ismételten bemutatkoztál, minősíted magad. hajrá, vigyél sok szódabikarbónát. egyébként meg már unalmas ez a stílusod, hogy nem tudsz másképp beszélni a yankeesről.
"jó lenne ha nemcsak nevükben de játékukban is kiemelkednének."
Ebben teljesen egyetértek veled. Ha hozzák azt a tudást, ami miatt leigazolták őket, akkor elég kemény lesz a Rotation jövőre. Ja és persze az is fontos lenne, hogy ne sérüljenek le, mint oly sok esetben idén a dobóink.
jó lenne ha nemcsak nevükben de játékukban is kiemelkednének. állítólag készen van egy cameron for cabrera csere. na erre nem tudom mi szükség lenne. inkább hozzuk vissza abreut.
most olvastam, peti eseteben pl 6 millio dollar. arbitration eseten min 16 milla jarna neki. a yankees egyelore nem akar tobbet adni 10 millional. gondolom ugyanez az ok abreu eseteben is.
Pedroia 6 evre alairt a BoSox-hoz $40.5 millioert. Erre mondjak, hogy "it's a steal" vagy "that's a bargain". Ha Boras lenne az ugynoke, valoszinuleg ennek a sokszorasat kerte volna a Sox-tol.
nem irtam olyat, hogy barmilyen csapattal szemben lenne eloiteleted. de mindenkit, aki ellent mond neked (vagy visszakerdez, mint en) ugy kezelsz, hogy szemuveges. ezt hogy hivjuk akkor? prékoncepszió? :)
visszaterve mondjuk k-rod-ra. szerintem o lenyugozott teged a rekordkonyvet atiro mentes szammal. amiert max respekt neki. de a save egy eleg erdekes kategoria es valszeg az MVP szavazok is a helyen kezeltek, mindossze 1 elso helyet kapott k-rod. foleg azert sztem, mert a save-k gyujtogetese nem csak a jatekoson mulik. ertem ez alatt, hogy lehet mas dobo is meg tudna csinalni 60 save-t, ha lenne annyi szituja a csapatnak. AL closerek kozul 3-nak (mo, nathan, soria) volt jobb ERA-ja es WHIP-je valamint kevesebb blown save-je mint K-rodnak. ez a 3 szinte pont ugyanannyi K-t dobott mint o es ugyanannyi inninget is... csak eppen a csapat nem save szituval allt akkor. ez alapjan miert jar k-rodnak MVP cim? mert jokor volt jo helyen? tedd Mo-t es az o save%-t az anglesbe... hol allt volna meg 70-nel? ezek olyan dolgok amikrol lehet beszelni, vitazni normalisan vagy lehet loszarozni, barmozni, szemuvegezni es dettozni....