Mink mán megint jó benyestünk magunk alá! Kár, hogy nincsen itt egy jó zaftos nagycsöcsű pina... most azzal jó eltőteném az éjszakát. Szeva Tesó! Hogy vagy? Én kannossan.
Vótam lapos barátomnál. Beszélgettünk nála egy üveg whiskey társaságában. Aztán pár szóra kiültünk hozzá a teraszra, oszt amíg ottan vótunk, egy csiga végigment rajtam. De aztet már csak bent vettem észre egy újabb sör mellett.
Mostan gyüvök laposkutya barátomtul, megállapítottuk, hogy irgalmatlan lúzerek vagyunk mindketten, és az egész világnak a legjobb az, ha bárki más dug, mi meg nem. De nem keseredtünk el, mert ezentúl megyünk amerre a farkunk visz, és depressziós önygilkosságba taszítunk minden boldog embert. Nehogy azt higgyétek mán, hogy bárkivel boldogopk lehettek! Nem! Ez nem így megy! Mert a nők nem csinálnak mást velünk, mint azt, hogy kiszámítják, hogy mikor vagyunk a legsérülékenyebbek, és akkor lecsapnak. Mindenki eddig a menstruációnak tudta be azt, ami komoly számítások eredménye azon a téren, hogy romba döntsék a férfiakat. Felszólítok mindenkit, hogy ne bízzonak nőkben! még ha azzal is vannak!
Juhhééééé!!!! Az életem már a tietek. Mi kell még???? He???? Mi???? Kell a lelkem is? Nesztek!!!!!!!!!!!
Na, milyen volt a mágocsi leépülés Bözs cimborra???Remélem nem fárasztottunk le túlzottan.Nekem fáj a fejem meg a májam, meg olyan geci álmos vagyok mint még soha előtte:-)A sok dugás...hehe.Ja, másik védőnő volt ott ahol ma voltam, de a mandulám a helyén marad cseresznyére...
Majdnem lemondtam a hétvégi buliról, de Miguel rábeszélt. Elég durva volt az utóbbi másfél hetem, már most se szeretem a piá, de akkor már szombatig kihúzom, és végképp megutáltatom magammal :) Csak az a gáz, hogy most jön a nyári fesztivál szezon. No, hát most tényleg nagy brekeke van b....ameg. Ennek örömére akkor ma is elmegyek buliba.
Bözs, szerintem közvetlen Nagymágocsra gyere busszal, az a legegyszerűbb.Van olyan, ami 8 körül ér ide.Szerintem azzal elég, ha jössz mert olyan 10 körül kezdünk.Van sport egy, de tv-t nem nézünk.Ellenkezik a vallásunkkal:-)))
hát nem laktok valami közel, bár az nem baj. A busz hosszútávon fárasztó, mer kicsi, meg annyira nem lehet inni. Vonaton meg át kell szállni szentesig, aztán onnan meg még busz. Mi a legjobb? Szegedről meg mé nincs közvetlen busz? Áhhh Kocsival meg az ivás miatt nem akarok, bár vasárnap már jobb lenne ha nem innék napközben. Szerintem úgyse tudok majd ránézni a piára aznap. Még gondolkozok mivel, hogyan
Voltam a gégészeten kedden.A főorvos vizsgált meg és azt mondta, hogy úgy néz ki, hogy nem kell kivenni a mandulámat, mert szépen rendbejött, meg amúgy sem krónikus.Mondjuk vettek vért és hétfőn vissza kell menni kontrollra, szóval még bármi lehet, de jobban vagyok sokkal.Most kaptam az utolsó szurit...Úgyhogy lesz koncert szombaton.
Bözs, gyere feltétlen!
Amúgy jó poén, hogy múlt szombaton nem mindenkihez jutott el a koncert elhalasztásának híre, és egy páran jöttek szomszéd településekről(kő pankok), és amikor megtudták, hogy nem lesz buli, azt mondták, hogy szétverik jövő héten a zenekart.Úgyhogy lehet, hogy megint le kéne mondani:-)))))))