Farkas László: Agresszívebb védekezésünk eredményeképpen tudtunk gyorsabban kosárlabdázni, ez hozta meg a sikert.
Fodor Péter: Volt egy időszak amikor jobban játszottunk, de tetemes előnyünket hagytuk ledolgozni. A Kaposvár jól használta ki hibáinkat és megérdemelten nyert.
Kaposkosár.hu: Két vereség után győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Kaposvári KK, amely Dombóváron gyűjtötte be a két pontot.
Nem volt túlzott a várakozás, mely szerint az évad mérkőzésére készültek a tolnai városban. A dombóváriak számára talán a legfontosabb csata a bajnokság során a Kaposvár elleni hazai összecsapás. A mérleg négy éven keresztül Dombóváron is a kaposváriak felé billent, ám tavaly a tolnaiak - ha hosszabbítás után is -, de nyertek. A meccs előtti napokban még a csapatot is sikerült megerősíteni, hiszen a sérült Krasznai helyére a lett Uldis Rudzitis érkezett. A kaposváriak két vereség után a javítási szándékkal léptek pályára, s zsúfolásig telt, lelkesen szurkoló vendégszektor jelezte, hogy bőven akadnak még a somogyi megyeszékhelyen, akik bíznak az együttesben. A tíz kezdőjátékos közül mindössze egy magyart láthattak a nézők, a jobban rajtoló somogyiak Maxey irtózatos egykezes zsákolása után pedig már 6-3-ra vezettek. Harper indította meg a felzárkózást és a dombóváriak még a negyed vége előtt fordítottak. A három faultja miatt lecserélt Marciulionis helyett érkező Gráczer triplájával újra a vendégek tartottak előrébb. Az időmérő szerkezettel szemben komoly kihívásokkal küzdő hazai személyzet miatt többször is állt a játék. A húsz perces kényszerszünet után a hazaiak lendültek előbb játékba és Ocitti révén 10 pont fölé tornázták a különbséget. Foggal-körömmel küzdött a vendégcsapat, Green és Maxey palánkszaggató zsákolása öt pontra hozta fel a somogyiakat, Sanders pedig 56-56-nál egyenlített is. Óriási lélektani gát szakadt fel a vendégeknél, akik a szurkolók fergeteges biztatásától támogatva - szoros védekezés után - lerohanásokból érték el pontjaikat. A végén egyértelműen ellenfele fölé kerekedett a Kaposvár és megérdemelten nyert.
A junior mérkőzésen: Dombóvári KC-Kaposvári KK 82-96 (25-22, 27-17, 12-30, 18-27) Legjobb kaposvári dobók: Kasza (30/3), Vojvoda (30/18), Fodor D. (14/3).
Simi! Kösz a felajánlást, de Edinánál töltöm el az időd meccs előtt is, meg utána is. Születésnapja lesz vasárnap, meg amúgy is. A sállal kapcsolatban az a legújabb hír, hogy talán a zegi meccsre lesz, eddig gond volt a varratással. De ezt se én ígérem, hanem ő, szal ki tudja... :-)
Lecsó! Küldtem neki sms-t, hogy papírért cserébe kölcsönbe megkaphatja a dvd-t. De még nem válaszolt. Ma délután bemegyek hozzá, ha addig se.
Bazsy! Ha te egyedül jössz, akkor ugye egy sörért vállalsz taxizást? Majd hívlak, mert szerintem addig már úgy se nézel be ide. :-)
Dombóvár-ZTE mérkőzésen is ilyen karszalagos beléptetés volt, de semmi extra nem történt. Kb. 2-3 perc alatt bent voltunk úgy, hogy elég nagy volt a sor. Persze ti sokkal többen lesztek, de ettől függetlenül hamar be fogtok jutni... ha nem lesz motozás és egyéb nyalánkságok ;)
Dombóváron kell venni a jegyet, úgyhogy majd ott. De időben kell odamenni, mert most ráadásul valami karszalagos beléptető"rendszert" is bevezettek, és állítólag az időigényes. Meg amúgy is sokan leszünk biztos.
Elvi Szinger! kaposkosar-on idén nem lesznek fent videók? Na, nem mintha az eddigiek annyira nélkülözhetetlenek lennének, csak most néztem vissza pár régit és eszembejutott :-)
Köszi szépen Simi! Örök hála! :-) A részleteket majd megbeszéljük szombaton délelőtt! Norris úgy tudom Dombóváron lesz, majd csak ott kell fuvarozni a városon belül a csarnokig! De majd biztosan szól, ha mégsem így van :-)