro
8. Schism
9. Parabol
10. Parabola
11. Third Eye
(Intermission Cut)
12. Disposition
13. Reflection
14. Triad
15. Lateralus

A képminősége olyan amilyen, hang az szerintem egész tűrhető.
A koncert nekem nagyon furcsa. Maynard folyamatosan háttal áll a közönségnek és úgy énekel, meg valami iszonyú fura a színpadi mozgása. A többiek meg úgy játsszák végig az egész koncertet, hogy alig "bólogatnak" közben.
Minden esetre nekem tetszett az egész, király számokat játszottak csak sajnos a H kimaradt. Megéri letölteni. Üdv.
IamTheDog Creative Commons License 2005.07.30 0 0 779
Miezmiezmiez????
Előzmény: superhuman (774)
Abellio Creative Commons License 2005.07.29 0 0 778
jah, lehet resumelni.
asszem meg a standard klienssel is. en bitcometet hasznalok, azzal siman.
Előzmény: IamTheDog (776)
IamTheDog Creative Commons License 2005.07.29 0 0 777
Amúgy ez mi?
IamTheDog Creative Commons License 2005.07.29 0 0 776
A torrent megszakítható? Mármint a letöltés, ha véletlenül kikapcsolódik a gép stb...
Alhazred Creative Commons License 2005.07.29 0 0 775
óh, régi szép idők, amikor még volt 4 szabad giga a gépen...
superhuman Creative Commons License 2005.07.29 0 0 774

Szijasztok,nem tudom kinek van meg ez a torrent,de akiknek nincs azok töltsenek ezerrel;) http://www.torrentspy.com/search.asp?mode=torrentdetails&id=230088&query=tool

Tool 2002-11-16 DVD Remaster.torrent Total Size 4.36 GB

Alhazred Creative Commons License 2005.07.17 0 0 773
Én meg bírnám:-))
Előzmény: Abellio (772)
Abellio Creative Commons License 2005.07.17 0 0 772
en birtam pazt :)
Előzmény: reclipse (771)
reclipse Creative Commons License 2005.07.17 0 0 771
igen, ez elég meggondolatlan lépés lenne... a perfect circle kettőn tényleg jobb volt, mint a csaj az elsőn, de a tool zeneisége azért távol áll ettől a vonaltól...
Előzmény: Abellio (767)
reclipse Creative Commons License 2005.07.17 0 0 770
hello, ez az info honnan származik, mert sem a toolband.com-on, sem a toriamos.com-on nincs ilyesmiről szó (bár lehet, hogy rosszul figyeltem...)...
Előzmény: aldoman (766)
eraserboi Creative Commons License 2005.07.12 0 0 769
Bizony igazad van. Mr. ex-Twiggy-nek lövésem nincs, mi köze lehetne a Toolhoz, de ne is legyen, mert kitérnék a hitemből. Egyébként a felvetés teljesen meglepő, és hál' Istennek tökéletesen indokolatlan.
Előzmény: Abellio (767)
IamTheDog Creative Commons License 2005.07.12 0 0 768
Tori meg MAynard már énekelt együtt. Ez nem nagy meglepetés. A basszeros felvetés meg hülyeség. NeEm tudom honnan jöhetett...
Abellio Creative Commons License 2005.07.12 0 0 767
azert inkabb ne turjuk ki a toolbol justint :)
mondahtnam ugy is, hogy nem lenne minosegi csere :)
aldoman Creative Commons License 2005.07.12 0 0 766

Új Tool album előreláthatólag 2006 első fele amelyen a hivatalos billentyűs -koncertsorozatát Maynardékkal való új album studiózása miatt félbeszakító- Tori Amos lesz. Durva lenne egy duett az új albumon Torival és Maynarddal ,úgy ,hogy az aláfestő zene a jellegzetes és mással összekeverhetetlen páratlan ütemekre épül. Meg sem lepődnék ha Twiggy fel tűnne körülöttük..:-) Mióta drogfüggő barátjától(Manson) saját érdekében kicsit eltávolódott sorra tűnik fel kedvenc együtteseimben APC,NIN ,,lehet ,hogy ezekszerint most majd a Toolban is...:-)

IamTheDog Creative Commons License 2005.07.05 0 0 765

Egyszer (2002-ben) Új-Zélandon, koncert előtt hallottam egy rádióinterjút Maynardal. Vicces volt...

-Szia Maynard, hol vagytok?

-Új-Zélandon.

-És várjátok már a koncertet?

-Aha

-Mit csináltok éppen?

-Most ébredtem fel.

-Milyenek voltak az ausztrál állomások?

-Jók.

stb, stb, stb.

Egyszer el is gondolkoztam egy Hammeres Maynard interjú olvasása közben, hogy ezt tényleg ő nyilatkozta?! Csak úgy ömölhetett belőle a szó.

Amúgy vegyünk egy párhuzamos példát. Robert De Niro-val is rémálom interjút készíteni. Vannak ilyen emberek.

Előzmény: Abellio (762)
Abellio Creative Commons License 2005.07.05 0 0 764
attol, hogy nem hulye, meg lehet, hogy nehezere esik melyebb gondolatokat elo szoban erthetoen megfogalmaznia. es emelett lehet, hogy meg utalja is ezt csinalni. vagy szimplan farasztja. gyorsan tul akar lenni rajta.
vagy nem akarja. azt akarja, hogy az emberek gondolkozzanak el azon amit mondanak a zenejukkel, ne o ragja a szajukba.
persze ez csak talalgatas :)
engem se zavarna, ha neha normalisabban nyilatkozna, de igy is jol megvagyok.
Előzmény: eraserboi (763)
eraserboi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 763
Na, erről beszéltem. A faszi nyilvánvalóan nem hülye, hiszen akkor nem bírt volna ilyen szintű zenét összehozni - meg a hangjával ilyen mesterien bánni. De akkor minek csinál úgy?
Előzmény: Abellio (762)
Abellio Creative Commons License 2005.07.05 0 0 762
hna igen, en se vilagosodtam meg meg mjk interju olvasasa kozben :)
mondjuk tul sokat nem is olvastam. meglehet, hogy nem szeret interjut adni. vagy nem tudja jol kifejezni magat ertheto mondatokban, ezert is csinal zenet, abban jobban ki tudja fejezni magat.

pl:
TT: Is there a certain theme running through "Lateralus"?

MJK: Communication.

TT: Again, could you care to expand on that?

MJK: It's kind of covered on the album. It's - I don't know.
It's kind of hard to put into words. It's all about the music.
Előzmény: eraserboi (761)
eraserboi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 761
Ez is igaz lehet. A 759-es hozzászólásodhoz meg annyit, hogy Miselvájld meg Anikóvagyokahegyről jellegű blogelmélkedéseket én se szeretnék tőlük olvasni. :) Csak mondjuk egy informatív interjút, ahol nem kell eszelősen finomkodva feltenni a kérdéseket, hogy ne gázoljanak MJK lelkébe, és még válaszoljon is rájuk. Ennél pontosabban ma télleg nemtom megfogalmazni, mi dúl a lelkemben Tool ügyben, hehe!
Előzmény: Abellio (760)
Abellio Creative Commons License 2005.07.05 0 0 760
mogorva, zárkózott, csakazértsemondokegyérthetőmondatot jellegű "ércsetekmeg"

lehet, hogy szimplan ilyen. ha akarna se tudna maskep megnyilatkozni ;)
vagy tudna, de nem akar hamis kepet kialakitani magarol.
Előzmény: eraserboi (756)
Abellio Creative Commons License 2005.07.05 0 0 759
lehet am, hogy velem van a baj, mert sosem vagytam kapcsolattartsra egy zenekar egy tagjaval se :) amig tetszik amit csinalnak addig szarok az imagere. a zenejuk erdekel, nem a maganeletuk.
egyebkent megis, mit varnal tole? tobb interviewt? blogot? :)
Előzmény: eraserboi (758)
eraserboi Creative Commons License 2005.07.05 0 0 758
Há' lehet, hogy nekem ez a hihetetlen mogorvaság így jön le. Azért ez mégiscsak ritka abban a szakmában, ahol ez leginkább hátrány, meg teljesen szokatlan, meg nehezen szerethető meg mittudomain. A rajongókkal való kommunikáció teljes hiánya vagy image, vagy pöcsrázás (nyilván előbbi). Megjegyzem: fentiek az én véleményemet tükrözik, mer' béna vagyok vagy miszar. 
Előzmény: IamTheDog (757)
IamTheDog Creative Commons License 2005.07.05 0 0 757

Mindig is ilyen volt.

Amúgy nekem sem tűnt fel soha, hogy beképzelt lenne.

Ez az "ércsetekmegség" sem jutott még eszembe.

Szóval nem értelek.

Előzmény: eraserboi (756)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!