Keresés

Részletes keresés

qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 470
No, most már mind1. Apám 56os volt, nem nagy hős, csak kicsi. Amikortól én az eszemet tudom (60?) egyfolytában hallgattam otthon a rendszer szidását. Eljött az ominózus eset. Utána is ezt hallgattam. Ez volt benne a szörnyű, párttagkönyvvel a zsebében szidta őket, persze csak otthon nagy pofával, kint nem tudom, hogy rendezte le.
Előzmény: alfredoo (463)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.09 0 0 469
Alfrédo!

Én itt most joember vagyok! Ne korlátozz!

Előzmény: alfredoo (468)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 468
re

valakit osszekeversz a fiaddal. elotort az anyai oszton.

Előzmény: rinpoce (465)
fxor Creative Commons License 2002.06.09 0 0 467
ne a bayer zsolt miatt sírjon az édesapád. nem tehet az semmiről. átkozza el azokat - akik veled zsarolták. zsarolhatták. akik az erkölcsi szarba rántották. arányok érted?
Előzmény: qncogi (448)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 466
kuncogi

szerinted peldaul andy nem tudja leirni hogy ne haragudj. legyszi1

szerintem biztos...

Előzmény: qncogi (462)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.09 0 0 465
Az ember nem léphet ki a társadalombol. Ez neki a környezete. És tényleg, legjobb, ha nem veszi tul komolyan. :-)))))

Holnap is felkel a nap, szerencsére.

alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 464
kuncogi

szerintem egeszseges vagy egeszsegtelen humorerzekkel eleg sok mindent el lehet viselni. vegul is minden ironia. mibol gondolod hogy barkinek szemelyes sebeid felszakitasa lenne a celja.

ha megtortent akkor nyilvan gondolkodik.

az eletet ironiaval 100 eve viseljuk. innen es onnan. ket oldalrol.

az ironian kivul sok mas is segit az elet elviseleseben.

egyebkent teher alatt no a palma.

alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 463
kuncogi

inkabb ne szallj ki.

el tudom kepzelni hogy apad meg otthon szidta a kommunistakat....

olyan is volt. foleg ha megdorgaltak parttaggyulesen...

Előzmény: qncogi (460)
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 462
Persze, hogy visszasunnyogtam. Nem az én fejemre tette, a sajátjára. Ami az enyém belőle, hogy most állandóan azt kell eltűrnie, hogy a mocskos komcsik, akik kiszolgálták az előző rezsimet + a lumpenezést, lámpavasat, sivító disznókat és egyebeket. Én itt le tudom (már amennyire) rendezni a dolgot, de rajta nem tudok segíteni. Ráadásul ma teljesen jogtalanul anyámat is megkaptam egy olyan kérdésemre, amiben teljesen igazam volt. Anyám pont ma egy éve halt meg. Szóval ez a mai nap megint nagyon összejött, de valószínűleg én vagyok a hunyó, mert nagyon komolyan veszem itt a dolgokat. Na, most jól telenyálaztam ezt az egészet.
Előzmény: rinpoce (461)
rinpoce Creative Commons License 2002.06.09 0 0 461
A szülök néha nagy köveket tesznek az emberre. Rég volt. :-)

Bocs, hogy belepofáztam... :-)

Előzmény: qncogi (460)
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 460
Nem. Ez lesz utolsóm mára: egyszer vitába keveredtem a Thor című jobbos olvtárssal itt a fórumon. A dolog teljesen átment személyeskedőbe (nem mocskolodóba) és éppen elég seb szakadt fel mind a kettőnkben. (Qrvára patetikus, de így volt.) Viszont mind a ketten meg is értettük a másikat egy kicsit (?) jobban. Azóta nem szívesen megyek bele ilyen dolgokba, most is csak fxor megjegyzése hozta ki belőlem. Akkor már leírtam, most is megteszem, az apám miattam lépett be a pártba, valamikor a 70es évek közepén, mert azt hitte, hogy ezzel nekem jót tesz. Már akkor is kín volt, de most állandóan azt hallgatni, hogy mocskos komcsik már egy kicsit unalmas. A dolog íróniája, hogy az én saját baromságomból akkor nem vettek fel. Nem akarok EPest játszani, többek között ezért írtam, hogy hülyeség volt leírnom. Ennyi.
Szia
Előzmény: Lefty Wright (459)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.06.09 0 0 459
Ennyire mellélőttem volna?
Előzmény: qncogi (458)
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 458
:)
Kiszálltam.
Előzmény: Lefty Wright (457)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.06.09 0 0 457
Én is értem (azt hiszem). Sajnos meg tudom érteni.
Bancsik szerintem is siralmasan buta. Bayernek van humora, de nem kellene ennyire alpárinak lennie, politikailag nagyon rossz hatása van ugyanis a nem teljesen elkötelezettekre...
Előzmény: qncogi (456)
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 456
Ennek örülök. Így már én is nyugodtabb vagyok.
Előzmény: Andy Capp (455)
Andy Capp Creative Commons License 2002.06.09 0 0 455
Kár, hogy nem érted, de azért mondd nyugodtan.
Dehogynem! Nagyon is ertem...
Előzmény: qncogi (454)
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 454
Kár, hogy nem érted, de azért mondd nyugodtan.
Előzmény: Andy Capp (453)
Andy Capp Creative Commons License 2002.06.09 0 0 453
Hagyjuk, én voltam a hülye, hogy leírtam.
Dehogy! Sot! a dolog nagyon lyellemzo!

Előzmény: qncogi (452)
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 452
Hagyjuk, én voltam a hülye, hogy leírtam.
Előzmény: Lefty Wright (451)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.06.09 0 0 451
A röhögéstől sírt?
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 450
Szóltam én hozzád?
Előzmény: Keveházi János (449)
Keveházi János Creative Commons License 2002.06.09 0 0 449
Tormás virslit evett tv nézés közben, vagy vöröshagymát szeletelt?
qncogi Creative Commons License 2002.06.09 0 0 448
Az apám sírva nézte Bayeréket.
Előzmény: fxor (445)
alfredoo Creative Commons License 2002.06.09 0 0 447
fxor

kivetelesen nem ironiat mondtam.

ugye nem ertesz egyet a nemzedekeken at tarto verbosszukkal. nekem is volt apam. mindenkinek volt apja. mindenkinek voltak/vannak serelmeik. nem lekopkodeseken at vezet az ut ezek feldolgozasahoz.

picit befele lehet fordulni.

te is azt mondtad hogy nem kopkodnel. akkor nezzuk meg az embert es az embert iteljuk meg. ha ez medgyesy akkor ot. ha keri laszlo akkor ot. keri laszlo valamivel tobbet tett a rendszer lebontasaert mint sokan masok. a jelenleg regnalo (???) demokraciaert. akkor amikor masok peldaul a kormanyfo fotanacsadoja boross peter ur hallgatott. vallalatot vezetett. es informalis vagy nem informalis csatornakon at egyes dolgokrol informalta a hatosagokat. mert ez dolganak kellett hogy legyen. vendeglatosoknak es taxisoknak. de nemcsak a kommunizmusban hanem a kapitalizmusban is. a rendorok eloszor a taxisokhoz mentek. itt is ott is. meg a pincerekhez.

Előzmény: fxor (445)
Lefty Wright Creative Commons License 2002.06.09 0 0 446
Mesélj mit szenvedtél? Te vagy a Tasnádi? Vagy a Kunos?
Előzmény: Törölt nick (444)
fxor Creative Commons License 2002.06.09 0 0 445
" de nem azok. lehet hogy a gyerekeik de nem azok." te nem értesz semmit. amit az édesapámmal csináltak - az vagyok én. dugulj el frédi. érzéketlen vagy. az irónia semmi - a szenvedés minden.
Előzmény: alfredoo (431)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.09 0 0 444
Az utolsó 4 ev szenvedese elegge kitoltotte az idomet es nem kell rola meselnem senkinek mert ok is meg tudtak tapasztalni a sajat bőrükön ...
Előzmény: kutato (440)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.06.09 0 0 443
Az én szüleim el voltak foglalva a maguk bajával, elfelejtették, hogy engem gyűlöletre kell nevelni.

A "mondd el fiaidnak" a zsidó sabbat része. Nálunk nem volt ilyen.

Előzmény: kutato (440)
Törölt nick Creative Commons License 2002.06.09 0 0 442
Tudod amikor már Mécs Imre megbocsátott mindenkinek akkor en magasrol leszarom az egesz 56 bagazst ahogy ök is leszarnak engem. Nem erdekel hogy mit csinaltak veluk 56ban . Engem az erdekel hogy nincs meg 4 evem arra hogy egy hataloméhes nyikhaj banda baromkodjon a kormányban.
Előzmény: fxor (406)
AliceCsodaországban Creative Commons License 2002.06.09 0 0 441
Nézd, én most őszintén beszélek. Ösztöneim szerint nem ellenezném a halálbüntetést természetesen. Magamnak is hazudnék, ha mást mondanék. Minden embereben ott él az ösztönös állat is - illetve bicsánatot kérek az állatoktól, mert ez náluk sokkal tisztességesebben, kiszámíthatóbban működik, hiszen ők akkor ölnek ha éhesek, ill. ha megvédik az almot, vagy a fajfenntartás miatt, tehát az állatoknál az ölés kiszámítható.

Az emberben is ez az első inger, ha pl. olyat lát, mint ez a móri vérengzés, vagy pl. Mengele, aki embereket (gyerekeket) használt fel állatkisérletek céljaira. (Bár én az állatkisérleteket is ellenzem).

Ugyanakkor tisztában vagyok ennek a büntetési formának a visszásságaival is, és azzal is, hogy az élet elvétele alkotmányellenes. Tehát azzal, hogy ha törvényileg szentesítik az ölést, emberileg nincs módunk elítélni azokat, akik ugyanezt teszik. Ez egy nehéz kérdés, és ha jól emlékszem ez a topic nem is erről szól.

(Mellesleg szdsz-es vagyok, sajnálom.)
(De mindemellet ember is vagyok - gyarló, halandó ember, mint te is.)

Előzmény: Lefty Wright (436)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!