ez igy van szerintem mindenki szarna rá mit csinál a civil életben ha megfelelően csinálná azt amit kéne neki!Így szerintem ő sem csodálkozhat rajta mi bajuk van az embereknek vele !Lacit én egyetlen pozicióban tudnám a klubnál elképzelni a csapatban sajtósnak mert dumálni azt tud mindent is megtud magyarázni...
Ezzel azt mondod, hogy én piálhatok folyamatosan miközben sofőrként dolgozom, egészen addig amíg nem okozok galibát és amúgy a csomagokat, embereket mindig mindenhova időben elviszem.
Szerintem meg nem. Kicsi ország, sportolói szempontból szűk elitjébe tartozott, ha igazán profi lett volna, akkor a magánéletében is az lett volna. Csak az utóbbi évekből: Palmarssonné sztori, ittas vezetésen tettenérés, részegen lejátszott meccsek, mérkőzés előtt átbulizott éjszakák, az egész sztori, ahogy a "házasságának" véget vetett. És ezek csak az ismertebb történetek.
Isten adta tehetség, klasszis játékos, szar ember. nagyjából így lehet leírni őt
nekem erről van egy gondolatom, egyenesen Zlatan mintájára:D
anno a magyar-svéd előtti estén 5ig verette az Ötkertben. nem ivott alkoholt, csak buliztak.
másnap verte azt a gólt a rövid felsőbe Király Gabinak a 90. percben.
szal engem egyáltalán nem érdekel a magánélete senkinek sem, ameddig az, amit a munkájában csinál, OK.
egy rohadt szót nem szólna szerintem senki sem, ha mondjuk jövőre a Nahi, Remili, Röd trió játszana itt, megspékelve esetleg Sagosennel...mert a sportigazgató munkáját az igazolások minősítik elsősorban.
Ameddig ilyen vezetésünk van sajnos ne várjunk csodát játékosok terén úgy játékban vagy játékospolitikában ámblokk ....! Az itt a baj ,hogy becsúszik egy két jó eredmény és akkor páran már azt hirdetik itt minden ok meg bizni kell a csapatban nem Laciék vannak a pályán( hát ki a fa.zom állítja össze a csapatott) meg a demagog szövegek aztán újra ott vagyunk a pokolban megint .Ki kell néha mondani dolgokat mert ha mindent a szőnyeg alá söprünk akkor 10 év múlva is itt fogunk tartani.Remélem a b közép is csatlakozni fog ehez a véleményen és hangot is fog adni a pályán ha kell ennek ahogy régen sok esetben tették ezt!!
Még mindig a Laci és a csoda igazolásai(Siskarjov és Markussen,Moraes ,Borozan)és az érthetetlen hosszabításainak levét isszuk .Azt az űrt ami ott kimaradt nem tudjuk egy darabig helyrehozni.Adhatunk bízhatunk továbbra is Laciban de láttuk ,hogy más helyeken se áll a helyzet magaslatán ami bizonyítja számomra ,hogy egy teljesen alkalmatlan személy egy ilyen nagy pozícióban amibe ő van .Sose gondoltam ezt mondom de ennél még Eklemovic is jobb volt!Számomra ez a fiatalítás dolog is egy időhúzásnak tűnik amaddig valamit ki próbál találni meg kis megfelelésnek a közvéleménynek .A jó vezető csak ,hogy mondjak egy példát Bertus Servas(Kielce president) aki egy csőd közeli csapatból csinált egy top csapatot és olyan támogatókat beszélt rá és hozott a csapathoz akik révén visszaállította az anyagi biztonságot és olyan csapatoktól szerzett játékosokat és csábított oda ahol a pénz nem kérdés és meglátásom szerint a jövő években párszor beis fogja húzni a Bl győzelmet.Nincs mellékálása de amit csinál abba beleáll és mindent megmozgat ,hogy a klubját újra felemelje a csúcsra.Számomra ez egy klubvezető !!.Laci vajon rendelkezik ezen adottságok valamelyikével???
2012-2016-ig szisztematikus csapatépítés folyt, azt nem lehet elvitatni. kb minden évben érkezett egy világsztár: 2012-ben Laci, Ugalde, 2013-ban Momo és Andriska, 2014-ben Marguc, 2015-ben AronLady - tudatosan igazoltunk, posztra, és be is lettek építve.
Ortega elküldésének a módja mutatta meg, hogy ki milyen ember, és hogy milyen kezekben van a klub.
utána még volt egy jó év (2017), és a nagy öregek utolsó nagy dobása Davissal 2019-ben - és ennyi.
2022 tavasza jön, ezt akárhogy is nézem, három év, ami alatt nem sikerült új alapokra helyezni a csapatot, megújítani úgy, hogy a korábbi célok továbbra is megvalósíthatóak legyenek.
az a baj, mint a focinkban: lennének követendő külföldi példák, amik működnek, hogy kit szabad és kit nem szabad bizonyos pozíciókba odaültetni, kinek milyen szerepe van, meddig terjed a hatásköre, kit és milyen jellegű játékost kellene igazolni, de mi valahogy nem vesszük észre ezeket.
jelenlegi állapotunkban 4 beállónk van jövőre (mondjuk ha tippelnem kellene, Sipitől megválunk majd), akik közül az egyik Blagi, aki azóta fejlődik vissza, mióta 5 éve idejött. ezzel párhuzamosan nincsen jobbátlövő Omar mögött (akivel most már valakinek tényleg beszélnie kellene, hogy mi baja van, mert ő is lefele megy mióta itt van).
mindent meg lehet magyarázni, lehet csodálatos a kommunikáció, vidám képek az edzésről - csak az eredményjelző tábla nem hazudik...
Pletyka?Melyik?Tény..és mindenkit az eredményei után ítélnek,a válogatott betli,veszprém betli.A tavalyi szezon végén miért nem köszönt el?Vagy az Eb után miért nem mondott le?Amúgy picit le lehet égve..kell az új csajnak a zsé.
Nem akarom védeni Lacit, de komolyan pletykák alapján ítéltitek meg és mondjátok kit fúrt meg?
Érdekes..
Én is látom, hogy vannak bajok, de nem tudok mit csinálni, bízok a legjobbakban és türelmes vagyok. Bízok, abban, hogy Laci ért ahhoz amit csinál.
Top klub igen, de komolyan feltételezd, hogy nem ezen dolgoznak, hogy továbbra is az legyen? Oké, hogy szarul állunk, de mit lehet tenni? Most akarod elzavarni őket? Most így februárban? Na az lenne csak kóklerség... Sokmindent nem lehet tenni, csak türelmesnek lenni! Én így gondolom. Nem hiszem, hogy ez baj lenne!
"Fő" "szurkoló", nem akarom minősíteni. De a tábor ereje nem benne rejlik. Ha el akarnak valamit érni, azt nélküle is meglehet. És ehhez puccs sem kell. De igen. Lassan minden szektor minden sorában vagy egy megvett bólogató jancsi