Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Töröltétek a hozzászólásomat a pánik fórumból. Jogos volt, elismerem, hibáztam. De hogyne akadnék ki, mikor egy hete már az megy, hogy az olvtárs folyamatosan olyan kifejezésekkel illet (többeket is) a fórumban, amiket nem írnék le ide... Ő sértegethet?! Nem vagyok egy "kiakadós" személyiség, de ez már nekem is sok volt.
Csatlakozva Alice kéréséhez tovább megyek: kérem, hogy a Rákos topicból tiltsátok ki a trollt, aki az alábbi nickeken írogat (és szétveri a topicot): Witta Mine, Betty Boop , Newc55
T: moderáció, nagyon szépen kérem önöket, hogy a topicba beeső és szektaszerűen nekünk (rákos betegekek) eső Witta Mine artácsnő hozzászólásait törölni szivesedjenek, őt magát pedig egy másik topicba átirányítani, pl a Rákról másképpen.
Az alapprobléma azonban, hogy ugyanazt a problémát, kérdést veti fel, már kb. a nyolcadik nicken, csak mindig már más megfogalmazásban, és azt gondolja, h. abba a topikba debilek járnak, akik nem ismerik fel hogy egy és ugyanazon személyről és ügyről van szó.
Szóval már nagyon unalmas, így ki fogja nyírni ezt a topikot.
kedvenc trollunk visszatért, újra zagyvál összevissza, basztatja a topiklakókat és választ követel a zavaros értelmetlen rizsájára amire már akkor sem lehetett értelmesen reagálni amikor az előző 6 alkalommal befosta a topikba
Kérem szépen, hogy ezen a nicken írt hozzászólásaim (összeset, minden topickból) törlését. Ellopták a kocsim, és ezt ide beírtam. Most jelezetek, hogy nagyon nagy baj lesz, ha továbbra is keresetetem a kocsit. Kérem hamar segítsenek.......és ezt is töröljék. Köszönöm szépen. Ez most elég sűrgős lenne...