Keresés

Részletes keresés

Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 539
Sejthettem volna... Ennyit az ajándékról. Figyuzz, felhívlak (mondjuk holnap és szigorúan 11 után!) és megmondom, hol folytassuk, mert totál elegem van abból, ami itt folyik.

Libi, megüzenem, hol találsz és megbeszéljük a továbbiakat.

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 538
jól van!
akkor elnézést, hogy ki mertem nyitni a szám, illetve hogy írni merészeltem. te írtad lejjebb, hogy nem érted, miről van szó, valaki magyarázza meg. én csak el akartam mondani a véleményem erről az egészről, nagyon nagy kár volt. ha nem érdekel a mások véleménye, akkor miért kérdezed? na mindegy, ezennel tisztelettel kijelentem, hogy soha többé nem fogom zavarni a te fennsöbséges köreid, maradok magamnak, úgylátszik én nagyon kevés vagyok hozzád. most viszont én írom azt, amit nekem te egyszer, hogy talán ha valaki nem bunkón közeledik hozzád, hanem segítő szándékkal, akkor mért kell utána keresztülgázolni rajta. nem tudom most ki az érzéketlen.... sajnálom, hogy utálsz, de tudod mit! nem érdekel! legyek én is érzéketlen:én is utállak téged!!!!
paulina
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 537
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 536
Még azt is sejted, hogy Flower minderről mit gondol. Remek. Netán a következő hozzászólását is megírod helyette? Vagy azt azért átengeded neki?

Figyelj, Virág, olyasmit akartam írni, amit ezek után itt nem írok le, de amit küldök, abból úgyis tudni fogod a lényeget, hisz beszéltünk róla...

Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 535
A következő az lesz, hogy előbb engedélyt kérek véleménykifejteni, nem? Az eszem megáll. Ezért persze most megint én leszek a gonosz, de cseppet sem érdekel. Ami sok, az sok.
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 534
Azért igazán bírnám, ha mindenki maradna a maga helyén és állatira nem ártaná bele magát két ember ügyébe, amihez a világon semmi köze. Hogy én mit üzenek Flowernek, a magam dolga és hogy ő mit gondol erről, az az övé. Majd megosztja velem, nem kell neki pesztra és gyámolító. Ez azért több, mint amit illendőnek érzek ezen a területen, azt hiszem, fontossági púptól vezérelve sem kell mindenki helyett felszólalnod. Talán a fejedbe vetted, hogy az egész világot megvéded ellenem? Akkor várd meg, míg a világ szól neked, hogy szüksége van az ügyvédi munkádra. Ne szólj le engem azért, amiket itt írok, törődj a saját köreiddel.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 533
számítottam valami ilyesmire. de azt azért nem mondanám, hogy kifejezetten béla/láma oldalán állok, mert én csak ki akartalk titeket békíteni, nem a védelmére akartam kelni, azt hiszem azt maga is meg tudja tenni. mindegy kár volt.
és bármennyire is meg fogsz most gyűlölni, azért mégis megkockáztatom, hog legutolsó benyomásomat kimondjam. mert szerintem az, hogy a barátnődnek ilyen hangon beszólsz, az egy kicsit durva. de te tudod, de ne csodálkozz majd, ha egy idő után mindenki megunja majd ezt a ki-ki fakadó stílusod. azt mondod, hogy téged mindenki fogadjon el olyannak, amilyen vagy, nem fogsz senki kedvéért megváltozni. akinek meg nem tetszik a stílusod, az ilyen meg olyan (pl érzéketlen) ember, és mér nem tudja tolerálni, hogy te ilyen vagy. már megbocsáss, és belőled hol van a tolerancia????? azt hiszem erre írtam a múltkor, hogy más szemében a szálkát is....mert lehet, sőt biztos, hogy ebben az egész vitában más is vétkes, de is ugyanúgy része vagy te is, te is csak szítod a tüzet. mint ahogy én is most. de most már asszem tök mindegy, én már úgyis elástam magam előtted.....

remélem el tudod fogadni az én véleményemet, mert azt hiszem ez itt az alapvető probléma, hogy a más véleményét te rögtön támadásnak veszed. már előre sejtem mit fogsz erre reagálni....
csak azt értsd már meg végre, hogy akik szeretnek téged az nem ellened hanem érted vannak!!!!
ha ezt sikerül elfogadnod, szerintem minden jó lesz.
és ne csak a magad igazát bizonygasd, hanem gondolkozz el ezen is egy kicsit. mármint hogy ki az, aki rosszat akar neked. szerintem rá fogsz jönni,hogy senki.....(pl szerintem a barátnőd egyáltalán nem akart megbántani azzal a cd-s üggyel, csak meg akarta veled osztani az örömét! kár hogy te ezt nem így élted meg, de akkor se kéne neki esned. ő igazán nem tehet erről az egész helyzetről!!! szerintem nem is annyira érti...)

tiszteletem,
paulina

Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 532
Megpróbálok későn visszajönni. Tizenegy körül vagy később - ahogy beenged az a (......) externet. Lécci, csak olyanok jöjjenek, akiket nem zavar, ha pár percet várni kell a válaszaimra, mert nekem egyelőre nincs fénysebességes masinám. Akkor senki sem idegesíti önmagát és a másikat. Dánke és allesz gút.
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 531
Mégse rakok be képet. Elment a kedvem.
Az olykor idelátogató hímek nagy-nagy örömére...
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 530
Már megint nem voltam megfelelően kedves? Fene egye a nyomoronc lelkem. Nem fogom az egészet visszanézni, mert már kívülről fújom a sok sületlenséget. A segítő szándékot vettem. Persze nem meglepő, kinek az oldalán állsz.

Van itt valaki, akivel lehet beszélgetni??? Na jó, megyek és ajándékozok valamit a Flowernek, akire most épp állatira ki vagyok kelve... De tényleg, cseszd meg. Ha meg akarod venni a cédét és csak egy van, amin neked kell, akkor ne írd meg, hisz tudod, milyen fontos nekem. Ha nem tudom, hogy lehet kapni azt a fajtát is, akkor nem fáj. És ha csak úgy elhozod, megmutatod, akkor tudomásul veszem, hogy szerencsés voltál. De ez azért elkeserít.

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.03 0 0 529
sziasztok!
bocs, hogy megint beleszólok, és ugyan nem vagyok egészen kívülálló, talán azért mégis elolvassátok a véleményem.
a tegnapi dolog azzal kezdődött, hogy te viveca télleg jókedvű voltál a zenék miatt, viszont lámához nem annyira kedvesen szóltál hozzá....gondolom őt ez bántotta egy kicsit. aztán pedig az, amiben már nekem is van egy kis részem, hogy ő csetelt velem, (valóban így volt) erre te elkezdtél olyanokat írni, hogy ha mással is beszélget, akkor neked inkább ne is írjon, mert akkor csak néha néha tud hozzád szólni. amit nem értek ugyan, én is egyszerre száz dolgot csinálok, és mégis jól elvoltunk. na szerintem ezért kezdte el láma kérdezgetni, hogy most miért vagy ilyen, és nem hiszem, hogy a meg nem válaszolt levelein volt a hangsúly. szerintem azt a megjegyzért, ami erre vonatkozott (hogy bloodflowernek írsz, neki meg nem) nem gondolta komolyan, talán viccelődni próbált, lehet, hogy nem a megfelelő módon. szerintem fölösleges itt egymásra fújnotok, az én véleményem az, hogy béla/láma nyugodtan beszélgethet velünk egyszerre is, engem biztos nem fog zavarni. a többi rajtad múlik. és hidd el, az hogy mondjuk velem csetel, az nem azt jelenti, hogy téged le se szar! épp ellenkezőleg. szerintem nem kéne eldobnod csak így, mert azt hiszem ő az, aki a legtöbbet foglalkozik itten veled, és szvsz csak és kizárólag jót akar neked. ha néha kimondja, amit gondol, azt sem bántásból teszi, csak segíteni szeretne, tanácsot adni. ha te ezt nem szeretnéd, akkor inkább mondd meg neki, és nem lesz belőle sértődés, gondolom értelmes emberek lévén meg tudjátok beszélni, ki mit akar a másiktól, meddig terjedjen a barátságotok.
tudom, hogy az én véleményem érdekel a legkevésbé, de hidd el, én télleg azt szeretném, ha ez az egész harc le lenne zárva, és mindenki jóba lenne megint. persze nem mi kettőnkre gondolok, mert azt hiszem, azt már nem nagyon lehet visszacsinálni (és ezt viszont te írtad!!!), de bélával még mindenképp hozd rendbe a kapcsolatod!!!! szerintem nagyon megéri....
na akkor most be is fejezem, és még egyszer bocsi, hogy ennyit pofáztam. remélem legalább valami értelme is volt....
üdv,
paulina
Előzmény: Viveca (525)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.03 0 0 528
na megnéztem, és nekem lejött. de ne tudd meg, milyen béna az a csaj. ville viszont ééééééédes, mint mindig. MIKÓ LESZ NEKÜNK ILYEN KÉPÜNK????
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.03 0 0 527
Szia Vivecám!

Van egy bűnöm...elfelejtettem mondani, hogy átraktam egy másik betűhöz, hogy el ne vigye más! kettővel balra...upsz, most mi lesz?

jól van, akkor lesz hógolyózos is, az azé nem semmi!!!

a képet majd megnézem este, mert most sietek, és majd cseverészünk!

Előzmény: Viveca (526)
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 526
Flowerke, lécci, nézd meg a legutóbbi pascalle levelet és értesíts, hogy neked sikerült-e megnézni azt a képet, amit mellékelt, mert számomra reménytelen. Persze hétfőn majd megírom neki és remélem, csinál valamit, de ha nálad működne, akkor hagynám és megvárnám, míg elhoznád... Köszöngetem.
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 525
Elolvastam mindent. Most sem értem, de elkeserítő. Egyrészt az, hogy nekem állítólag akkor is rossz a kedvem, amikor szélesen vigyorgok. Másrészt az, hogy én kifogásokat keresek arra, hogy ne írjak levelet, amikor eddig minden egyes levélre igyekeztem a lehető leghamarabb válaszolni, hisz ezért kezdtem el delente kijárni. És a végén megint én lettem az, aki bánt másokat. Ez azért durva. Csoda, ha ezek után kialakul bennem a mártírhajlam?
Kérek szépen egy kívülállót, hogy segítsen és mondja el a véleményét a tegnapiakról. Előre is köszönöm és ígérem, bármit is ír, figyelembe fogom venni.

Libi, ez a Borknagar izé... szóval ennek fel kéne dobnia? Jaj... ez olyan Immortal-szerű? Télleg nem ismerem, de remélem, már megvan az új Hammer! A legcsúcsabb az az ügyben, hogy állatira nincs benne, miért is fog az a pár ezer szerencsétlen, nettől távol élő rajongó tök fölöslegesen elmenni a Csarnokhoz és ott rábámulni a csukott kapukra... Iszonyú ciki, mert egy árva plakát sincs az utcákon, ami az új helyszínről értesítene, csak a régi PeCsás darabok... A szervezés mintapéldája. Jövő hónapban In Flames lemez!!! Ha hozol kazit, átveszem a finn operát.

Bocsi, dehát tartanom kell magam ahhoz, hogy velem csak a metalról lehet értekezni!

Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 524
Azt elhiszem, Bertine bátyó! Nos, a bazi nagy helyzet: eme albumtól még úgy néhány hétig nem tudok megválni, ugyanis ránőtt a fülemre a diszkmen által. Ha gondolod, lekközelebb eldúdolom neked a megállóban!!!
Asszem, látszik, hogy a helyzet errefelé teljesen lehangoló. Most visszamegyek a tegnapi drámához és utánanézek:
1. Hogyan lehettem én rossz passzban, amikor azzal szálltam be, hogy örömtől üdvözült orcával rajongtam az isteni szférák muzsikájáért?
2. Megnézem, miért voltam negatív és azt is, hogy került képbe a volt hapsim, mer erre még halvány ötletem sincs... hiába, az éjszakázás megviseli amúgy is toprongy agysejtjeimet!

Most hallgattam a Maident. Hát, párszor elszunyáltam rajta!!!

Előzmény: Libertine (523)
Libertine Creative Commons License 2000.06.03 0 0 523
ÜDV!!!

Pancser, ha végképp elkeseríted a topikgazdát, ki fog velem metalkodni?

Viveca, nagyon érdekelne a Nightwish, cserébe új szerzeményeimet tudom felajánlani, pl. a brilliáns Borknagar CD-t! :-)

a libertine

Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.03 0 0 522
Miért cseszegetés az, ha nem értem , miért bántod magad , -meg újabban engem- folyamatosan? Arról nem tehetek, hogy életemben nem voltam egy metál koncerten sem, nem is igazán szeretem a műfajt, így ebbéli élményeimről nem terjenghetek. Persze ez nálad már elég az ellenszenvhez...Ha pedig van valami, amit hibádnak vélek, vagy nem értek, -még ha nincs is igazam-, miért ne tehetném szóvá? A kelés nem fog simogatással gyógyulni, azt bizony fel kell vágni, és az néha nagyon fáj. De nem a szenvedés okozása a célom, ellenkezőleg.

Én különben már korábban is próbáltam közös pontokat keresni veled, hogy tudjunk miről beszélgetni, de sajna az is kudarcba fulladt.

Na inkább megyek is, mer látom még mindig ugyanaz a fasz vagyok, mint hajnalban....majd próbálom mekkrázni magam, és felvirulok, na puszi

Előzmény: Viveca (521)
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 521
Semmire sem kell rájönnöm. Ahogy elnézem, rajtad kívül senki sem cseszeget engem azért, mert általa vélt hibákkal, hiányosságokkal rendelkezem. Flower, Libi vagy bárki, aki erre téved, tök jól elvan velem. Ellentétben veled, aki mindig talál valamit, amibe beleköthet. Most például abba, hogy nem írok levelet. Nem tudom emberibben és érthetőbben megfogalmazni a miérteket. Ha belegebedek, akkor sem. De majd a jövő héten veszek gépet. A nem tudom, miből, de biztosan nagyon jó lesz, lehet rajta csettelni és levelezni. Csak az nem biztos, hogy szeretném-e ezeket egyáltalán.
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.03 0 0 520
Ez fáj. Ha rájössz írd meg, miért, hátha igazad van, hátha korrigálható.
Előzmény: Viveca (519)
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 519
lenyomtam az entert félálomban, szóval kibaszottul nem izgat, eleget teszek-e bizonyos elvárásoknak és kívánalmaknak. Ha nem, hát nem. Iszonyatos mód tudom sajnálni. Nekem per pillanat úgy tűnik, hogy te vagy az egyetlen ellenségem. Bár tudnám, miért.
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 518
Nem tudom, miben érthetnénk egyet. De ha neked úgy jó, hát én egyetértek, amiben csak akarod. Továbbra sem értem, miért kaptam azt, amit kaptam, mit kéne tennem a továbbiakban, hogy elmarasztalás nélkül megússzam a dolgot, de az egésznek csak annyi az eredménye, hogy KIBASZOTTUL
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.03 0 0 517
Háát...akor jó éjt Viveca, legalább éjt, bocsáss meg, ha bántottalak, nem akartam, soha ne legyen nálamnál nagyobb ellenséged...
Előzmény: Viveca (515)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.03 0 0 516
Na jó, a végére legalább egyetértünk, ez télleg értelmetlen hadakozás volt. Legközelebb talán több szerencsénk lesz, lényeg, hogy legyen legközelebb.
Előzmény: Viveca (514)
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 515
Szeretettel vártam minden egyes leveledet és amint tudtam, válaszoltam rájuk.
Bazdmeg, akárhogy hívnak, egyszerűen nem tudom, miért csinálod ezt velem. De legalább megint bőgök. Ha ezt akartad, akkor elérted. Megkérhetlek, hogy hagyj békén? Köszönöm.
Előzmény: Pancser Láma (513)
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 514
Flower, most mondd meg, micsináljak? Nincs meg a maxi, a haraldsmitt és a hógolyózás. Így nem bírok létezni. És aszondod, te Villével álmodsz, miközbe nekem nem jut egyéb, csak sok hülye zöldség és az egykori nagy láv, aki az ördög tudja, mit akar tőlem... Na leköszönök, mert agyilag zokni lettem az értelmetlen hadakozásban.
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.03 0 0 513
Hát hogy nem kell írni! Alibid van.

Legalább lesz mit holnap megtagadnod

Előzmény: Viveca (512)
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 512
Persze, biztos a csúnya szón van a hangsúly. Ha úgy képzeled. Ahelyett, hogy válaszolnál a kérdésre, hogy vajon mit foghatok én rá minderre... De most fél négy múlt és emiatt az értelmetlen "párbeszéd" miatt megint hulla leszek egész nap. Remek, tényleg. Szóval majd délután benézek, hátha lesz itt valaki, akivel beszélgetni is lehet.
Előzmény: Pancser Láma (510)
Viveca Creative Commons License 2000.06.03 0 0 511
Mindenkitől bocsi, de egyszerűen nem értem, mi ez az egész. Biztosan nagyon jól jött nekem ez a lebukás, ami mindössze a munkahelyemtől fog megfosztani, de valaki elmondhatná, vajon miért, mert én nem tudom. Azért a havi ötvenezer is több volt, mint a semmi...
Tényleg nem tudom, gyerekek, de valamit biztos nagyon rosszul csinálok, ha ez újra és újra rajtam csapódik le. Talán majd valaki elmagyarázza.
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.03 0 0 510
Ki gúnyolódik?

Az utolsó mondatban gondolom a rohadton van a hangsúly.

Előzmény: Viveca (509)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!