Keresés

Részletes keresés

bojár Creative Commons License 2004.01.26 0 0 336
Isten nyugtassa békében!

Őszinte részvétem azoknak, akik közelebbről is ismerték innen.

Belegondolni is szörnyű, hogy adott egy fiatal, ereje teljében lévő élsportoló, akit rendszeresen orvosi viszgálatoknak vetnek alá és mégis ilyen tragédia történik Vele.

r.tonyo Creative Commons License 2004.01.26 0 0 335
Döbbenetes eset, részvétem a családjának
A magyarfoci megint elvesztett valakit, akiben megvolt a jövő lehetősége

Fradi az NB I bajnoka:
nem tudom miért gyakori hogy 24 évesen meghal valaki?
Én se ismerlek személyesen Téged, de tudom hogy nagy bunkó lehetsz

Előzmény: Törölt nick (323)
Fricy Creative Commons License 2004.01.26 0 0 334
Most láttam a TV-ben a képeket. Szörnyű volt nézni. Szerencsétlen Miki! Még előtte volt az élet!
Nick_Rivers Creative Commons License 2004.01.26 0 0 333
Igen közben én is rájöttem, de nehéz visszafogni magam, az ilyen hozzászólás után.
Előzmény: winemaster (330)
Nonszensz Creative Commons License 2004.01.26 0 0 332
Nem Neked címeztem.

amit írtál arra most nincs kedvem reagálni, mert ez nem az a topik ahol az ilyen vitáknak helye van

Üdv!

Előzmény: Balázs (313)
Pupák_ Creative Commons License 2004.01.26 0 0 331
Borzasztó ami történt egy újabb értelmetlen halál.

Úgy látszik az élsportolóknál nem működik tökéletesen az orvosi felügyelet. Talán szigorítani kéne és sűrűbbé tenni.
Minden nagyobb megterhelés előtt és után kéne sportorvosi vizsgálat. Hasonlóan a pilótákhoz

winemaster Creative Commons License 2004.01.26 0 0 330
Hagyjátok, ez várható volt hogy lesz egy-két tapló, szerencsére a többség nem ilyen.. nem kell foglalkozni vele
Előzmény: Nick_Rivers (327)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 329
Isten nyugosztaljon Miki!
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 328
Nálunk az az érdekes, hogy a családomban senkinek nem volt eddig ilyen, és én mégis infarktust kaptam 21 évesen. Persze, gondolom a hajlam meglehet az ősökben. Elég sok gyógyszert szedek, asszem a véralvadás gátlóból 2-t, avgy 3-at. Sajnos még szoknom kell. Egyelőre Anyum figyelmeztet reggel, meg este, hogy gyógyszer, mert eszembe sem jut.
Előzmény: Törölt nick (320)
Nick_Rivers Creative Commons License 2004.01.26 0 0 327
te nem öszinte vagy bazdmeg hanem,.....ááá ennyit sem érsz...
Edward the Great Creative Commons License 2004.01.26 0 0 326
Nehéz szavakat találni arra is amit te művelsz itt.
Égeted itt a nickedben szereplő csapatot te senkiházi.
Veszpremi Creative Commons License 2004.01.26 0 0 325
Hihetetlen tragédia! Egy szimpatikus fiatal sportember, és nincs többé. Isten veled!
Vlaszij Creative Commons License 2004.01.26 0 0 324
Teljesen le vagyok döbbenve és szóhoz se jutok....

Nyugodj békében Miki... És nem felejtünk sose.....

:((((

Előzmény: Sharpshooter1920 (322)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 323
Őszinte leszek, én nem vagyok annyira szomorú, mert ez egy megdöbbentő, degyakori eset. Meg hát nem is ismerem személyesen a fehér mikit.

Tényleg most ki kerül be a fehér miki helyére ? Kenesei ?

Sharpshooter1920 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 322
Nyugodj békében Miki!
winemaster Creative Commons License 2004.01.26 0 0 321
Nagy bánatok és nagy örömök hozzák össze sokszor ezt a széthuzó kis népet. Miki jó focista volt, mikor felmerült a távozása, marasztalták, ill. el sem engedték, számos Portugál csapat örömmel látta volna soraiban. Becsüljük meg értékeinket. Miki, nyugodj békében, büszkék vagyunk rád..-(
Nonszensz Creative Commons License 2004.01.26 0 0 319
Hamár itt vagy annyit megtehetnél, hogy legalább a nevét leírod rendesen!
kösz
Előzmény: Törölt nick (311)
imyke Creative Commons License 2004.01.26 0 0 318
Egyszerűen felfoghatatlan! Nem akartam elhinni mikor anyám reggel ezzel ébresztett! De most már kezdem felfogni, nagyon nehéz...

Nyugodj békében Miki!

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 317
Remélem a tragédia összerázza a magyar válogatottat végre, és leteszünk végre vmit az asztalra...
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 316
"Az orvosok mindent megtettek

Lisszabon, január 26., 12.20 Emlékdíjat alapít a Benfica.

A Nossa Senhora da Oliveira klinikát kevéssel a dráma után szintén ellepték a Benfica és a Guimaraes Mikiért aggódó szurkolói. Fausto Fernandes, a kórház igazgatója egyébként maga jelentette be a halál beálltát, kevéssel később, 23.55-kor pedig megérkezett a helyszínre Hermínio Loureiro, a sportügyekkel foglalkozó államtitkár is.
A Benfica orvosa, Joao Pablo Almeida szerint eleinte mindenki szívinfarktusra gyanakodott:
- Valóban úgy tűnt, hogy Miki infarktust kapott, és ennek megfelelően kezdtük el az újraélesztését elősegíthető gyógyítást. Sajnos, olyan esetről volt szó, amely gyakran előfordul a mindennapi életben, és az orvostudomány általában tehetetlen ezen esetekkel szemben.
A Benfica elnöke, Luis Filipe Vieira és Fehér menedzsere 0 óra 23 perckor hagyták el a kórházat, mindketten megjegyezték:
- Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, hiába...
Elképzelhető, hogy a Benfica díjat alapít Fehér Miklós emlékére, ezt maguk a játékostársak szorgalmazták. A guimaraesi Djurdjevic így emlékezett a drámai pillanatokra:
- Rogerio Matias, Miguel és jómagam álltunk a legközelebb, Miki arca hirtelen olyan idegenszerűvé vált, zihálva kapkodta a levegőt, azonnal látszott, hogy komoly dologról van szó. Mindannyiunkat mélységesen megrázta az eset..."

nb1.hu

sx7 Creative Commons License 2004.01.26 0 0 315
Megint csak azt mondanám várjunk.Lehet Mikinek valami szervi baja volt.

A forumodhoz, pedig csak annyit,hogy ritkán fogják a csapatorvosokat felelőségre vonni,mert azért erre vigyáznak.A foci az biznisz(de említettél biciklit is).

Reméljük Mikinél is kiderülnek a dolgok.
S ha nem is lehet visszahozni Mikit,remélem,hogy az ilyen esetek száma a következőkben csökkeni fog,mint tudjuk Foe fél éve halt meg . . .

Viszlát Miki

Előzmény: Balázs (298)
Oxygen Creative Commons License 2004.01.26 0 0 314
Nyugodjon békében!
Őszinte részvétem a családjának!
Balázs Creative Commons License 2004.01.26 0 0 313
Kedves Nonszensz!

Magamra vettem, amit írtál.
Azt hiszem, ha valaki tesz valamit, és tud arról, mit tesz, felelős érte. Most nem a konkrét tragédiáról beszélek, de arról is szól. Ha vki élsportoló akar lenni, s elhatátozza, hogy megfizeti ennek az árát (és persze megkapja érte a jutalmát is), és tud arról, hogy teljesítményfokozókat kell esetleg szednie, amiknek esetleg lehetnek nagyon súlyos következményei is, az nem háríthatja másra a felelősséget.
És én sem érzem magam kegyeletsértőnek, mert épp azért írtam, hogy vegyük észre, mit tesznek mások másokkal a mi szórakoztatásunkra. Nekem ez a cirkusz fáj, mert Fehér Miklósból egy volt, és elvesztése tragédia, de nem ő az egyetlen szenvedője ennek. És nem az utolsó, mérget vehetsz rá.

Üdv:
Balázs

Előzmény: Nonszensz (302)
Haszika Creative Commons License 2004.01.26 0 0 312
aszittem ez csak nekem tűnt fel!

mindenesetre én hányok azoktól akik egyből arra gondolnak h dopping satöbbi........

tény h furcsa, érthetetlen 24 évesen, jó fizikumú srác, ilyen hirtelen...

valahogy nekem mégse az jön le h mert tuti "szennyezte magát", meg se fordult a fejemben, és most se gondolom h emiatt történt

Előzmény: Nonszensz (302)
Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 311
Lehet, hogy nem kéne annyit sportolni, akkor talán nem fordul elő ilyen gyakran ez, ami fehér mikivel történt.
tinimtzsal Creative Commons License 2004.01.26 0 0 310
Nyugodj Békében, Miki!
:-((((

t

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 309
Itt van még egy. A Skyfo az egy szójáték. A Sky az egyik fizetős csatorna, a schifo meg azt jelenti, hogy utálni. Ebből lett a skyfo.

Törölt nick Creative Commons License 2004.01.26 0 0 308
Itt egy példa az előbb említett "modern foci" ellenes kampányra.

OLASZORSZÁG-Wales Euro 2004 sel.

nemo_d Creative Commons License 2004.01.26 0 0 307
Az orvosok mindent megtettek

Lisszabon, január 26., 12.20 Emlékdíjat alapít a Benfica.

A Nossa Senhora da Oliveira klinikát kevéssel a dráma után szintén ellepték a Benfica és a Guimaraes Mikiért aggódó szurkolói. Fausto Fernandes, a kórház igazgatója egyébként maga jelentette be a halál beálltát, kevéssel később, 23.55-kor pedig megérkezett a helyszínre Hermínio Loureiro, a sportügyekkel foglalkozó államtitkár is.
A Benfica orvosa, Joao Pablo Almeida szerint eleinte mindenki szívinfarktusra gyanakodott:
- Valóban úgy tűnt, hogy Miki infarktust kapott, és ennek megfelelően kezdtük el az újraélesztését elősegíthető gyógyítást. Sajnos, olyan esetről volt szó, amely gyakran előfordul a mindennapi életben, és az orvostudomány általában tehetetlen ezen esetekkel szemben.
A Benfica elnöke, Luis Filipe Vieira és Fehér menedzsere 0 óra 23 perckor hagyták el a kórházat, mindketten megjegyezték:
- Az orvosok minden tőlük telhetőt megtettek, hiába...
Elképzelhető, hogy a Benfica díjat alapít Fehér Miklós emlékére, ezt maguk a játékostársak szorgalmazták. A guimaraesi Djurdjevic így emlékezett a drámai pillanatokra:
- Rogerio Matias, Miguel és jómagam álltunk a legközelebb, Miki arca hirtelen olyan idegenszerűvé vált, zihálva kapkodta a levegőt, azonnal látszott, hogy komoly dologról van szó. Mindannyiunkat mélységesen megrázta az eset...

GOUDALE Creative Commons License 2004.01.26 0 0 306
Oszinte reszvetem.
Nyugodj bekeben, Miki!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!