Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
Itt vagyok, nem vesztem el, csak kicsit zűrös volt az elmúlt két nap. Néha sajnos azért dolgozni is kell. Közben persze a motort is intéztem. Le van foglalózva, intézik a bankot, átiratást, papírmunkát. Most félek igazán, hogy a zsír motoromat nehogy valami szerencsétlen összebarmolja valahogy. Modtam is az értékesítőcsajnak, hogy fejvesztés terhe mellett ügyeljen rá!
Ezen a hétvégén még sajna nem lesz meg, de emberi számítás szerint jövőhéten már igen! Most olyan vagyok, mint kisgyerekkoromban, számolom, hogy hányat kell aludni....
Tegnap voltam Quattro párjánál a gumiért, így végre már egy csordatagot ismerek arcról is.
Gondolkodom tankbőrön. Ti használtok? Még nem néztem utána, honnan tudok beszerezni, ti tudtok valamilyen forrást?
hát má tegnap bólintottam vagy nem? csak akartam? szerintem bólintottam, csak még a távircsi volt kérdés..amúgy nekem az 59 teccik, de szinte mindegy milyen, ha műkszik
akkor most eltapsoltad a riaszto arat? en is löttem 1 nolan fejegyseget 80€ de vissza akarom csinalni mert talaltam 129ert blutooth-ost. nem tudom sikerül e
most hívott vissza a srác, jó az 55 a cimborának is, szóval 22,5-ért vettem darabját a 43 helyett és januárban vásárolták, szóval még van rajta gari egész szezonra, ha valami kijönne rajta:)
is, meg dolog is volt... épp az előbb beszéltem le egy kis üzletet:) Ha igaz, akkor vettem egy olyan kommunikációt amit akartam ill. 2 egységet 55-ért, fél évesen garival:)
hát ez az! pont ez is érdekelne, hogy mi van, ha mögém áll? elvben ugye van valamennyi távolság ( 30-60m ) amin belül nem véd a rendszer:( autópályán ha már jelentősen túllépem a korlátokat, talán nem fityeg a kilincsen, hanem tart egy biztonságos távolságot, hogy ne romboljon belém esetleg, de városban, vagy országúton már belefér ebbe dúsan
ja de akkor mi van mint velem csinaltak Magdeburgnal mögem allt a civil E39 BMW es kamerazott. aztan lejatszotta hogy 159el vontattam a motorszallito futot 80helyett:)))))))))
és a maradék 3-at az autón, hogy helyezted el? 2 elől, 1 hátul? hátra van értelme rakni? mert ugye, ha eltépsz egy autó mellett és hátulról állnak rád, akkor nem tom van.e értelme 1 fejnek:(