Keresek olyan tulajdonost akinek Samsung hűtője van. Kérdésem, hogy ezeknek a hűtőszekrényeknek a kijelzője folyamatosan világít??? Tehát konkrétan arra vagyok kiváncsi, hogy a működési hőmérséklet kijelzője folyamatosan világít e. Kijelzi, hogy hány fok van a hűtő és fagyasztótérben.
En is sokat olvasgattam meg kerdezoskodtem huto ugyileg igy lett az LG a vegen.
A panara sem irtak rosszat sehol, legalabbis nem talaltam. A pana nagyon halk a samura meg tobben panaszkodtak, hogy halkabbra szamitottak. Most az is kerdes kinek mi a hangos.....
2 típus maradt fenn a rostán, szerintetek melyiket érdemes venni???
Megbízhatóság, szervíz, gyorsfagyasztás hiánya (a Samsungon), Élettartam, stb. Samsung 5 éves garancia, míg a Panára 3 éves garancia van. Nagyjából azonos paraméterekkel rendelkeznek. Vagy esetleg van valakinek bármelyik!!
Üdv mindenkinek, 380liter körüli CSAK HŰTŐt szertnénk vásárolni de az üzletekben felénk szinte nulla a kínálat.
Tudnátok valami tuti tipust ajánlani :) A lényeg ne legyen semmilyen fagyastórésze A+ A++ kategóriás és csendes legyen. Én Gorenjét (R6182KX 136e) néztem nejem Samsung (RR82PHIS1 139e ft) párti (italadagoló No-frost) ... ti melyiket ajánlanátok? esetleg tapasztalatok vagy más tipusok?????
Tegnap újra "kirándultam egyet", most éppen egy Euronics-ban... A következőket tudtam meg: a no frost-os száraz-levegő befújás eredményeként, ha otthagyod fedetlenül a zöldséget (paradicsomot), kiszárad, egy éjszaka alatt olyan lesz, mintha egy hetes lenne...dobhatod ki. Vagy a nem teljesen becsomagolt sajt kő kemény lesz...
Akkor most megint nem tudom, hogy legyen-e inkább automata leolvasztós?
Ti mit szóltok?
Én a nagy fiókba csak úgy csomagolás nélkül szoktam a piaci biozöldségeimet betenni, azokból is távozik a pára???
Nem tudom, milyenek, hogy néznek ki, mekkorák, nálam az is számítana...de most nem böngészem végig...
Régebbi infók szerint a felsoroltak közül az Electroluxokat választanám,lehet, hogy pusztán megalapozatlan előítélet (a többivel szemben). (Tény, hogy régebben többen szidták pl. az Indesit-et.)
Az Electroluxnak tisztességes(nek tűnő) márkaképviselete van.
Fogyasztás miatt az utolsóra esne a választásom. A klíma-osztály ugyan kevesebbet tud, mint másutt, a nagysága sem a legjobb. (De én nem használnám túl hideg helyen, az SN nem olyan fontos, és a többi az előítéletem miatt van, ami lehet többé-kevésbé megalapozott vagy megalapozatlan :) )
Ahogy elnéztem a nagy melegben hogy csurgott-csepegett a mi régi hűtőnk, ami egyébként jó, hát csak a T ("trópusi") klímaosztállyal elégednék meg. Szóval a csak ST-t máris ejteném...
Az az Electrolux (a felsoroltak közül), amelyik mind a négy klímajelölést hozza, elég sokat fogyaszt.
Nem nezki rossznak mi is szemezgettunk vele. De hutoben a bosch, siemens-re azt mondjak nem olyanok mint regen, mar csak a nevuk van. Ott is a koltsegmegtakaritas lett a lenyeg....
Hat nem tudom ez az Lg amit vettunk ez total no frost tehat a melyhutoje is.
Ez sem fogyaszt sokat igy ez lett nekunk.) Nem az italos hanem a sima mert ez nagyobb jo par literrel. ( netto 270L a sima huteoresz )
Mi egy szinten 3 pluszos hutot neztunk meg igaz az samu, az 190et fogyaszt egy evben ez az Lg meg 249et de 40el tobbe kerult volna.
Kb 13-14 ev mulva termelne hasznot addig csak a 40 pluszt dolgozna le igy nem olyan nagy elony a 3 plusz.
Meg az Lg-t ajanlottak inkabb, nezegettuk mi is a bosch, siemens, aeg. Plane aeg-et is mert ahogy irtam olyan a mosogep es mosogatogep is. De igy, hogy a huto az eloszobaban van nem egymas mellett vannak igy mindegy.:)))
Mar parszor romlott meg benne leves stb, igy csere lesz.
Mondtak paran, hogy vagy kompreszor vagy elment a gaz. Bar egy villanszerelo szerint ha kompreszor baja lenne akkor nem mukodne a fagszto sem rendessen meg egyaltalan az egesz.
Tehat valoszinu, hogy gaz feltoltes kellene. Bar csak siman megnezetni is kb 5000 es meg nem csinalt semmi a szerelo.
Gazfeltoltes plusz ha a rezcso is korrozio aldozata lett azert az mar nem olcso megjavittatnii. Meg 16 eves mar a kicsike bar sajnalaom de hat csere van, meg hat nagyobb kell sajna ennek kicsi a melyhutoje. ( whirlpool )
kérdésem a következő! van egy alap zanussi hűtőnk kb 90 centi kis kb 17 literes fagyóval
nem tudom a klíma osztályát.. node... most hogy meleg van terkerni kellett rajta MAXON MEGY!! a vicc az hgy alul +14- +18 fokos, felül viszont remekül tartja a -18- -20at...
Valami vélemény ezekről a képességekről? (no frost, automata leolvasztás, low frost)... Szóval: érdemes lecserélnem az eddigi sznob gondolkodásomat? Szóval érdemes a teljes no-frost-os gép helyett egy felül "automatikus leolvasztóst", alul, fagyasztóban "low-frost"-ost választani???
Gratulálok! Ügyesek vagytok, legalább dönteni tudtok... :)
Végül az italadagolós változat lett? És belül azzal a dupla rekesszel?
Majd kíváncsi vagyok, egykis idő múlva a lelkesedésre, vagy a megszokásra... hogy majd mit gondolsz pl. egy hét múlva róla.
Közben én egyre gyakrabban szemezgetek egy Siemens-szel, üzletben láttam, gyönyörű, egyszerű, belseje is igazán elegáns, alacsony fogyasztású halk... Kérdés, hogy ezért hajlandó leszek-e lemondani a sokak által annyira dícsért no-frost rendszerről (ahhoz képest, hogy eddig kötöttem az ebet a karóhoz, hogy alul-felül no frost-os kell...)
Egy baja van, hogy a műanyag polcok összetöredeztek, így mindenképpen üvegpolcosat vegyél.
2 Zanussi hűtő is van a családban, azokkal sem volt eddig semmi gond.
Ha szerencséd van, bármelyik márkát veszed, nem lesz vele gond és hosszú évekig menni fog.
Ha meg nincs szerencséd,akkor úgyis mindegy melyik márkát veszed, mert lesz vele gond, ugyanis ezen márkáknál is jó esély van a hibásodásra :(
Viszont van a családban egy 9 éves 55 cm széles Siemens hűtő, az is szépen megy amióta meg lett véve, és semmi gond nem volt vele eddig.
Siemens márka eléggé megbízható, viszont érdemes szétnézni, mert én az új Siemens szabadonálló katalógusban nem láttam 55 cm-es hűtőt, hacsak nincsen még a piacon régebbi típus.
Ma volt itt a szerelő, az elromlott Indesit gépünket (9 éves) nem tudta megcsinálni és azt mondta, az a csoda, hogy ennyit kibírt. A 2000 után gyártott gépek szerinte márkától függetlenül kipurcannak max. 6-8 év alatt, vagy rosszabb esetben a garancia lejárta után az elektronika külön is kipurcan, amit 40-50 rugóért ki tudnak cserélni, és újabb 3-4 év múlva purcan ki az egész gép.
Ennyit nem tudsz megspórolni az áramon... a régi Lehel mélyhűtők a szüleimnél is remekül működnek...
Ja meg annyi, hogy ez az utolso darab ha kell ilyen huto akkor sajna lehet ezt kell megvennem. Bar mint irtam mar soha nem szoktam utolso kiallitott darabot megvenni amit mas fogdosott.:)
A ottani ember mondjuk mondta, hogy eleg uj naluk ez nem regota van kiteve....