Keresés

Részletes keresés

iudex Creative Commons License 2000.11.22 0 0 257
Bizony. Ráadásul az se működik némelyik nőnél, amit egy marha hosszú, félig idegen szóval aszondanak, hogy mozogáncskorrodálódás, vagy valami efféle. És mi lett volna, ha Demszkynek plasztikai műtétre kell mennie, mert a nő szétrombolja az imázsát? Vagy a pofáját? Na mindegy. Belegondolni is rossz.
Előzmény: lujza (254)
Hoppkins Creative Commons License 2000.11.22 0 0 256
"- mi tehettek volna? az eldobott buszjegyét nem találták meg ... :-)"

Hát az körülményes lett volna mivel Simics nem szeret busszal járni, inkább a te adóforintjaidból vett magának egy szuper kis járgányt.
És te még örülsz is neki?:)

H.

Előzmény: Szabadelvue (253)
Trebitsch Creative Commons License 2000.11.22 0 0 255
Na, az helyes, Seki kartács.
Ámbár (régi ugyan, de minden régi) én inkább a női igen nagy tisztelője vagyok, de ezt most talán hagyjuk.

Nők orrcsontját nem törjük el. Vessző. Ha viszont már eltörtük, akkor nem mentegetőzünk azzal, hogy csak elcsúszot, mert ez még az alapvető gyába szarháziságunkra is rátesz egy lapáttal.
Legalább azt vállalja el, amit tett. Ha tényleg elcsúszott az a nó, miutám megütötte ez a nagy ember, akkor csendben kéne maradnia. De nagyon. Ezzel szemben mosaxik, és ugyanazzal a lendülettel feketíti befele szerencsétlen volt élettársát. Alkoholista, késsel hadonászik, törvénytelen gyerek...
Undorító. A Demszky, hogy félreértés ne essék.

Előzmény: Seki Waker (251)
lujza Creative Commons License 2000.11.22 0 0 254
Pedig meg kellett volna a nagysasszonyt büntetni.
Képzeld majdnem összetörte az orrával a férje öklét. Hogy micsoda agressziv nök vannak...
Előzmény: iudex (252)
Szabadelvue Creative Commons License 2000.11.22 0 0 253
"Hiba volt a Simics öltönyszámláit diavetítőzni, ebben nincs vita köztünk."

- mi tehettek volna? az eldobott buszjegyét nem találták meg ... :-)

Előzmény: Trebitsch (244)
iudex Creative Commons License 2000.11.22 0 0 252
Aha. Akkor mért nem a hölgy mozgáskoordinációját büntették pénzbírsággal? :)
Előzmény: Seki Waker (251)
Seki Waker Creative Commons License 2000.11.22 0 0 251
Elárulom: én is nagy tisztelője vagyok a női nemnek :-)

Az a bizonyos orrcsont viszont egy esés következtében tört el. Az eleséshez hozzájárult a dulakodás, de méginkább a hölgy mozgáskoordinációjának zavara. Ezért is úszta meg a dolgot Demszky pénzbírsággal.

Más. Azt is be kell vallanom, hogy volt már köztem és egy régebbi élettársam között is viharos jelenet. Többször is. Külsérelmi nyomok szerencsére nem maradtak az eset után, de nagyon nem örülnék neki, ha széles nyilvánosságot kapna a dolog. Van olyan, hogy az ember durván veszekszik a nőjével. Ilyenkor sokminden megeshet. Főleg azért, mert veszekedés közben nem szokott tiszta lenni a veszekedők feje. Utólag aztán, tiszta fejjel bánni szoktuk a történteket. Ennyi.

Előzmény: nadia (245)
lujza Creative Commons License 2000.11.22 0 0 250
Mindjárt sirva fakadok. Demszky, mint az ideális férj.
Ne röhögtess. Meglát egy szoknyát, aztán már fut is utána. A férjek gyöngye....
Előzmény: Hoppkins (248)
nevtelen Creative Commons License 2000.11.22 0 0 249
"Demszky éppen ezért nem akarja nyilvánosság elé teregetni az összes részletet."

Még szerencse. Ami részletet eddig kiteregetett az se volt túl lovagias tőle. Hogy alkoholista volt, elmebeteg, ráadásul közveszélyes és még egy törvénytelen gyereke is volt, akit D. jóságosan adoptált.

Előzmény: Seki Waker (243)
Hoppkins Creative Commons License 2000.11.22 0 0 248
Trebi,

Szerintem ez a feleségedet jobban zavarhatja mint Demszkyt:).

H.

Előzmény: Trebitsch (247)
Trebitsch Creative Commons License 2000.11.22 0 0 247
Izé... azt nem tom, hogy a Demszky hogy áll ezzel a dologgal, de nekem nincs permanens kangörcsöm.
(Sajnos? Fene tuggya... :)
Előzmény: nadia (245)
dekóder Creative Commons License 2000.11.22 0 0 246
"Nőkre kezet nem emelünk. Pont."

Teljesen egyetértek.

Előzmény: Trebitsch (244)
nadia Creative Commons License 2000.11.22 0 0 245
Ez a "női nem nagy tisztelője" szöveg némiképp eufemisztikus megfogalmazása a permanens kangörcsnek.

Egyébként a női egyenjogúság megköveteli, hogy ne csak katonák lehessenek, hanem olykor az orrukat is betörjék. :)

Trebitsch Creative Commons License 2000.11.22 0 0 244
Hiba volt a Simics öltönyszámláit diavetítőzni, ebben nincs vita köztünk. Csak én ezt nem bánom... :)

A Demszky barátnője pedig akármit csinált, akkor sem szolgált rá az orrcsonttörésre.
Nőkre kezet nem emelünk. Pont. Mentegesd, ahogy akarod: vannak dolgok, amik olyanok számomra, mint a levegő. Arról sem tudsz meggyőzni, hogy lélegezni hülyeség. :)

Seki Waker Creative Commons License 2000.11.22 0 0 243
Eörsi öltönyözésével az a legnagyobb baj, hogy végtelenül piti ügy volt, hatalmas elánnal előadva. Pedig a Simics körül lett volna mit piszkálni. De az igazi ügyekre kevesebb figyelem jutott az ál ügy miatt.

Másrészt: nem csak Te vagy nagy tisztelője a női nemnek, de például Demszky is. Abban igazad van, hogy sok alpári elem van ebben a történetben. Leginkább a sértett hölgy részéről. Demszky éppen ezért nem akarja nyilvánosság elé teregetni az összes részletet. (Csak így zárójelben: mind a mai napig apaként gondoskodik a hölgy gyermekéről, aki nem tőle van.)

Előzmény: Trebitsch (231)
GanxtaL Creative Commons License 2000.11.22 0 0 242
off
"De ezt te honnan is tudhatnád ,hiszen nemigen szeretsz dolgozni:)). "

Nem bizony. Micsináljunk?
Szerencsére elmúlt már az az idő, amikor ezért (KMK) lecsukathattatok :))
on

Előzmény: Hoppkins (234)
Hoppkins Creative Commons License 2000.11.22 0 0 241
Trebi,

Mielött megpróbálsz elvenni puszta kézzel 1 kést feltétlenül végrendelkezzél.:)
Egyébként fel a fejjel én is 92 kg vagyok:).

H.

Előzmény: Trebitsch (239)
Hoppkins Creative Commons License 2000.11.22 0 0 240
nadia,

Ez volt a nap beírása:))))).

H.

Előzmény: nadia (237)
Trebitsch Creative Commons License 2000.11.22 0 0 239
Elárulom neked: elfutnék. Mint a nyúl. Mint két nyúl. Ehhez nem kell eltörni senki orrát, elég kicselezni.
De alapvetően nem tudok elképzelni olyan helyzetet, hogy kezet kelljen emelnem egy nőre. Én is 90 kiló vagyok, rossz kondícióban, pocakosan, amit akarsz: de biztos vagyok abban, hogy orrcsonntörés nélkül is el tudok venni akármit egy nőtől a konyha sarkában, ha nagyon muszáj.
Gyáva dolog volt ez. Mondhattok, amit akartok.
Előzmény: Hoppkins (229)
nevtelen Creative Commons License 2000.11.22 0 0 238
A gaz indiszkrét Lovas, aki "mások vécécsészéjében turkál" a liberális olvtársak szerint, mindössze ennyit "árult el" a hölgyről: SZ. E. Egy szóval se többet.

Ezzel szemben D.-tőll, aki ugye született diszkrét "úriember", már ország-világ megtudhatta, hogy a volt felesége piás, elmebeteg, valamint ön és közveszélyes.

Asszem Demszky, az orrbaveréstől függetlenül is egy jellemtelen, sz@r alak.

Előzmény: Seki Waker (225)
nadia Creative Commons License 2000.11.22 0 0 237
Trebitsch úr, ön egy igazi jellem. Az ilyen matrózban és légionáriusban is ritka. :)
Előzmény: Trebitsch (231)
Szabadelvue Creative Commons License 2000.11.22 0 0 236
" jo belugyminiszter lesz belole"

Akkor mi marad a kis-Rajknak?
(nem lesz abból is bunyó?)

Előzmény: Derek (227)
GanxtaL Creative Commons License 2000.11.22 0 0 235
"En GanxtaL-t nem sokra tartom"

Kár, pedig én csodállak Téged. Na mind1.

Előzmény: nagydog (208)
Hoppkins Creative Commons License 2000.11.22 0 0 234
Kérem szépen nem szégyen a munka:)).

De ezt te honnan is tudhatnád ,hiszen nemigen szeretsz dolgozni:)).

H.

Előzmény: GanxtaL (232)
Derek Creative Commons License 2000.11.22 0 0 233
"Egyébként kívánom neked ,hogy egy féltékeny nő aki ráadásul késsel hadonászik szorítson be a konyha sarkába.
Kíváncsi lennék ,hogy vágnád ki magad szorult helyzetedből?:)) "

Elovenne a szekrenybol egy andaxint es beadna neki.

GanxtaL Creative Commons License 2000.11.22 0 0 232
"nem őriztünk együtt disznót. "

Stimmt. Ott csak te dolgoztál.
No, mondjuk látszik is...

Előzmény: Hoppkins (207)
Trebitsch Creative Commons License 2000.11.22 0 0 231
Seki kartács,

én arra szeretnélek ráébreszteni, hogy védhetetlent védesz. lehet kés, pisztoly, kalasnyikov, akármi annál a nőnél: ő orrcsonttörést szenvedett, a Demszky meg (2 méter magas, 90 kiló) sérülések nélkül fizetett 3000 forint bírságot. Ezek a tények.
Ez az egész dolog úgy büdös, ahogy van. Nők orrcsontját nem törjük el, és kész.
Ha te eltöröd az én orrcsontomat, egy szót nem fogok szólni, mert miért voltam olyan hülye, hogy hagytam. Ha viszont megpróbálod eltörni bármelyik nő orrcsontját az én jelenlétemben: letöröm a kezedet, ha tudom. Ha nem tudom, akkor is meg fogom próbálni.
veled ellentétben viszont (most már, mert akkoriban nem) egyetértek azzal, hogy az Eörsi feszgette a Simics öltönyszámláit. Kicsit hülyén csinálta, de azt nem igazán bánom... :)
De ez a sajtó, és az ellenzék dolga. Jól tette.

Előzmény: Seki Waker (224)
iudex Creative Commons License 2000.11.22 0 0 230
Féltékeny? ugyan kire lett volna féltékeny? A Fideszre? :))
Hoppkins Creative Commons License 2000.11.22 0 0 229
Csak libek kérem tisztelettel csak libek.
Egyébként kívánom neked ,hogy egy féltékeny nő aki ráadásul késsel hadonászik szorítson be a konyha sarkába.
Kíváncsi lennék ,hogy vágnád ki magad szorult helyzetedből?:))

H.

Előzmény: Trebitsch (226)
erlebte Rede Creative Commons License 2000.11.22 0 0 228
Aha, Seki. Hiteles

nagyon, csak én vagyok szkeptikus - valahogy az az érzésem, hogyha Demszky le tudta csapni a nőjét, akkor hazudni is tud. Láttam már szar alakot, s ha ez orvosi kategória volna, az egyetemek egymás sarkát taposnák, hogy megvehessék majdani tetemét szemléltető eszköznek. Ha gondolod, mentegesd még.

Előzmény: Seki Waker (225)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!