Berlinben nemcsak az a 7ezer fős Steffi Graf-stadion van.A főpálya mögött egy függőhíddal is összekötve van még egy egyoldali lelátós kb.2 ezer fős pálya,és a többi pálya mellett is van legalább 200 fős lelátó.
A németeknek jelenleg nincs olyan játékosuk,aki ilyen erős versenyen sokáig versenybe lehetne,ezért is talán nincs annyi német néző Berlinben.
De viszont egyre több ott élő orosz és szerb jár ki erre a versenyre.
(Szerintem itt is csak akkor lesz kasszasiker,ha Ági végig versenyben lesz,vagy megnyeri a versenyt.)
Jó szar a sorsolás, vhogy pont sikerült mindenkinek olyat "találni" aki ellen nem sok esélye van. Sztem Kyra és Kati is sima vereséget fognak szenvedni. Pálmában bíztam volna, de a szerbiai vereség után kétlem hogy túlzottan meg tudná szorogatni a németet. Talán Grétának van a legtöbb esélye, salakon talán a legjobb, és az RG-n is már megszorította kicsit, és talán a hazai pálya plusszával meglepheti Benesovát... talán... na mindenesetre HAJRÁ!
Hát jó nehéz lesz... Marosi Katinak talán egy halvány esélye lesz az orosz ellen, Grétának szerintem nem sok (bár kérdés mire képes hazai salakon) és úgy érzem, Kyrának valami halvány esélye lehet megállítani a csehet. Groenefeld ellen pedig nagyon nehéz lesz szurkolni mert pár éve az egyik kedvenc játékosom volt, de megerőltetem magam :)
Tényleg észre se vettem, de az összefoglalóban is 60 61-et írnak (mondjuk elég érdekes volt az LS, 50-nál a szlovénnek 30-0 -t mutatott, és frissítés után már csak az volt kiírva hogy 60 60-ra nyert Dóri...)
[WC] D Kiss (HUN) vs M Kambic (SLO) 60 61 [WC] I Imre (HUN) vs A Tout (ROU) 26 36 [WC] J Nagy (HUN) vs [6] Z Kucova (SVK) 06 26 [WC] C Borsanyi (HUN) vs V Henke (GER) 36 16
[WC] C Argyelan (HUN) vs [5] V Chvojkova (CZE) 26 36
Azért ne feledjük, hogy ezek szép eredmények, mivel egyik magyar szabadkártyás lánynak sincs felnőtt ranglistája, és ennek az egy WTA pontnak is nagyon örülhetnek. Itt pedig egy kis összefoglaló a mai napról a hivatalos oldalon.