Keresés

Részletes keresés

BadGuy Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4154
Mindig is lehetett space a user nevekben!
Előzmény: SEEN (4144)
Mage Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4153
Ja, tenyleg ketszer irtam be, nem direkt. Amikor eloszor ment el, szar volt a netem, es pont post utan masfel napig nem lattam semmit a halobol, azt hittem, nem mentette el.

---

Az, hogy szerinted rohejes - latom, nyelvtanbol is hulye vagy, legalabb teljes a harmonia -, egyeni problemad, ha tobbedmagaddal latod igy, akkor fertozo. Tovabbra is teny, hogy sem a jatek nem teszi kotelezove, hogy ugyanazon a neven jatsszon az ember, sem a szervereknel nincsen kiirva, de ha ki lenne, az sem szamitana semmit.

Persze az ilyen ontelt klinikai eseteknel megertem ezt a fajta hozzaallast, hogy mindenki tudja egy szerveren, megjott a csodalatos Gry, en ettol ugyanugy alnevezni fogok, es nem erdekel, hogy az adminok mit szolnak hozza, mert ugysem nagyon teszem mar be a lamahenter csiterezo magyar szerverekre a wonid-met.

Persze nyugodtan meg lehet kozeliteni onnan, hogy velem van a baj, es flamelek az admin forumban, de az adminok lennenek az egyetlenek, akik tehetnenek valamit a magyar cs-ert. Ugy nez ki, ez nem prioritas, a normalisabb, skillesebb playerek - es en - meg huznak ki kulfoldre.

Ki mint vet.. A belterjes populacio vagy kihal, vagy kiallitjak a muzeumba..

Előzmény: Gryllussss (4147)
Tafy Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4152
Hat azert eleg szepen novekszik a banid.cfg es a banip.cfg. Es valszeg ez csak egy kis hanyada a valoban csaloknak. Pl hogy szursz ki egy autoshootos pb-hackes csalot? A csalozasrol meg annyit, hogy sajnos amig nem lesz egy normalis anticheat program, addif megint nem lesz jo jatekos, csak geci csalo.
Előzmény: Gryllussss (4151)
Gryllussss Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4151
Annyit tudok ehhez hozzafuzni, hogy egyetertek azzal , amit korabban Raepa leirt:
Csitert alig latni nagy neha, viszont egy csomoan rontjak a hangulatot a sirassal, csiterezessel.
Ha valaki meg tenyleg lenyom azert, mert egy program jatszik helyette, jo neki.

"Don't panic!" :)

Előzmény: Tafy (4148)
Tafy Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4150
Na most tenyleg baromasagot irtam. Eleg lenne az is, ho kiirna, hogy XY tulajdonkeppen ZZ, es mindenkit tudna, hogy nem csiter pl. Igy lehetne alnevezni is nyugodtan, de meg lehetne szabadulni az alneves csaloktol, legalabbis jobb szinten, mint most. Ja, es Mage-t se rugnak ki a 8. fejese utan :D
Előzmény: Tafy (4148)
Tafy Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4149
Ezek szerinte az nagyon jo dolog, hogy bejon valaki alnevvel es agyonhentel mindenkit. Nem tudod, hogy most egy nagyon jo jatekos alneven, vagy egy geci csiter. En _emiatt_ vagyok az alnevezes ellen.
Előzmény: Gryllussss (4147)
Tafy Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4148
Okok, le lettem ugatva :) Apropo, hogy all a CSCD project? Az segitene ezen is. Gondoljatok bele, belep valaki, es kiirja a CS, hogy o tulajdonkeppen nem XY, mert a CSCD-ben ZZ neven van regisztralva. LEgalabbis remelem, igy lesz. Aki alnevezni akar, szerezzen tobb wonkey-t.
Gryllussss Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4147
Hat Tafykam...
Nem mondom hogy mondtal mar okosabbat is, de ez orbitalis baromsag. ;)
Most komolyan, ki nem sz**ja le, hogy "o", "(+)", vagy "coitus interruptus" neven jatszik valaki?
Es ha kozben ugy is hivjak neha hogy "[HiredNevesKlan]IstenTapJatekosa", akkor mi van? Brrr...

Mage, koszi, hogy meg egyszer beirtad a hulyesegedet, akkor meg egyszer korberohog mindenki. Latom, szereted magad alazni a forumban, a legrohelyesebb hozzaszolasokat mostanaban te gyartod. Persze te komolyan is gondolod, az a pojen az egeszben.

Torgyan "motherfucker" Jozsef
.............................

Előzmény: Tafy (4140)
gyanus_capa Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4146
hehe pedig ezek kurva jo kis otletes nevek, nelkuluk szegenyebb lenne a cs

;-D

HEFAthos Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4145
Nevetséges...
SEEN Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4144
hihi, az Andzsin_szan meg abbol az idobol valo, amikor nem lehetett space a usernevekben ;))

[s]

Előzmény: SEEN (4143)
SEEN Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4143
hmm, megmondanad akkor, hogy az alabbi nevek kozul nekem melyiket kene hasznalnom? :)) ugy orulnek, ha vegre megtudhatnam a frankot ;)

Andzsin_szan
1
Tarhonyas Pista
Dr. Somfai Alajos, arcplasztika
Dutch Dixon
Tong Po
Sor Kalman
El Marichi
Atomvillanas balrol
Macskajancsi(Cat Jones)
narancsle(orange-juice)

es ezek csak azok, amilyen neveket talatam a screenshot konyvtaramban... :) jah, termeszetesen mindegyik neven min. 1-2 honapot jatszottam :)

udv,

[s]

Mage Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4142
Mi az az "alnev"?

Gyakran mondjatok, de sohasem ertem, mire gondol, aki irja.

Van olyan player, aki alairt valami szerzodest, hogy mindig xzy neven fog jatszani? Szerintem nincs... Sehol nincs olyan szabaly, hogy kotelezo volna ugyannak a nevnek a hasznalata. _Egyetlen_ MOTD-ban sem lattam meg, olyan szervereben sem, ahonnan kivagnak az "alnevezes" miatt.

Masik, hogy amikor alnev miatt kick, nem kerdezi meg az admin, kicsoda vagyok, hanem kapasbol kick.. Esetleg elotte szol, hogy irjuk at. De miert?

Azert lehet "alnevezni", mert tortek a szerverek. Aki feltori a szerveret, az ezzel _vallalja_ azt is, hogy nem tudhatja, ki kicsoda. Ez az admin dontese, es nem a playereke.

Ha tudni akarja, ki kicsoda (Big brother is watching you), akkor ne torje fel a szervert, es lesz wonid, aztan irogassa kis cetlikre, ha kivancsi.

Ez olyan, mintha farsangi balt tartanek, aztan kidobatnam azokat, akiken maszk van. Ha tudni akarom, ki jon el hozzam bulizni, akkor nem farsangozok..

Most amugy nem a toretlen szerverek mellett akarok szolni, az mar nalam lefutott vita, csak szerintem vicces az a szo, hogy "alnevezes". Vagy ismer valaki Kovacs Janos nevu jatekost, akit eloben is ugy hivnak? A kb. 1000 cs playerbol talan az egyetlen, aki a sajat neven jatszik, az Robi. A maradek 999 az mindig alnevezik.

BadGuy Creative Commons License 2001.11.02 0 0 4141
Nemtom ki szokott széjjel szopatni répa :) Na mind1. Ja és menj a csbazz-ba ha már mindenképp ugatni akarsz. Te meg 1 überláma paraszt vagy. Hogy jön ahhoz bárki hogy 1 fórumon bénának nevezi a másikat? EZ EGY ROHADT ADMIN FÓRUM. Takarodjon innen minden eredményleső ! :D
Előzmény: raepa (4136)
Tafy Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4140
Lassan el kellene inditani egy olyan kezdemenyezest, hogy az alnevet hasznalokat mondjuk 1-2 hetes bannal sujtsak. Mert az ilyen nevek nem lehetnek noralis nevek: G, Z, P, lagyanhullo pinaszor, ElektromosWCkefe, stb. Az ilyeneket bannolni kell, akkor talan felfogjak a lenyeget.
HLDrizzt Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4139
Jaj! Vigyazz mert meg a vegen megsajnal valaki... Nem csitereztelek le kocsog, csak egy par dolog GYANUS volt.
SEEN Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4138
ergo hosszu tavon nem igen tudom elkepzelni, hogy valaki csaljon :) mar csak azert sem, mert neki sem lesz fun :)
Előzmény: SEEN (4137)
SEEN Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4137
jaja, ha valaki csal az olyan, mint a pushup-os melltarto :)) akkor van ciki, ha bizonyitani kell ;)

[s]

raepa Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4136
Irkal a halal. Ha akartam volna kuldeni valamit mar reg kuldtem volna, es az a lentebbi mondat is ugy nezett volna ki, hogy a sok cshus csiterezes helyere kuldok egy kis nepnevelo iromanyt. De nem igy nezett ki.
Hogy hany csiter van, nem erdekel. Lama juzerbol messze tobb van. Olyanbol, amelyik asse tuggya, hogy hogyan kell lerakni a bombat. Asse tuggya mijaza bomba. Olvastam a cshun a valve-anticsit hir kommentjet, odaig jutottam, hogy egy okostojas nevu illeto olyant irt, hogy neki 40/5, ill 27/1 (vagy vmi ilyes) egyertelmuen azt bizonyitja, hogy az illeto csiter. Ahha. Asszem jol gondolom, hogy a koma hatulrol sem birna leloni. :) Es az ilyenek csitereznek... Tovabbmegyek, egyeseknek a bevasarloscript is csit. :) Amire az a verkocsog guzmen is aszonta, hogy remek otlet. :) (Amugy a csiterek lelohetetlensege hogy jott ide? Csak beleolvasgattam ebbe a forumba, de nem emlekszem, h valaki ilyent irt volna. :) ) A csiterezok 99%a magat minositi a szovegevel, nem a csiternek kikialtott szerencsetlent. Tegnap pl dodoztam, oszt most beleolvastam a forumba: hat nem lecsitereztek. Mindezt ugy, hogy nekem meg rosszak a reflexeim, nem tudok celozni, es gondolkodni se nagyon szoktam. Raadasul egy kibaszott admin... Mit szolt volna ha valaki olyan teved a szerverre, aki tenyleg tud?
Gabikanak a bizalomrol. Szep dolog. En pl magambol meg a szuk kornyezetembol indulok ki. Ez alapjan nincsenek csiterek. Ez az egyik veglet. A masik pedig a jatekosok egy tetemes hanyada, akik szerint minden masodik ember csal. Van egy olyan erzesem, hogy a 0% kozelebb van az igazsaghoz, mint az 50%. (Bedgejt meg eleg konnyu kiloni, nagyon nagy lama szegeny. Csak ugralni tud. :) )
Lenyeg a lenyeg: en bizok abban, hogy a tobbi szerencsetlen sem azert gyun a szerverre, hogy a gep jatszon helyette.
Előzmény: 42 (4120)
BadGuy Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4135
Elmész te a pébe :D Sztereótirpák :D
Előzmény: -TJ- (4133)
Gryllussss Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4134
Es en kis naiv aszittem, hogy gay-akciokbol nem szuletik semmi...
Előzmény: -TJ- (4133)
-TJ- Creative Commons License 2001.11.01 0 0 4133
Hat en tovabbmennek. Sztereotirpak akkor szuletik, ha Bad es Rock 1 szerveren jaccik :D
Előzmény: SEEN (4131)
BadGuy Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4132
Faszom abba aki rólam ilyet álmodik :D
Előzmény: SEEN (4131)
SEEN Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4131
ugyanmar, mindenki tudja, hogy a sztereotipiak ugy szuletnek, hogy valaki megalmodja oket ;))

[s]

Előzmény: BadGuy (4121)
BadGuy Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4130
Najó rinya off a HUS mostantól le van xarva !
BadGuy Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4129
Cobra szerint én 1 lövéssel kilövöm az egész pisztoly tárat szal jobb lesz vigyázni hova célzol mer én ugrásból 1 lövéssel a lábfejeden megöllek glockal :D
Előzmény: Jessy (4124)
HLDrizzt Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4128
Ma csak egy, holnap az egesz vilag! :)))
Előzmény: 42 (4126)
42 Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4126
Én meg azt sajnálom NAGYON, aki ilyen patáliát tud csapni _egy_ szerverről való ban miatt. :-P
Előzmény: BadGuy (4122)
Jessy Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4124
Lehet hogy nem ugrasz, de ha elottem megjelenik egy emberke hirtelen, es vilagit a szoveg, hogy HEF|Badguy, akkor maris felfele celzok, ugyis beleugrasz;))
Kulonbenis, ezt a hirnevet azert csak kierdemelted magadnak. Ha massal nem akkor a pisztolyurito es ugribugri csitjeiddel ;)))))
kmm Creative Commons License 2001.10.31 0 0 4123
mondta BadGuy a kengurú :))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!