Általános trslgás, trsdlmi, pszihlgiai, és egyéb kérdésekről főzőcske közben. Leginkább magammal beszélgetnék, de minden barátságos nicket szívesen látok. Eredeti méret.
megérzem édes ízét a gonosznak ... csak kár, h van rá okom ... milyen lehet ok nélkül baszakodniiííí???
ilyen kis pattanós-durranós petárdával ki lehetne próbálni, sunyiban mások alá dobni ... (persze nem az igazi petárdát, csak azt a kis műbalhét ... wöehhehheeEE)
víuipisztollyal már csinyátam ílyet ... wöehhehheeE ... hehhe ... nyáhháHÁhÁáá!!!!
ha meg gazdás az illető, akkor eleve köszöntöm, és engedélyeztetem a kutyijával való buzulásomat ... nem? és, ha azt mondják, h nem, akkor azt tiszteletben tartom ...
mondjuk az igaz, h amelyik kutyit meg akarom simogatni, és ő nem akarja ezt, én is basztatom, h "VIRSLI!" "SÉTA!" ... de aztán szépen tovahaladok ... nem basztatom huzamosan, h deléccilécci, na, legyél jó kutya!
az űrhörcsög nem volt mérges, mégis kifejezte tartózkodási helye (az Űr), hogy egyedül van, és nyilván felszereléséből ítélve ott akart lenni! nem kellett rá jelzőket aggatni, h dúl-fúl, vagy bármilyen indulati indíttatása lenne, egyszerűen csak tartózkodott ... ott, ahol ... miért tartozik bárki is magyarázattal bárkinek is valamilyen állapota miatt? idegen embereknek ... #jajhátpedigéncsakjótakartamaszittemkellemestrssgleszekitt,deezegyhülye! jöttemegykissimogatásér' hát nemkapszbazdmeg!
élet-e, ha egy dobozból beülsz egy másik dobozba, amiből egy harmadikba, és a negyedikben tartózkodsz jóesetben 8,5 órát, mire elindulsz visszafelé a harmadikba, onnan a másodikba, és végül megint az elsőbe, és akkor csak egy átszállásod volt ...
nyomor-e, ha ötféle szaloncukorból tudsz választani, és nem az áruk miatt, hanem egészen egyszerűen azért, mert annyi van!
dúskálás-e, ha 1523 féle szaloncukor van, amiből 1520 pancs, szemét ... delegalább occó xar ...
szükségünk van-e ahhoz, h embernek éljük meg magunkat, szaloncukorra, és szükségünk van-e közösségi érzésre, valahová való tartozás érzésére ahhoz, h biztosak legyünk abban, h mindenkinek jut, és nem szemét!
nem! és nem adok linket, mer' eccer elmontam itt, h a "gyilkosság az Orient expresszen" hangoskönyvre, Balázs Péter hangjára alszom el, és két hét után eltűnt, amire két éve aludtam el ... íjjen aranyos emberek vannak itten kukkolni ... nem csuda, ha nem akarok látni senkit ...
persze, ez is gyíkemberes konteo ...
szóval nem szeretném, ha a kis nácimat nem látnám többé, csak mert itt néhányakat szétfeszít a jóindulat ...
idenejöjjön senki, hogy jajszegénysenkinembeszélvele ...
nagyon szeretem magamat, és megértő is vagyok magammal, általában egyet is értünk, és ha nem, akkor összeverexünk, de mindég kibékülünk, és egyetértésre jutunk, nyalogatjuk egymás sebeit, meg tudjuk állapítani a hülyéket, meg ilyenek ...
nem kérünk fogyigondozást ...
a ló meg csak szalad velem ... messze, messze ... csillámpóni, és szárnya is van ... űrló ...