Azok úgy járnak, mint én a telefonommal: elvileg okos (nálam mindenesetre okosabb), de mivel a rajta futó szoftver nem divatos, ezért nincs hozzá semmilyen extra alkalmazás.
Egyébként nem néztem utána, de elképzelhető, hogy Explorerhez is van valami hasonló.
Na most ezt kikérem magamnak, folyamatos aktivitás mellett kidobott kábé húsz perc után. Ez azért felháborító. Pedig milyen szépen megírtam, hogy miként jöttem rá kétévesen a rácsos ágyamban, hogy az élet véges - és nálunk még csak minta sem volt a falon! :-(
Na jó, egy picit majd, de csak holnap este. Vagyis ma.
Azért a privát sztorik nagyon szubjektívek ám, képzelj el egy osztályt, milyen színes lenne a leírt anyag, ha a fogalmazás témája pl. "a legutóbbi egynapos kirándulásunk története" lenne. :)
Most nem tudom, hogy melyik krimi volt, ahol egy pasi emlékei alapján fejtették meg az általa látott gk. rendszámát.
Valami ilyesmi jutott eszébe róla: hattyúnyak, kebel ..
A hozzászólásban ugyan konkrétan 56-ra értettem, de tulajdonképpen bármilyen témában - az ilyen privát sztorik gyakran érdekesebbek, mint a történelemkönyvek.
No. Erről eszembe jutott egy nagyon korai eszmélés, kicsi voltam, feküdtem az ágyban, félhomály, és a hengerelt mintát nézegettem a falon. És akkor, elemi erővel tört rám a felismerés: a világ tökéletlen! Ezt azóta sem cáfolta meg semmi és senki. Én sem, pedig időnként próbálkozom :)
Igaz, ez nem a fekete-fehér kérdés, de valami rokonság van köztük. Meg ez jutott eszembe.
Néztem ma a hétvégi lapokat (munkaköri kötelesség, nem méznyalás), és látám, hogy a 22-i Magyar Hírlap mindvégig a fortepanból dolgozott. Rendesen megjelölték a forrást, ezzel semmi baj, csak furcsa volt a napokban elénk került képeket ennyire "illusztratív" szerepben viszontlátni.
Erről jut eszembe: régóta tervezem, hogy apukámnak egyszer megmutogatom az 56 októberében készült fortepan felvételeket. Műegyetemista volt a jó öreg akkoriban, megvan a maga sztorija az egészről, és régóta mondja, hogy minden "nagy leletnél" azt várja, egyszer majd sajátmaga néz vele szembe a fotóról. Azt hiszem, várja is, meg tart is tőle kicsit. Fura ez, nem?
Ahogy persze az is, hogy szoktam mesélni: a "hétfőnként nem volt tévé"-nek köszönhetem, hogy gimnazista koromban elkezdtett nekem ilyesmiről beszélni. Esténként mindenki kidőlt már, csend volt, és akkor valahogy rendre visszakanyarodtunk ezekhez a történetekhez. Talán későnérő gyerek vagyok, de azokon a nyolcvanas évek eleji hétfő estéken jutottam arra a következtetésre, hogy a világ nem fekete vagy fehér, valamint roppant bonyolult. Jó nagy felismerés, nem igaz? Viszont máig ez a világnézetem. :-))
Bocsánat a bő léért, a Magyar Hírlapról akartam referálni, csak valahogy 12 órát dolgoztam ma, és a szószátyárságig belefáradtam. :)
Most, hogy figyelem, nálam is teljesen rapszodikusan, különböző inaktív idők után dobál ki. Még a belépéshez képest sem találok passzítható algoritmust. AS-szabvány...
Nálam valami százezer másodperc volt megadva. Az én gépemhez nem nyúl senki rajtam kívűl, igy bemásoltam az általad megadott számsort. Kiváncsian várom az eredményt.
Itt baloldalt, a "Beállítások" menüpontban állítható a "Kiléptetési idő", másodpercben megadva. Az érdekes az, hogy amióta az új bejelentkezési design van (úgy bő egy hete), azóta komolyan is veszi az ott beírt időt (nekem 3600 másodperc van), és tényleg ki is léptet egy óra múlva, míg nemrégiben még engem is reggeltől estig bejelentkezve hagyott (pedig a beállítást nem változtattam).
Engem állandóan, ami igen bosszantó. Régen bejelentkeztem reggel és még este is ugy voltam. Most kimegyek kicsit a konyhába az ebéd után nézni, mire visszajövök 5-10 perc, már léphetek be ujból.:-(((