Én azt sem értem Grande Punto kijelentései közül ,hogy Ilic -Yahia párossal vágunk neki az idénynek!Szerintem Ilic még nem áll készen erre a feladatra Yahiaának meg elég hullámzó a teljesítménye mostanában (és még finoman fogalmaztam).Ha nem tudnak igazolni akkor még a szintén hullámzó teljesítményű Maquedával is előrébb lennénk ..
ez igy van szerintem mindenki szarna rá mit csinál a civil életben ha megfelelően csinálná azt amit kéne neki!Így szerintem ő sem csodálkozhat rajta mi bajuk van az embereknek vele !Lacit én egyetlen pozicióban tudnám a klubnál elképzelni a csapatban sajtósnak mert dumálni azt tud mindent is megtud magyarázni...
Ezzel azt mondod, hogy én piálhatok folyamatosan miközben sofőrként dolgozom, egészen addig amíg nem okozok galibát és amúgy a csomagokat, embereket mindig mindenhova időben elviszem.
Szerintem meg nem. Kicsi ország, sportolói szempontból szűk elitjébe tartozott, ha igazán profi lett volna, akkor a magánéletében is az lett volna. Csak az utóbbi évekből: Palmarssonné sztori, ittas vezetésen tettenérés, részegen lejátszott meccsek, mérkőzés előtt átbulizott éjszakák, az egész sztori, ahogy a "házasságának" véget vetett. És ezek csak az ismertebb történetek.
Isten adta tehetség, klasszis játékos, szar ember. nagyjából így lehet leírni őt
nekem erről van egy gondolatom, egyenesen Zlatan mintájára:D
anno a magyar-svéd előtti estén 5ig verette az Ötkertben. nem ivott alkoholt, csak buliztak.
másnap verte azt a gólt a rövid felsőbe Király Gabinak a 90. percben.
szal engem egyáltalán nem érdekel a magánélete senkinek sem, ameddig az, amit a munkájában csinál, OK.
egy rohadt szót nem szólna szerintem senki sem, ha mondjuk jövőre a Nahi, Remili, Röd trió játszana itt, megspékelve esetleg Sagosennel...mert a sportigazgató munkáját az igazolások minősítik elsősorban.
Ameddig ilyen vezetésünk van sajnos ne várjunk csodát játékosok terén úgy játékban vagy játékospolitikában ámblokk ....! Az itt a baj ,hogy becsúszik egy két jó eredmény és akkor páran már azt hirdetik itt minden ok meg bizni kell a csapatban nem Laciék vannak a pályán( hát ki a fa.zom állítja össze a csapatott) meg a demagog szövegek aztán újra ott vagyunk a pokolban megint .Ki kell néha mondani dolgokat mert ha mindent a szőnyeg alá söprünk akkor 10 év múlva is itt fogunk tartani.Remélem a b közép is csatlakozni fog ehez a véleményen és hangot is fog adni a pályán ha kell ennek ahogy régen sok esetben tették ezt!!