Kivagyi szerzetes Daróccsuha, szoros korda csuháján,
Mégis ezüstcsatot hord a csukáján.
Cherchez la femme Mindenhova beles Csaba:
Hová tűnt a cseles baba?
A szemtelenséged már tettlegességgé fajul, de megállj csak, rád szabadítom a dzsungelt, hogy a kocsid sem marad épen Koppanok az utca kövére le, bánt a fricskád.
Összetöri majd egy kövér elefánt a bricskád.
(Mostanában nem nagyon vannak újak - a legjobbak rendszerint a zuhany alatt jönnek és a törölköző környékén felejtődnek el :(
Kell egy diktafon a fürdőbe :)
A történelmi hűség kedvéért jegyezzük meg, hogy a dixtn-féle "snassz kétsorosok" valójában a Pivo és két tettestársa által jegyzett Kétsoros Alapítvány művei, és egyáltalán nem snasszok, csak anno dixtn emilben kapta őket valakitől, aki ezt a címet adta nekik. De aztán Pivonak hála, megvilágosodtunk.
Pivo, belinkelnéd ide újból a KA honlapját?
Köszi,
A TV-stáb a sötétség miatt a világosabb udvarra tessékelte a dél-afrikai politikust -- Kifáradna kérem? -- Mandelát kérték
akik benn a három candela-t mérték.
Fizika-korrepetálás Nagyon idegesít Péter, mer' szekál,
Hogy a nevezőben m/s áll.
Az utolsó pillanatban matematikatanulással már nem menthető a házasság Megtanultam félig deriválni,
Mégis el fog délig Feri válni
Különleges bírósági tárgyaláson vettem részt az ELMÜ-vel szemben, vitatták az eddig nem számlázott folyosói égő teljesítményét. Szerencsére peren kívüli megállapodás született, ami fizikusoknak még rímel is.
Ilyenért még sosem voltam perben,
De kiegyeztünk száz wattban.