engem nem érdekel mit csináltok a szabadidőtökben, de azért aggódunk (és ezzel párhuzamosan az élő fába is belekötünk itt néha:D), mert az őszi eleji ígéretes teljesítmény sehol, sőt, inkább lejtmenet van...
Fradi ellen az első félidőben 2 (kettő) átlövés volt, azok is 9-en belülről. Mindent a vonalnál erőltetünk. A védekezést hagyjuk, rém gyenge. Hatalmas fordulat kell hogy játékban kapjunk valami értelmezhetőt.
Én ebben nem foglalnék állást de szerintem ez sajnos berögződött az emberekben ugye a párod alapból média személyiség + pár reklám miatt amiben szerepelsz a pároddal és evvel párhuzamban romlott a teljesítményed is és az emberek pedig összekapcsolták a kettőt .Ezt egyetlen egy helyen tudod lemosni és tísztázni megcáfolni az pedig a pálya....Örülök ,hogy itt vagytok és halgattok gondolom Laci is itt van meg Sevi is .Nem tudom mi az oka a játékod visszaesésének de remélem visszatalálsz a régi játékodhoz amit annyian szerettek és akkor mindenki boldog lesz ..
Rasmus Boysen szerint érdeklődünk Szergej Kosorotov iránt aki iránt a Vardar és a Barcelona is érdeklődik.Szerintem ő nagy fogás lenne ha sikerülne megszerezni elöl hátul oké a sràc.
valami erre ki kell találni de sürgősen. u 18, u19es vb meg eb arany a lányoknál, tehát tehetségek vannak, de vagy kiégetjük őket iszonyat hamar, vagy ő belőlük hiányzik a plusz az utolsó lépés megtételéhez.
Háfra meg...nem tudom, hol akarja megállítani a zuhanórepülésben lévő karrierjét, ha nem a világ legjobb csapatában a világ legjobb játékosaival, a világ egyik legjobb edzőjével...
lehet hogy el kéne szakadni anyucitól meg a magyar közegtől, aztán elmenni Dániába meg Norvégiába egy pár évre, új impulzusok meg más életszemlélet közé...
mert ha marad, újabb tehetség megy a kukába, jövőre Siófokon meg Óváron talán befér...
Lékai,Nilsson,Blago ,Strelek,Cupara,Nenadic - ebből a sorból? Cupi, talán Strlek 1 évre (a piactól függően), és Nilsson, ha lead néhány kilót. mindenki más mehet.
A Győr meccsét elnézve, elgondolkotam, hogy miről beszélünk, amikor Magyar játékosokat reklamálunk az élcsapatokba. Lukács hibáinál felzárkóztak a Norvégok, Háfra pályára kerülésével pedig nyertek. Persze van ebben tûlzás, mert pl Lunde szenzációs teljesítménye is kellett.
én jövőre leszek kíváncsi ,hogy kikap majd újabb hosszabítást a lejáró szerződések közül jövő évben .(Lékai,Nilsson,Blago ,Strelek,Cupara,Nenadic) Hát ha szívemre teszem a kezem nem csak a korra tekintettel én talán Cuparával hosszabítanék de lehet még vele se. Ha Laci addig kihúzza remélem tényleg haverságot mindent félre tesz és a felsorolt nevek közül nagy részének megköszöni az ittlétet és hoz helyettük fiatal tehetséges játékosokat .Remélem már ilyen dolgokon jár az esze és nem csúszunk le megint játékosokról és nem a szerződésük lejárta előtt 2-3 hónappal előbb kezd el tárgyalgatni más játékosokkal aki őket válthatja majd.
Igen az egy nagyon éles kijelentés volt a részéről. Persze Matuz nem tehette fel a kérdést, ami adta volna magát, hogy mert El Deraa-nak hány magas szinten értékelhető NEMZETKÖZI meccse volt?! Vitaalapnak pedig kiváló lett volna :D
Ez tiszta sor. Viszont ha ilyen szűk a piac akkor nem kellett volna elengedi Maquedát értékelhető alternatívák nélkül.Persze én nem vagyok sem olyan nagymúltú kézilabdázó, sem sportigazgató, sem MKSZ szakágért felelős alelnök, de még csak a védekezés megkomponálásáért felelős harmadik számú szövetségi edző (?) vagy mi a túró, mint NAGY LÁSZLÓ. Ettől függetlenül józan eszem lehet, hogy több van mint neki :)
teljes mértékben igazad van minden egyes pontjában ! itt a legnagyobb baj ,hogy nem időben lépünk fiatal tehetséges játékosok után! Matuz -Nagy beszélgetésben hangzott el azt hiszem Laesora kérdezett rá ,hogy nem e érdeklődünk utána Laci erre azt válaszolta ez a Nikolaj Laeso nevezetű játékost 2 éve senki nem ismerte még csak és pár fordulót játsztott jól és le kéne igazolni ?Szerintem Laci még mindig a 90-es 2000 évek elején járhat ahol egy fiatal játékosnak 1-2 vagy akár 3 évet is jól kellett játszani ahoz ,hogy elvigye egy top klub .Manapság ha nem vagy gyors és nem pont a legjobb időben cselekszel akkor így jársz ahogy a Veszprém lecsúszol mindenről és mehetsz ki egyiptomba vagy jobb esetben budesligába idősebb játékos nézni vagy egy középszererű játékost tudsz csak igazolni.
Kapus posztot talán nem bántanám. Az az egyetlen eleme a klubnak ahol Árpi révén látszólag profi munka zajlik. Legalábbis a kapusaink fejlődés és teljesítménye nekem ezt mutatja egyértelműen.
Valaki írta is előre, hogy meleg lett a pite, gyorsan bejelentünk egy igazolást. Úgy lett. Persze nem gondolnám, hogy 1 hét alatt nyélbe lehet ütni egy ilyen üzletet. Biztos, hogy jóval több idő kell hozzá. Az is igaz, hogy balkezes kellene nagy lövőerővel, de olyan meg egyszerűen nincs a piacon. Ráadásul Máthé sérülése lehet, hogy mozgásba lendíti a PSG-t is. Nehéz ügy... Hamarabb kellett volna gondolkodni, elkelt egy Gidsel, egy Máthé, egy Remili, Rod, Kirkelokke...
Hát ez mondhatom remek... Megy megint a kapkodás, ég a ház virítani kéne valamit a "lázadó" népnek. Persze amikor egy Jaganjanc, Laeso, Erik Johansson, Calsbogard vagy Johannessen elérhetők voltak mi leigazoltuk El Deraa-t ( nem akarom őt előre bántani, de meg lehet nézni, hogy BL szinten mennyire váltak be a keleti csodafiúk lásd Jallouz, Bannour, Jamali, Doruk Pehlivan,stb és jelenleg Yahia is ide tartozik) és hosszabbítunk Nenadiccal. Ahelyett, hogy az egyiptomi és Petar hosszabbítása helyett érkezett volna egy valaki a fent említett nevek közül. Most akkor megint valaki/valakik létszámfelettivé válnak. Vagy pedig Mahé távozik és akkor végre megint egyeduralkodó lehet a 36 éves Petar, hurrá.
Emellett pedig láthatjuk, hogy nincsen jobbátlövőnk. Jelenlegi formájában Omar egy második számú játékos, jó indulattal. Még nálunk is...
HAHÓ valaki?! Nem lehet, hogy a hetedik jobbkezes álövő/középső játékos helyett egy épkézláb balkezes lövőt kellene igazolni? Vagy nem lehet, hogy a klasszikus igazolási időszakban kellett volna jó szerződéseket, jó játékosoknak kínálni és nem most utólag oltani a tüzet?