Keresés

Részletes keresés

Giorgio Volli Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3336

Okés!

Mi anno majdnem egyszuszra lenyomtuk a Fészkesfehérvár-Párizs utat (Stuttgartban aludtunk egyet, mert végig a haverom vezetett), ha csak Strasbourgig megyünk, akkor az talán egybe' is lemegy (persze, megállókkal).

Előzmény: trikó (3334)
trikó Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3335

Na ez különbség köztünk... Te már túl vagy a hölgyön:))) Én amíg évente egyszer párezer forintért repülhettem Párizsba (Malév dolgozóként), oda sem figyeltem Myléne-re. Désenchantée, aszt jóvan. És most 47 évesen, abszolút nem tinirajongásból, hanem sok-sok kutatás, kóstolgatás, és igazi beleszeretés (mármint főképp hallószervi beleszeretés) után érzem úgy, hogy jár még az élettől egy koncert nekem :)) Lehet, hogy nem lesz több és akkor nagyon utálnám magam :))

Előzmény: Giorgio Volli (3332)
trikó Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3334

Ausztria, de főleg Erdély felé edződtem, ha az megfelel :) 780km egy szuszra úttalan utakon Székelyföldre :)))))))))

Előzmény: Giorgio Volli (3333)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3333

Strasbourg sem volna rossz, ha biztonságosan vezet, aki a volán mögött ül. Átutazóban jártam ott még '99-ben, amikor a 'Mylenium Tour'-ra utaztunk kifelé.

Előzmény: trikó (3331)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3332

Mondjuk, egy következő havi fizut mindenképpen, és legalább a beharangozó kislemezt.

Tudom, ma ez a tendencia, hogy előbb eladunk egy teltházas turnét, aztán már akkor sincsen túl nagy bukta, ha végül egy középszerű albummal rukkolunk elő (a Depeche Mode is ezt csinálta legutóbb), a nagy slágerek feledtetik a rajongókkal az aktuális, kevéssé nívós dalokat a setlistben.

Imádom a 'Désenchantée'-t, meg a 'California'-t, a 'Sans Contrefaçon'-t nemkülönben, de ezeket már végigtapsikáltam az előző 3 turnén.

Előzmény: trikó (3331)
trikó Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3331

Woww.... Ez nem hangzik rosszul.
Mondjuk két, netán három pénztárca esetén már megfontolandó lehet az autó is, bár akkor meg Strasbourg van közelebb. Brüsszel és Párizs szinte ugyanannyi és mindenképp ajánlatos egy alvást betenni.

A várakozó álláspontot úgy értsük, hogy megvárnád a lemez megjelenését?

Előzmény: Giorgio Volli (3330)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3330

Van kontaktom Párizsban, aki talán két jegy vásárlásában is segítene - legutóbb én a FNAC-on keresztül vettem jegyet, azt hiszem.

Előzmény: trikó (3329)
trikó Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3329

Brüsszelbe mehetnénk akár együtt is, ha gondolod. Engem igazából az izgat, hogy oda is percek alatt fogy-e el a jegy, meg hogy az üzéreken brókereken átlépve lehet-e értelmes árú jegyet kapni, vagy mindet ezek vásárolják fel ,aztán fizethetek 300 EUR-t...

Előzmény: Giorgio Volli (3328)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3328

Na még egyszer...

Az előbbi beírásom szőrén-szálán eltűnt...

Nem akarom senki lelkesedését letörni, de szerintem lehet picit várni azzal a holnapi billentyűzet-nyomogatással - értem ez alatt a jegyvásárlást.

Tudom, fanatikusok a francia rajongók, és így nem is olyan nehéz 8-szor megtölteni a Bercy-t, de azért talán jó volna előtte megbeszélni, ki-kit kísérne el esetleg. (Az én páromat nem érdekli Mylene, 2009-ben is csak a város miatt jött el velem Brüsszelbe.)

Ami engem picit visszafog - az anyagiak mellett - az a 'Bleu Noir' album felemás (személyes) fogadtatása, és a két legutóbbi (már Boutonnat-val jegyzett) szám. Főleg, a "Bimibimibimi-bimibimi-oó" szösszenet, amit még Alizee-vel is gáz lenne - szerintem.

Szóval, csak remélni tudom, hogy Mylene nem ezt a vonalat viszi majd tovább - bár, a plakát-kép ezt sejteti. De lehet, hogy csak sokkolni akart vele, és aztán előrukkol egy 'Point De Suture 2'-vel. 

Tehát - bár a rajongásban én volnék itt a rangidős -, én várkozó álláspontra helyezkedem.

trikó Creative Commons License 2012.10.03 0 0 3327

Üdv az ápoltak közt, Kolléga :)))

Kérdésem a rutinosabb koncertre járókhoz ugyanez. Mivel még sosem kellett hamarabb döntenem koncertjegyről, mint ahogyan azt árulni kezdték, de félő hogy esetleg órák alatt elfogynak x vagy y jegyek, nem ártana tudni, hol érdemes rendelni. Az árak is elég "érdekesek":

http://www.mylene.net/modules/index.php?r=4&z=3719

vagy

http://www.worldticketshop.hu/zene/mylene_farmer_jegyek/162166_mylene_farmer_parizs

Csak én érzek masszív lehúzásszagot?

Előzmény: Ékszerace (3326)
Ékszerace Creative Commons License 2012.10.02 0 0 3326

Sziasztok Fórumozók!

Már vagy másfél éve tervezem ennek a hozzászólásnak a megírását, de valami mindig visszatartott. Nagy élvezettel olvastam végig az összes hozzászólást már akkoriban.

Mylene-nel akkor találkoztam először - persze csak a tv-ben-amikor szokásos késő esti kapcsolgatáskor, még 2011 tavaszán, az MCM-en megpillantottam a Bleu Noir klippet. Na engem ott akkor megfogott. Tudom, hogy nektek ez a szám nem olyan nagy, mint nekem, de nekem már örök kedvenc marad. Azóta nem telik el nap úgy,hogy ne őt hallgatnám. Akkor rögtön beültem a gép elé és bepötyögtem az akkor először olvasott nevet. Na aztán még pár óráig ott ragadtam..., és folytatom azóta minden nap..

Igyekszem én is mindent elolvasni, megszerezni róla akárcsak Ti.

Nagy irigykedve olvastam, hogy" Giorgio Volli" mekkora gyűjtő és rajongó, potyogtam a könnyeim, amikor elolvastam "trikó" hozzászólásait az ő első ismerkedéséről Mylene-nel...Szóval talán már kicsit ismerlek is benneteket...

Tudom, hogy a többség az erősebbik nemhez tartozik itt a fórumon, de szerintem nem lehet gond, hogy én nem...

Közösen vártam veletek minden pici hírt, hogy mikor lesz új dal, új lemez, esetleg koncert.

Tegnap persze majdnem leszédültem a székről, mikor végre bejelentették a koncert körutat.

Most épp ezért szántam rá magam, hogy írjak ide nektek.

Mivel már elég nagy rajongó vagyok - na persze az én szintemen -, úgy döntöttünk a párommal, hogy megyünk koncertre, mert egyszerűen muszáj! Mi Párizs Bercy-t választanánk. Talán pont a születésnapját, hogy különleges legyen, mint a 2009-es koncerten a Stade de France-ban.

Itt kérném a segítségeteket. Van esetleg biztos forrásotok, hogy tényleg kapjunk jegyet? Esetleg tanács, hogy hol próbáljuk meg 4.-én, ami nem átverésoldal? Kérlek segítsetek. Nem járunk minden nap koncertre, nektek több tapasztalototok van.

Várom segítségeteket! Üdvözlök mindenkit!

( Ha még esetleg lehet, jelentkeznék a Giorgino magyar feliratos DVD-re is...)

trikó Creative Commons License 2012.10.01 0 0 3325
Előzmény: trikó (3324)
trikó Creative Commons License 2012.10.01 0 0 3324

Hopp, viszont a tervek fent vannak. A 15.000 fős változatra lesz elvileg berendezve: http://www.palais12.be/photos2.aspx

Előzmény: trikó (3323)
trikó Creative Commons License 2012.10.01 0 0 3323

Kiváló... A Brussels Expo oldalán még nincs feltüntetve normálisan a 12-es pavilon. Kb semmit nem tudni róla így: http://www.brusselsexpo.be/EXEN/site/infrastructure-overview.aspx

Fapaddal mondjuk novemberben igen jó áron lehet menni (10.000 alatt), viszont az a Charleroira érkezik (Wizz is meg a Ryanair is). Az 65km az expótól. Zaventem reptere sokkal jobb, viszont árakat még nem tudok (Amúgy is egy évvel a járatnap előtt indul a foglalás, tehát ami most van, az jövőre nem feltétlenül mérvadó.)

Előzmény: Giorgio Volli (3322)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.09.28 0 0 3322

Én 3 éve ott láttam, Brüsszel nagyon szép város.

Az előző két turnén Párizsban voltam, idén tavasszal is voltam ott (más ügyben), szóval, lehet Brüsszel. :-)

Előzmény: trikó (3321)
trikó Creative Commons License 2012.09.28 0 0 3321

Én is Brüsszel inkább a magam részéről. Párizsban már volt szerencsém más ügyekben, de Brüsszelt még nem is láttam. Eszerint imádnám? :))

Előzmény: cliftony77 (3315)
trikó Creative Commons License 2012.09.28 0 0 3320

:)))) Engem már a vonal sem érdekel, csak hogy hol lehet biztosan jegyhez jutni.

Előzmény: Giorgio Volli (3314)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3319

Ahhoz nagyon sokat kell ám gyűjteni...

Én már lemondtam arról, hogy MF promók kerüljenek a kollekciómba.

Előzmény: cliftony77 (3318)
cliftony77 Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3318

aztakurva... KELL!!!

Előzmény: Giorgio Volli (3317)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3317

A titok őrzője - ezt az USB-kulcsot kapták ma a francia rádiók, az aktuális MF-sajtóanyaggal.

Giorgio Volli Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3316

Ha nem kísér el az asszonykám, akkor mehetünk együtt. De ez még odébb van...

Előzmény: cliftony77 (3315)
cliftony77 Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3315

Nekem garantáltan Brüsszel. Párizs minden szempontból sokkal drágább, plusz imádom Brüsszelt.

Előzmény: Giorgio Volli (3314)
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3314

Egyelőre nem tudok érdemben mit mondani / reagálni...

Remélem, ez a kép nem a Lady GaGa vonal továbberőltetését akarja előrevetíteni.

Brüsszel vagy Párizs nekem is bejátszik.

Előzmény: cliftony77 (3313)
cliftony77 Creative Commons License 2012.09.27 0 0 3313

Mylene Farmer - Timeless 2013

07/09/2013 - Paris, Bercy

15/11/2013 - Bruxelles (Belgique), Palais des expositions

16/11/2013 - Bruxelles (Belgique), Palais des expositions

No, én egy brüsszeli koncertre benevezek...

trikó Creative Commons License 2012.09.26 0 0 3312

Csókoltatom a fórummotor sikkasztóját íróját, hogy a https hivatkozások elhasalnak.... Szóval 4:12 - 04:48-ig:

Előzmény: trikó (3311)
trikó Creative Commons License 2012.09.26 0 0 3311

Nézegetem itt újabb videók híján a közönségkalózkodásokat pár jobb pillanatért, (hamár egyes kedvenceimet eredetiben gonodan kigyomlálta a Universal ...).
Épp az egyik ilyen csak "kalózban" fent lévő kedvenc (Nous souviendrons nous) felvételén bukkantam egy érdekes szitura;

Valahol 04:12-től elmarad a szokásos, hosszú outtro a szám végéről és fél perccel később, 04:48 nál jön rá Myléne, hogy Yvan Cassar soron kívül - véletelenül vagy nem, ki tudja - megújrázta a második versszakot. Mindenesetre elég meglepettnek tűnik a hölgy (és persze gyönyörűnek, de ebben semmi szokatlan nincs ugyebár:))

Giorgio Volli Creative Commons License 2012.09.16 0 0 3310
Giorgio Volli Creative Commons License 2012.09.12 0 0 3309

Bonne fête à Mylène!

Adam.fr Creative Commons License 2012.09.12 0 0 3308

Happy Birthday Mylene! :)

Giorgio Volli Creative Commons License 2012.08.31 0 0 3307

Lassan itt az ősz, optimális évszak a Giorgino megtekintésére. (A legtutibb persze a tél.)

Mondjuk, az igazi egy mozis vetítés lenne, de ilyen kontaktom sajna nincsen.

Előzmény: PSB fan (3306)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!