Simi! Kösz a felajánlást, de Edinánál töltöm el az időd meccs előtt is, meg utána is. Születésnapja lesz vasárnap, meg amúgy is. A sállal kapcsolatban az a legújabb hír, hogy talán a zegi meccsre lesz, eddig gond volt a varratással. De ezt se én ígérem, hanem ő, szal ki tudja... :-)
Lecsó! Küldtem neki sms-t, hogy papírért cserébe kölcsönbe megkaphatja a dvd-t. De még nem válaszolt. Ma délután bemegyek hozzá, ha addig se.
Bazsy! Ha te egyedül jössz, akkor ugye egy sörért vállalsz taxizást? Majd hívlak, mert szerintem addig már úgy se nézel be ide. :-)
Dombóvár-ZTE mérkőzésen is ilyen karszalagos beléptetés volt, de semmi extra nem történt. Kb. 2-3 perc alatt bent voltunk úgy, hogy elég nagy volt a sor. Persze ti sokkal többen lesztek, de ettől függetlenül hamar be fogtok jutni... ha nem lesz motozás és egyéb nyalánkságok ;)
Dombóváron kell venni a jegyet, úgyhogy majd ott. De időben kell odamenni, mert most ráadásul valami karszalagos beléptető"rendszert" is bevezettek, és állítólag az időigényes. Meg amúgy is sokan leszünk biztos.
Elvi Szinger! kaposkosar-on idén nem lesznek fent videók? Na, nem mintha az eddigiek annyira nélkülözhetetlenek lennének, csak most néztem vissza pár régit és eszembejutott :-)
Köszi szépen Simi! Örök hála! :-) A részleteket majd megbeszéljük szombaton délelőtt! Norris úgy tudom Dombóváron lesz, majd csak ott kell fuvarozni a városon belül a csarnokig! De majd biztosan szól, ha mégsem így van :-)
Bocs, bocs, bocs. Rossz hírem van számotokra. Már szinte biztos, hogy én is utasként megyek Dombóvárra, így nem tudlak elvinni benneteket. Remélem meg tudjátok azért oldani az utat és találkozunk ott. Cserébe a meccs előtt vendégeim vagytok egy sörre. :-)
Tényleg! Öregszem :-) Akkor ma este igyekszem győzelmet álmodni, vagy, ha ma nem is, de szombatig feltétlenül - már csak azért is, hogy mehessek Sheeni-vel ;-)
1. péntek d.u. nekem totál nem jó! Ha csinálunk akkor jobb lenne szombaton, de beszéljük majd többiekkel is! 2. szólni fogok, remélem jó hírek lesznek :-) 3. óh, könnyek szöktek a szemeimbe, kérlek :-)) 4. általában nem azok :-)) De most bejön. Érzem. Alázunk.