Várjuk azokat a topictársakat, akik ilyen motorral rendelkeznek, valamint olyanokat, akik kacérkodnak a gondolattal, hogy vásárolnak maguknak egy ilyen remek gépet.
ilyen Babinak kéne, mert csak szivacs protektor van a kabátjában. mondjuk nekem is, de nekem nem áll jól a tanga:))))))))))))))))) amúgy valami ilyesmire gondoltam, csak nem tudom mennyire számít a márkája a minőséget illetően. mondjuk pl. Alpinestar vagy Spidi amire gondoltam http://cgi.ebay.de/Bagster-Tankhaube-Yamaha-FJR-1300-alle-Baujahre-NEU_W0QQitemZ180230338303QQihZ008QQcategoryZ30240QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247
aszondod, hogy ülök egy persso teraszán, moci tőlem pár méterre és beindítom a kávém mellől? komolyan? ehh...de menő csávó leszek wazze! jajjj, dáá gizdaaa:)))))))))))))))))
difibe 20 ezrenként! ugyan minden másodiknál írja a szűrőt, de én pl. azon nem szarozom. 2500 körül van szűrő és 10 ezrenként csere! az a tuti!
Quattro! MOst jut eszembe, hogy mit szerettem volna kérni tőled már jó ideje. Protektor inget szeretnék, de itthon a normálisabb már min. 25-30 pénz. hálós kivitel, amin könyök, váll, gerinc és mellkas protektorok vannak. ilyet tudsz nekem keresni?
Siman 10w40 az elöiras bele azon belül olyant valasztasz a melyik marka tetszik. Zozo a csokosatol veszi a DRAGA motult en meg viszem innen amit mi forgalmazunk. Balzo Castrolos de Ö a 20w50 ben hisz amugy 10ekm-kent cseres minden masodik alkalommal szürö is az elöiräs szerint. difibe 10e-kent 2dl 80w90 hajtomüolaj megy villaba szarankent 0,7l 10w lengescsill. olaj. Oda En a Citroenbe valo LHM olajunkat hasznalom. kenöanyagot a ROWE termekeit tudok neked jo aron szallitani.
ilyen az ami bent van a boltban! http://cgi.ebay.de/Bagster-Tankhaube-Yamaha-FJR-1300-alle-Baujahre-NEU_W0QQitemZ180230338303QQihZ008QQcategoryZ30240QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1638Q2em118Q2el1247
Olaj buliban nem vitatkozom Quattro-val.:))))))))))) Ha kell, tudok neked itthon, de amit Ő hoz az olcsóbb és ugyan olyan jó, mint amit Én tudnék. Viszont a difibe nem kell venned, mert kell bele 2 dl és legutóbb, kb. 1 hónapja literes kiszerelésben vettem. Adok el neked 2 decit:)))))))))))))) A táskára az a tut amit belinkelt Quattro! Bagster Gaya! csak felpattintod a csatokkal és gáz!
Akkó erre rá is marok, mint Floki a láblörlőre! :)))
Nem látok képet róla, hogyan tudok erre majd tanktáskát rödzíteni? A mágneses ugye eleve kilőve!
Ha meglesz a vas, felőlem bárhová mehetünk, akár Záhonyba is!
Van egy álmom!, feketebőrű barátunk szavaival élve. Évek óta járok Svájcban egy alpesi útvonalon, amit már nagyon sokszor megfogadtam, hogy egyszer az életben én ezt megcsinálom!!! Marmint motorral. Jártam már pár szép helyen, de nekem valahogy idáig ez az etalon! Chur-Furkapass- Brig. Ha nem is jövőhéten, de egyszer meg kéne tisztelnünk!
Jah, egy olajcserét mindenképp megejtek, mielőtt nekilátok a km-falásnak. Jól tudom, 4-5l 10W40 kell bele? ( csak sejtem!) Szinti, félszinti? Ti mit javasoltok, ill. használtok?? Szűrőből gondolom a gyári a jó!
tettem licitet a riasztora de az a szamu tavircsi nincs is alternativaba hozza ami neked tetszett, az csak a külön megvasarolhatok közt van. http://cgi.ebay.de/ALARMANLAGE-MOTORRAD-QUAD-ROLLER-FERNSTART-SCHOCK_W0QQitemZ380027673816
Zozo majd mindjart leirja hogy Erzsebeten a Corsaro forgalmazza es valoszinü meg megvan nekik az akcios aru szürke a mit Ö nem vett meg:)))))))))))))))))))
ezüst színűre van a bótban ahol rendeltem az enyémre a feketét, akciós volt, de dögöljek meg ha konkrétan emlékszem mennyi..no pill. rögtön utána nézek! a jövőhét az már ígéretes, akkor lesz Quattro is és nyeshetünk egy rövid, bevezető gurulást ( Bp. -Záhony-Barcs-Bp. ) csak a túra kedvéért:)))))))))))
Itt vagyok, nem vesztem el, csak kicsit zűrös volt az elmúlt két nap. Néha sajnos azért dolgozni is kell. Közben persze a motort is intéztem. Le van foglalózva, intézik a bankot, átiratást, papírmunkát. Most félek igazán, hogy a zsír motoromat nehogy valami szerencsétlen összebarmolja valahogy. Modtam is az értékesítőcsajnak, hogy fejvesztés terhe mellett ügyeljen rá!
Ezen a hétvégén még sajna nem lesz meg, de emberi számítás szerint jövőhéten már igen! Most olyan vagyok, mint kisgyerekkoromban, számolom, hogy hányat kell aludni....
Tegnap voltam Quattro párjánál a gumiért, így végre már egy csordatagot ismerek arcról is.
Gondolkodom tankbőrön. Ti használtok? Még nem néztem utána, honnan tudok beszerezni, ti tudtok valamilyen forrást?