Az lenne a kérdésem hogy: leszedtem mindenféle packokat, de még így is hiányol a packon belül jó pár dolgot (bombardier, személyvonat, gyorsvonat) Ellenőriztem, karakterre pontosan minden a helyén van, és még így is hányol eng. fájlokat. Desiro vonatot honnan tudnék leszedni?
Haladgatok,játszogatok stb. Viszont a játék betöltésénél (a legelején) kiírja a hiányzó dolgokat. Nekem ezzel csak az a problémám hogy a nagy része már le van szedve, és a leírások szerinti mappába másoltam be őket. Viszont ezeknél is hiányolja az eng fájlokat. Mi lehet az oka? (a szükséges kiegészítők pl bin fel vannak tévve)
A pályaudvari hangok a Train simulatorRoutes az adott pályaSound mappában vannak.
Az adott pálya alatt azt értsd, hogy melyik pályába akarsz "beletúrni" mert, minden pályának van egy Sound mappája.
A progfram futása közben az adott objektumokhoz innen van társítva a hang. Ezt, (ezeket) a párosítás(oka)t az MSTS Editors & tools alkalmazásában lehet megadni a pálya elkészítésénél.
Szia! Ha kicsit lejjebb görgetsz az oldalon, elolvashatod a probléma első számú okát, és annak megoldását! :) 24261-számú hozzászólásom.
Az általam írt megoldás, persze csak akkor működhet, ha a játék teljes egészében telepítve van, a hozzá tartozó, kötelező bővítményekkel együtt, valamint előzőleg az Alföld 6-os sorozat minden példányát időrendi sorrendben telepítetted (6.1; 6.2; 6.3)