Össze-vissza adják le a részeket. A múltkor kimaradt az Unruhe, aztán pár résszel később leadták. Most ez. A 9.-kel is kavartak. Nem lennék meglepve, ha a Tunguzka második része nem ma lenne, hanem 1,5 hét múlva.
Kihagyták az Egy erős dohányos emlékeit......... bííííp.... DE HOGY A PAPER HEARTS-t is????????????????????????? Van ezeknek szívük????????? Utttttáloooom őket.....vajon az lesz mint a 9. szériánál h egyes részeket utólag adnak le?Vagy..?Különben felvilágosítana valaki hogy miért jó az nekik h kihagynak egyes részeket? Mi ennek az oka? ....
Oké, de ha a Memento Morit is kihagyják, mészárlás lesz.... kétszer akkora mint Bill esküvői akciója meg Bartleby és Loki leszámolása Múval, az aranytehénnel.... ez remélem elég gonosz.
Most az miért van hogy az erős dohányos emlékeit kihagyták és egyből a tunguzkára tértek át? engem a cigis sokkal jobban érdekelt mint ez a koszos oroszbunkeres rész amit már láttam kétszer.
de utálom a viasatot összevissza basszák el az egész sorozatot.
Kábelen is de antennával is fogható úgyemlékszem,mondom egy szörnyület egyáltalán nem kimagasló csatorna(bár a mi RTL meg TV2-et minden adó űbereli)
Egy háromhangból álló szignálja van:
pöm-pim-pom Kábel-1
"Nas nachste erotishe film nicht .ffdgfdg.. under 16 Jahre alt" :))
http://64.233.183.104/search?q=cache:PdEceWYUxB8J:www.weblink.hu/tv.php+tv+kabel-1+homepage+&hl=hu&lr=lang_hu
ott az a WWW.KABEL1.DE
Nemjön be az oldaluk,de léteznek,soha a büdös életbe nem nézem őket,talán amikor átpörgetem a csatornákat és vmi technikai bravúrt mutogatnak(németeknek szokása) vagy erotikus film megy akkor ragadok le.
hja, vicces /ez már nem a válasz része/ ... a minap láttam 1 x-akátk részt amiben a gondolatfényképezésről volt szó, aztán tegnap véletlenül belenéztem a PSIFactorba...és miről volt szó...hjajjjjj csak nem a gondolatfényképezésről??? :) .. mármint a story teljesen más volt meg a konklúzió és miegyéb, de akkor is,,,,azért poén volt......
Kabel-1 a neve,ennyi.Scully hangja nagyon mély tónusú,teljesen átalakítja a karaktert,igazi egzotikum lesz a csaj,remélem a valóságban is ilyen.:)
Mondtam hogy amatőr aktás vagyok.
Mulder épp most tűnt el a legutóbbi részben még keresték,sztem ki kellett volna futtatni,a batman-esről lemaradtam ,el se tom képzelni hogy kapcsoltak át egy másik ügyre Mulderről és a Svábi gyerekről,mintha mi sem történt volna?Vagy azért az elején még beszéltek róla?
Ez így igaz. Scully-nak rossz lehet, hogy Mulder eltűnt, de a munka az akkor is munka. Szabadságra menni meg gondolom nem akar. Amúgy nekem mostani beállítottságom szerint jobban tetszenek a melléktörténetek, mint a "főufós"-ok.
A német(?) Kábel 1-en(csigajeles) ugyanazokat a részeket adják mint a viasat legalábbis tegnap odakapcsoltam és ugyanaz a rész futott náluk is.
Ott Scully-nknak olyan dögös mély hangja van hogy na,elösször idegenkedtem tőle de belátom hogy vhogy egy erős "férfias" mentalistású kisugárzású nőként inkább jutna odáig az FBI-nál hogy mindennapos életveszélyben a legkülönféfébb szörnyszülöttek és gyilkosok után rohangáljon.
Van benne ráció,nemtom az eredeti hangja milyen,feltűnően mély e vagy ilyen szüzike mint nálunk.
A batman-es váltásról annyit hogy kicsit más a helyzet csöppet komolyabb mint általában,most eltűnt Mulder,sztem nagyon hülyén veszi ki magát hogy ebben a helyzetben is a megszokott módon kibélelik a sorozat gerincét egy két melléktörténettel,könyörgöm eltűnt a főszereplő,nem lehet denevéreket hajkurászni Mulder keresése helyett.
később amikor már nagyonhosszan eltűnik akkor oké ,el is felejtik,de most? ép csak
egyszer már a viasat újraszinkronizált pár részt, csak épp ott Scullynak más volt a szinkronhagja. Szerencsére a rajongók felháborodását látva vissza csinálták.
Annyi értelme volt, hogy a via újra szinkronizálta a 4 évadtól kezdve a részeket, és ez nem lett kész időben. Így a 3. évad után nem volt mit játszaniuk.
Sztem ne izgulj előbb utóbb megismétlik majd az egészet.
öö. Polar, amit írsz VR-t, az elég elmaradott, Gibson bácsi már nyolcvanvalahányban mesélt nekünk a szimstimről, ami előre felvett érzéktömkelleg, elindítod, és Te vagy a főhős, és átéled a(z általad valószínűleg legjobban kedvelt) kalandot.
jó hogy dvd-re veszem az összes részt, igy ha a viasat 3 még kavarja a műsoridőt, az életbe ki nem bogozom hogyan lesznek sorrendbe a lemezek. a harmadik szezont leadják még valaha? a mostani ujrakezdéskor kezdtem el dvdre venni. tudjuk hogy eleve az ujrakezdésnek mi volt az értelme?