Elvi Szinger! kaposkosar-on idén nem lesznek fent videók? Na, nem mintha az eddigiek annyira nélkülözhetetlenek lennének, csak most néztem vissza pár régit és eszembejutott :-)
Köszi szépen Simi! Örök hála! :-) A részleteket majd megbeszéljük szombaton délelőtt! Norris úgy tudom Dombóváron lesz, majd csak ott kell fuvarozni a városon belül a csarnokig! De majd biztosan szól, ha mégsem így van :-)
Bocs, bocs, bocs. Rossz hírem van számotokra. Már szinte biztos, hogy én is utasként megyek Dombóvárra, így nem tudlak elvinni benneteket. Remélem meg tudjátok azért oldani az utat és találkozunk ott. Cserébe a meccs előtt vendégeim vagytok egy sörre. :-)
Tényleg! Öregszem :-) Akkor ma este igyekszem győzelmet álmodni, vagy, ha ma nem is, de szombatig feltétlenül - már csak azért is, hogy mehessek Sheeni-vel ;-)
1. péntek d.u. nekem totál nem jó! Ha csinálunk akkor jobb lenne szombaton, de beszéljük majd többiekkel is! 2. szólni fogok, remélem jó hírek lesznek :-) 3. óh, könnyek szöktek a szemeimbe, kérlek :-)) 4. általában nem azok :-)) De most bejön. Érzem. Alázunk.
Mivel valamiért nem tudok most levelet küldeni, ezért itt válaszolok: 1, ha esetleg mégis lesz időd a drapira, akkor nekem a péntek du lenne az optimális. 2, szólj csak, ha csurran valami info (bármi)! 3, én is így gondoltam, csak megkérdeztelek, számít a véleményed, na! :-)) 4, remélem jók a megérzéseid.
OK. Szombaton nyerünk, most délután megéreztem :-) Kioto tudja jól, hogy ez mit jelent, tavaly a körmendi győzelmet jövendöltem meg, most meg ezt fogom. És kész. :-)
A Bazsyval mi biztosan megyünk és van 2 hely nálunk is, legalábbis úgy tudom.
Remélem addigra összekapják magukat a srácok, mert elég gyenge volt a szombati produkció. Ezt azért nem gondoltam volna, hogy a Soprontól ilyen simán kikapunk.
Hát hogy mi lesz Dombóváron azt nem tudom, de azért azt hiszem, hogy ebben az idei bajnokságban bármi előfordulhat.