Használt autó beszámítás stb...
>Amíg el nem adja addig minden fizetnivaló /adó,biztosítás/engem terhel.
Sziasztok!
Csak azért idéztem, hogy ne keljen vissza lapozgatnotok a témára.
Sárkány, Négyesi köszönöm a válaszaitokat. Közben szabin voltam, ezért nem irtam hamarabb. Itthon várt az értesítő, hogy elkelt a régi kocsi így már egyenes és érthető, hogy mit kell tennem.
Bevallom kivert a víz, hogy mi van ha 1 évig nem megy el a régi verda.
A Kalos meg teszi a dolgát, csak örömöm telik benne.
Egy piacgazdaságban minden úgy működik, ahogy írod. Magyarország nagyon messze van ettől. Nálunk még nincs piacgazdaság. Ami nálunk van, az eredeti tőkefelhalmozás... :))
Szia!
Már azt hittem megorroltál rám.Tegnap nem jelentkeztél.
Azt mondják hogy ma már nagyon drága a reklám,nem ez volna a legjobb reklám egy szalonnak hogy a vevő megvan elégedve és nyugodt szívvel ajánlja a szervízt és a szalont.
Nem hiszem hogy ez a vevő a barátjét ide küldi.
Nekem az a véleményem hogy nem azok tudták ezeket a szalonokat nyitni akinek van tehetségük a fejben hanem azok akiknek volt a zsebben de kevesebb a fejben. Akinél nem így van attól elnézést kérek.
üdv.
Szörnyű! Ez a k.va szervíz mit össze agonizán.Meg akartam nézni hogy mennyi egy új m.h.tető kalost nem találtam de egy lanos-é 52000 Ft.Ezért érdemes?Csere autót kap az emberke míg vizsgálgatnak?
üdv Négyesi.
Fordult a kocka. A szerviz valamilyen központi daewoo szerviz állásfoglalására hivatkozva Bp-re akarja küldeni a motorháztetőt bevizsgálásra. Most ment a tulaj az ismételt megbeszélésre. Kiváncsian várom a következő lépést.
Nemfe!
Örülök, hogy a tulaj ijeztette be a szervízet! A régi Kaposvári szervízben az idős Matyi tulaj a Balcsipartról ide hozta a kocsit garis szervízre, csak megemlítette, hogy télen nehezen indult a kicsiket (ez tavasszal volt, április táján tavaj), megnézték az aksit, az rossz volt, csere (kétéves volt a kocsi) Bosc aksira, ingyen bérmentve! Lehet, hogy ezért nem kapták meg a Daewoo jogokat? Mert "túl" vevőbarát volt a szervíz??
"Műszaki szakértői véleményt és ellenvéleményt, annyit és olyat lehet beszerezni, amennyit és amilyent a felek érdekei megkívánnak és pénztárcájuk elbír. "
hehe.
volt eccer egy bagazsom, kulfoldi, beruhazott itt nalunk egy jonagyot, aztan elkezdett pereskedni a kivitelezokkel, es sorba vesztette el a pereket.
nem ertette, hogy lehet ez, mert teljesen meg volt gyozodve az igazarol, dehat egyre-masra jottek a perek, es hat elvesztette oket. mondogatta, hogy gazemberek igy, meg korrupcio ugy, meg hogy az egiek nem kedveznek neki, de aztan ennyi is volt az osszes tudomanya.
aztan eccer mondtam neki, hogy ez nem lesz igy jo, az ippen aktualis perben ugyan mar, motivalja mar meg a fuggetlen birosagi szakertot, megprobalta, nem sikerult, jott fulig ero szajjal, meseli, probalta a motivaciot a szakerto zsebebe dugni, de az kikerte maganak, es kozolte, hogy nem fogadhatja el, mert "ot a masik fel fizeti". szo szerint igy mondta. es erre mondta a k. bagazsom, hogy ez, na, ez vegre korrekt:)
Várakozási idő: az Index Fóruma, egy szoftver segítségével, evvel minősíti a nickeket. Minél több hozzászólása van egy nicknek, annál sűrűbben szólhat, illetve írhat ide...
??? álmaim - nem értelek, lehet, hogy keversz valakivel :))))))
Mi az a várakozási idő ? A gépem sokadszorra azt irja ki figyelem nem telt le a várakozási idő.
A válasz irása illetve elküldése során.
A munkatársam ragaszkodott a cseréhez. A szervíz meg nem mert megkockáztatni egy garancia pert, miután az általuk hivott "szakértő" szerint anyaghibás az elem. Véleményét a kalos tulajdonos jelenlétében mondta el, és onnét már nem volt visszaut.
Kössssz! Remélem ennek az ismeretlen emberkének is cserélni fogják.Bár ugy tünik keménynek kell lennie.
Rég voltál itt.Mia helyzet az álmaiddal/Bogár,Kacsa,kis Fiat/.
üdv.Négyesi
Az egyén, az esetek döntő többségében, alulmarad. :((
Pontosan azért, amit írtál is, az anyagiak és a néha elviselhetetlen idegi teher miatt.
Hogy egy - mostanában kevésbé népszerű - klasszikustól idézzek: "A nagy hal megeszi a kis halat!" :))
A motorháztető javítás vagy csere kérdésében meg merem kockáztatni, hogy nem annyira a költségek nagyságrendi különbözősége, mint inkább a precedens állhat a szervíz álláspontjának hátterében...
Amit leírtál 99% ig így van de ez nem mond ellent az általam leírtakkal.
Nagyon sajnálatos hogy az egyének nagy részben alulmaradnak. Hasonló esetekben a pénz és az idegek miatt.
Nagyon kiváncsi volnák hogy egy mot.háztető ára és a javítási költségek között mennyi a differencia. Kb.3000 Ft os rezsiórabér mellett.
Nem biztos hogy a javítás olcsóbb.
Anélkül, hogy hasra esnék bármelyik ügyvéd előtt, saját műszaki tapasztalataim alapján is írtam, amit írtam. Voltam már részese részese éppen elég garanciális és szavatossági pernek.
Ezeken keresztül egy életre megtanultam, hogy a bíróságon sohasem az igazság derül ki, hanem hoznak egy ítéletet...
Hogyan jön ez ide?
Tegyük fel, az ominózus motorháztető ügyében a szervíz javítást ajánl, a károsult ragaszkodik a cseréhez. Az álláspontok olyan messze esnek egymástól, hogy könnyen per lehet a dologból.
Ennek során jönnek majd a műszaki szakértők és szakértői vélemények. Műszaki szakértői véleményt és ellenvéleményt, annyit és olyat lehet beszerezni, amennyit és amilyent a felek érdekei megkívánnak és pénztárcájuk elbír.
Amíg az ítélet meg nem születik semmiféle javítást vagy cserét nem végez a szervíz. Ez évekig is eltarthat.
Szerinted meg fogja érni?
Bocs hogy ezt írom .Egy borzalmas rossz beidegződés hogy,amit egy ügyvéd kiejt a száján az biztos hogy úgy is van miért kell egy ügyvédtől hasra esni.Miért gondolod hogy egy ügyvéd többet tud egy szakembertől a vas-rozsda és a festék,hatás-kölcsönhatásáról.Van BP-en egy nagyon jól menő ügyvéd barátom idézem a szavait "nem az a jó ügyvéd aki pongyolán mindenhez hozzá tud szólni hanem az aki tudja hogy mit hol kell keresni hogy pontosan tudja idézni".Egy vállóperes ügyvéd mit tudhat az adott problémáról.Valószínüleg szakemberhez fordul aki vázolja az ok - okozat kapcsolatát.Igazad van vannak nagyonjó ügyvédek és jogi csűr-csavar de a tények nem hazudnak.Még egyszer neharagudj hogy fel pörögtem de ez a mondat tette "Hajlok a feltevésre, hogy az ügyvéd barátomnak lesz igaza...".
üdv.Négyesi
Az ötlet nagyon jó!!!
Megpróbálom, bár állitólag már ígyis egy csomót engedett belőle, de azért a gumiszőnyeget és a gravírozást megpróbálom kicsikarni még!
A lopási statisztika meg maragyon ilyen!!!!
Szeretnék a kalozkámmal sokáig a tök ütolsó maradni!:-)))
Kérj még bele 4 gumiszőnyeget, egy riasztót, egy magnós rádiót ajándékba és gravíroztasd be velük a rendszámot valamennyi üvegbe! Én ennyit tudtam még "hozzáalkudni"! :))
A rendszám gravírozás véd talán legjobban a lopás ellen, bár a DAEWOO nagyon hátul áll a lopási toplistán. :))
Nagyonszépen köszi!!!
Most beszéltem az asszonyal és mondtam neki a fogyasztási adatodat, azt mondta holnap megyünk és veszünk egy szép metál kék Kalózt!!!!
:-))))))))))))))