Csak apró pontosítás: törésen kívül minden van. A súlyos ficam következményeként gyakorlatilag minden szalag elszakadt, vagy sérült. Csak az Achilles-ín maradt épen. Több hónapos lábadozás vár rá. Én is jobbulást kívánok neki!
Akkor láttad a három általam az MNK-ban általam említett esetet(Góbi fellöki Trepit, 1.negyed vége: dobás közben fault ellenünk, nincs büntető, 2.negyed eleje: mezőnyben szabálytalankodunk és kettőt dob az Alba). Mi róluk a véleményed? Lehetett őket látni a TV-ben? És hogy kommentálta mindezeket Rostás?
Igaz, ha őszinte akarok lenni, elsősorban nem maga a közvetítés miatt nem néztem végig, hanem a mutatott "játék" miatt...
Tegnap Farekkal beszélgettem, és azt mondta, hogy ha Marciulionisról nem mondják neki előre, hogy kosaras, soha nem gondolná róla senki... és teljesen érthetetlen, hogy miért, mert hát mégiscsak többszörös litván válogatottról van szó.
Fogalmam sincs, folyamatosan kapcsolgattam, úgy kb. a 12-13. percig néztem rendesen, utána elkapcsoltam. Amikor visszakapcsoltam csak hallgattam és néha néztem a TV-re. Az is bőven elég volt. Az utolsó negyed elején pedig kikapcsoltam a tv-t, és Erős István társaságában elvonultam vacsorázni.
Azt még nem is mondtam, hogy a 2.félidőben egyszer az előttünk lévő hirdetőtáblához kiesett Spivey és amint összeszedte magát, sűrű bocsánatkéréseket intézett felénk! Úhy látszik tanulékony a gyerek!
Ez elég rövid? :-) Bazzeg, az előbb írtam, hogy elkapcsoltam :-)) Szóval nem néztem végig. És nem a jägert nem lehet kapcsolni, de a TV-t... Na aztat igen.