Az lesz a Check Mother videoklipje, hogy az OTP-t kiberlik egy estere es a tagok OTP dolgozok lesznek. A Pityeszhez odamegy egy idosebb no (O jatsza a Mothert) es 3.14tyesz meg mondja neki, egy csekket lobogtatva, ill. probalja megertetni veled, hogy:
Csekk, Mother! CSEKK!
:)
Na, joszar volt? :)
Pedig ez egy kiraly otlet. Igazi trefa filing lengne korul. Lehetne a hatterben gemeskut is, mert draga spannom Esztike oly' nagyon szereti.
Azt hiszem, a szénakazlas tanyasi klippet már a Nyers egész jól lelőtte korábban...
De ha az előzményeket nézzük a Mother a Danzigtől tuti befutó lett anno:-)
Én egyébként kimondottan szeretném a Csekkmáderre a klipet. Elképzelem, ahogy az aranyfényű naplemente megvilágította szérün, egy szénaboglya mellett, pihenő cowboyként, akusztikus gitáron nyomja Béci, Levi, és a Matyi, bőrnaciban, ujjatlan mellényben, borotvált mellkassal, hókra küldött kalapban, miközben a Pista bájosan ringatózva ül a tűznél a lábuknál és a képernyőbe arccal bele énekel, s a maradék Fabrik tagok szénát hánynának vasvillával, hogy a refrénnél a kamera felé frodulva két hányás között ők is elnyomják a refrént. és közben gonosz tekinetű tyúkok és emnyecskét ropnák, mint a Primus klipben, és a végén Viclaz kitámadna a szénakazalból:))))))))
De most komolyan, ez a szám totál alkalmas lenne a FF népszerűségének emglendítéséhez, feltéve, ha valami nagyon ütős klip jár mellé.
Nemtom, engem pont ez bosszant DM klubba, hogy amikor én régen jártam nem voltak csillogó angyalkás topos plázacicák és valahogy a közönség is meghittebb volt, családiasabb. Itt mindenki el van magában és kész.Meghát a nagyterem. Oké, hogy DM, de egész este? Régen azér' más is volt,most meg a végén amikor már ballagott volna haza a nép beraktak egy kis EBM-et, amit p'sze már a kisterembe is lenyomtak, meg egy-két Banzájszerű kakit.A csajok meg engem nemigen vonzannak, sz'l mit kezdjek velük?:-))
Attól függelen lehet, hogy gyakrabban lenézek.
"Lev azt ígérte, hogy még utazás előtt benéznek ide..."
Lehet, hogy mar megtettek, de nem irtak semmit. Az is lehet, hogy csak a moderatornak irtak es azert ilyen nyugis a topik :)
Helyesbítenék: szavazgatásom :-)
Attól, hogy a Check Mother "más" még tök jó, de szerintem is mostmár az új albumról lenne ildomos klip-nótát választani. Én a Sufferingre voksolok!
Egyébként a Voila-t senki sem szereti? (erre senki sem szavazot, pedig nekem az (is) a kevdencem!:-))
Stop!, Gethsemane, de nekem spec. a Check mother is bejön(ne)! A Wide Open Eyes ne legyen... Na nem mintha a szívazgatásom számítana valamit/ valakinek! :-)