A tippeket játéknaponként egyben kérem leadni, az előre feltett sorrendben, a topikban megadott hivatalos programban szereplő párosítások szerint. --- Tippet módosítani nem lehet. --- Tippelési határidő a mérkőzés kezdete, mérvadó az index órája. --- Pontozás: Kimenetel: 4 pont. A hazai gólok számának vagy a vendéggólok számának vagy az előjeles gólkülönbség eltalálása: 2-2 pont. A hazai gólok vagy a vendéggólok vagy az előjeles gólkülönbség esetén eggyel mellé: 1-1 pont. Így a teli 10 pontot ér, de egy tipp érhet 8, 6, 5, 4, 2 vagy 1 pontot is. --- Első tippedben jelezd, hogy a mezőny melyik csapatával szimpatizálsz! --- A 2014-15-ös bajnokság teljes menetrendje a 13313-as hozzászólásban (http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131290005&t=9073145) található, tegyél oda könyvjelzőt! --- A fordulóknál a forduló hivatalos dátuma szerepel, a feltett programtól lehetnek eltérések.
Sztem a 3 mega emailben el tud jönni, csak várjál vele néhány napot, mert újra kell raknom a gépemet, amihez előbb meg kellene gyógyulnom, úgyhogy majd szólok, ha küldheted. Kösz!
Nem beleszólni akarok, de ezt már korábban betettem ide, így a héten még legyen ez a sorrend! Akárki csinálja javaslom a sorsolást egy-két hétre előre feltenni.
Trebics, ha XATKA úgy gondolja, vedd át, mert bárkinek közbejöhet valami és azért ne bújdokoljon el, mert most nem ér rá velünk "foglalkozni".
XATKA, én köszönöm az eddigi munkádat és várom a tippjeid az NB-ben (mondjuk már ma vagy holnap, mert hétközi forduló van). Apropos: az NB1.b. a hétvégén lesz?
21. forduló /2003. március 14., Péntek - az első meccs/
Xatka!
Döntsd el te. Tied a topik, munkáddal mindenki meg volt elégedve, én nem akarom azt elbitorolni. Azonban, ha úgy gondolod, hogy neked segítség, szívesen átveszem. Pláne, ha adsz adatot az átlagokhoz.
Mindenkitől elnézést kérek! Csak lapos kúszásban mertem ma benézni ide. Teljesen megfeledkeztem rólatok +a tippelésről! Az nb1nél le is csúsztam a pénteki meccsről (és még örülhetek, hogy csak ennyiröl)
A 18-20. fordulóig mindenképpen megcsinálom, vagyis lesznek átlagok is. És ha tényleg komolyan gondolod Trebics a pontozósdit átküldhetem az adatbázisom. Nagy segítség lenne, ha levennéd ezt a terhet a vállamról, az nb1bnél nagyobb bajom is van, nem hiszem, hogy rendszeresen tudnám vállalni a pontozást.
És akik eddig nem tippeltek:
GalambÁsz, patakveer2, BéKa, Jgermeister, Karesz4, balage111, tomaa, vet66, ElGapo, htz, Jack16, bearnie, Gbr, BELABACSI, Holgerson, ádi, Husky, Chris Cherry, Liszti, Turul, red1., lao-ce.
Ha fentiek közül valaki mégis tippelt, az kérem jelezze, hogy "Hanyas vagy, te disznó?"
Írtam ezt én azért, mert néhány perccel korábban leadta tippjét az NB 1-es góltotóban. Tehát gondoltam visszatért.
Ezek szerint túl komolyan vette a szmájlihegyekkel lágyított hozzászólásom?
Az új T. Vezetőség első döntése:
Xatka nevű játékostársunk a továbbiakban nem vehet részt sem a lebonyolításban, sem a tippelésben. Sőt, olvasólag sem látogathatja a topikot! :)))