Úgy látszik, akkora csapást mértem a bmw ellentáborára, hogy teljes győzelmet arattam!!!
Hadisarcként az kérem, hogy adjátok le a kocsitokat a legközelebbi bontóban, vagy szeméttelepen!!! Na jó, a MÉH is megfelel... ott legalább étékében beveszik a vasat...
A futomuvet nemet geometriai eloirasok alapjan osztrakok terveztek. De ezt mar irtam parszor. A belso kiegeszitoit, a muanyag tarto es funkcionalis elemeket szinten nagyreszt osztrakok terveztek. Egy auto azert elegge sok reszbol all....
Nem akarok hülyeségeket írkálni, de amikor a TT-t megterveztették (magyarokkal) és aztán átnézték a tervet (németország) akkor állítólag egyetlen ceruzavonás változtatás nélkül fogadták el.
(Én így tudom) Ezek szerint akkor _nem_ a buzuki a mi autónk, mert annak a terveit ideqrták nekünk, hogy "gyártsad p.r.szt", hanem a TT, mert azt "csontra" mi találtuk ki! (..ha igaz..)
(Biztos van itt vki a "konszerntől" aki pontosan "tuggya")
Üdv:
Hunter
Azért ez a TT meg a nemmagyar így azért nem igaz, a gyártáselőkészítést és szervezést itthon csinálták (na igen, meg a fél BME tele van Audis hirdetésekkel, hogy ilyen meló, olyan meló... :) )
Valóban volt róla szó, de én nem cseréltem, hanem a gyári van fent. Nem tudom itt hol lehet kapni, esetleg bontóban körbe lehet nézni, vagy a turbos cégeknél.
bár nem ez az a topic, de ha már ilyen jól elvagyunk akkor neked milyen pop-off szeleped van?
régebben mintha lett volna szó az autótuningon hogy cserélted de milyet milyenre? Hol érdemes ilyeneket itthon venni?
áá tévedés az e30 coupeban és a cabrióban valamint az e36 limóban sem tudtam teljesen hátratolni az ülést.. 1 recényit vissza kellett állítanom, hogy kényelmes legyen.. Viszont teljesen le szoktam ereszteni az ülést, valamint hátrabillentem (a recarot) a plafontól marad igy kb 20 cm a cabrióban, a coupeban 10cm..
Eclipse nem téged akarlak bántani, de tényleg kényelmetlen volt a kocsi.. a középső konzol sem volt valami kényelmes..
Az összes az USA-ban készült, ilyen módon amcsi (is), de attól még műszakilag egy az egyben japán.
Cabrio!
Izlések és pofonok, mondjuk a design-t pont az amerikaiak követték el, és az autó is elsősorban az amerikai piacra készült, úgyhogy félrelőttél. Hülye törpe 160 centis amerikaiak. :-))
Akkor a tiéd nem amcsi? Blindmouse mindig kikéri magának ha a eclipset japánnak titulálom, és nyomatékosan fel szokta hivni a figyelmem a gyártás helyére...
Bár még sosem gyözött meg hogy ettől amerikai is :) mert ugye az audi TT sem magyar autó...
Az lehet, de nem kinézetre :-)) Az ülésében meg olyan ülni, mintha egy kórházi ágyon feküdnék..a műszerfal alacsonyan van stb.. olyan, mintha csak az 160-as japiknak csinálták volna.. én 2méter vagyok, és nem bírtam elhelyezkedni a kocsiban...