Függő dél-amerikai prémes Csak azért mászott a vakondok át
a parkon, mert ott talál vadon kokát!
Az istenített ázsiai állatpreparátor értelmetlen munkahelyi összetűzés következtében halt mártírhalált Összevesztek egy rosszul vágott kobraszeleten.
Ma neki van a legnagyobb szobra Keleten.
Vidéki madár Cenki
cinke
Nem értem a község félelmét az ott lejátszódott állati párharc miatt Azért fogott a bari kapát,
hogy eltángálja a kapibarát -
és hagyjuk is e kabi parát.
A kémakció tervezett helyszínén váratlan madárinvázió következik be - Mivel van a gond, Ella? Stirlitzcel?
- Tele van a rondella stigliccel!
Erdei iskola Nyelvtanárhoz mén a bagoly:
"A szókincsed béna: magolj!"
Magánvélemény a politikusokról Hű képét adja a kornak
Ez a sok gyagya akarnok.
Tisztaságmániás barátnőm vizet prédikál és bort iszik Ha a földre hull a hamu, máris szitokban temet el,
Pedig tudom, ez csak kamu: Sárim titokban szemetel.
És ha már egértetemekről esett szó:
A sörgyári macskák ismét vadásztak Hogy került romló két egér e
Lerakott komló rétegére?
A menyétféléken az adogatás sora, a macskafajtának nehéz dolga van a fogadással Lenn a pályán most meg nyesték szerválnak.
Ezt a szervát jól megnyesték szerválnak
És ha már luxusbuxus:
Barátnőm a vidéki nyaralóban fölizgul és kilombosodik Rábaközi luxusra bekettyen ő,
Lába közi buxusra rekettye nő.
Igaz, hogy jól díszíti ez a növény az ablakot, de azt hiszem, túl drága ez ide, inkább vegyük be, nehogy meglássák! Bár szépen fénylik a buxus levele,
Szerintem ez itt luxus. Be vele!
ses (2848)
Nemkivanatos urizalas a Havannan Lelog az erkelyrol a bukszus levele?!
Visszatetszest kelt e luxus. Be vele!
arra nem is szörcsöltem, nem számítottam arra, hogy a luxus be vele már felf... Sorry. Ezentúl mindig szörcs lesz.
Viszont gondolatolvasol, mert a nyalta Juszt/Jalta nyuszt épp a fejemben volt, de nem tudtam szépen kidolgozni (a pele mellé más rágcsálókat és állatkákat keresek, az ürge is onnan jött...)
Részleges újrafelf-szörcs-találat miatt nem adtam be az alábbi versemet sem, de most nem kíméllek:
Női dolgok Szüksége volt támpontra
Nénje tukmált tampont rá.
A titokba beavatta,
Nem csúszik így be a vatta!
Egyéb:
A Focisták ciklushoz A sok futás, nem diéta
Miatt vékony Mendieta
Állatkozmetika Szépségversenyt nyestünk nyeri,
Ha rá csíkot festünk, Feri!
Állatfodrászati kritika Nincs felnyírva a borz tarkója,
Ferde frufruja, torz barkója!
Állatkuckó Hogy kerül a hídra váza?
Abban van a vidra háza!
Na végre! A nagy gligeti újrafelfedezte egy rímemet! :) (luxus be vele)
Most kissé le vagyok maradva a logolással, előre bocs, ha ezek némelyikét már beküldtem:
Győztél a saját szülőd ellen indított erőszakperben A vád nyert:
anyád vert!
Amikor hősünk páros nassolási versenyt nyert Oroszországban az ismert televízióssal, igazi prémbundát kaptak ajándékba A fagyit együtt nyalta Juszttal:
ezt díjazta Jalta nyuszttal.
A rosszul javított autót sikerült ráverni egy tengerparti prostira Bár el van a kocsi szúrva,
megvette egy szocsi kurva.
Újabb FIDESZ-káderbotrány a fővárosban Tetemes a TIT kára:
sikkasztott a titkára!
A harcsahalászlé király - de csak, ha óvatos a szakácsné... Nincs is jobb e halfajnál:
ha nem lenne benne haj, falnál...
Kispályás, de komolyan vett vízitúrázás Egy jól felszerelt péti csónak
nekivág a pécsi tónak!
A bodrogparti város gyógyszerészcsaládja depresszióba esett, különösen a nő. A férfiban még tartják a lelket a gyerekek. A pataki patikus pár oly apatikus.
A Kata, ki tipikus, Károly apatípus.
Az ezeregyéjszaka hőse csodálkozva fedez föl ellenségei csoportképén egy lányt. Nem veszi észre, hogy a csaj partnere is bandatag. A száját a női rablón Ali baba tátja.
Nem látja, hogy ott a tablón a liba barátja.
És egy pele, forró szeretettel Tüzes ez a pele fajta,
Leégett a fele pajta.
A hatalom receptje Sarolt szakácskönyvéből Szép kövér Koppányt négyelj el,
Váraidon ez légyen jel.
A pingponglabda kereskedő az orális szexért annyi fizet természetben, amennyiből kitelik a mellnagyobbító műtét Ha még leszop a ribanc, pici lasztik ára
Elég lesz, ó, pariban ciciplasztikára.