Úgy tünik mocorgunk az átigazolási piacon, csakhát az ember már egyre inkább szkeptikus. Hiába jön egy-egy kiváló képességü játékos, ha nincs játékunk, amibe be lehetne illeszteni. Nincs védekezésünk (bár a Portó elleni 5+1 nekem kimondottan tetszett), elől egyéni játékot játszunk. Hozhatjuk a világ legjobb szélsőit, ha nem kapnak labdát. A legékesebb példa erre a szerdai végjátékunk. 23 mp van hátra és ennyi idő alatt annyit sikerül kitalálni, hogy adjuk oda Petarnak azt majd csinál valamit. Vajon az ellefél számított erre? Bármelyik Német vagy Skandináv csapat csinált volna egy natúr szélrehúzást, ami 75%, hogy gól. Mi nem, mi középen vergődünk ész nélkül...
megy egy ember aki megtudja fejteni Yahiát ! :D Remélem a másik egyiptomi srác érkezése jó hatással lesz rá majd mert nagyon nem kéne Yahiát elveszteni úgy mint pl Jamalit...
Szélsőben megvagyunk most ,hogy top szélsőink vannak(lesznek) de ennek tudatában remélem azért kiszélesedik a csapat játéka is mert eddig nagyon nem foglalkoztattuk úgy őket mint pl egy Barca vagy egy Kiel teszi ! Nálam még mindig a jobb lövő a jövő évben azon része ami nagy erősítésre szorulna .
Nagyon jól össze van rakva a csapatuk a bal lökőjük Eric Johansson kifejezetten ügyes srác nemhiába figyelt fel rá a Kiel is . Bárki lesz az ellenfelük megfognak izzadni ellenük .
Félreértesz. Teljesen megfelelő stílusok. Azt csodálom, hogy nem törlik a vezetőség húzzon el a fenébe hsz-eket. Hozzáteszem, NL a válogatottól is elhúzhatna. Nem vagyok szakértő, de úgy emlékszem, Sipos-Ligi ősszel jobban védekeztek. Csak nem Momónak van igaza, hogy el kell felejteni a válogatottbeli védekezést, ő mást akar? A védekezésünk volt a leggyengébb az EB-n.
ebben mi a csúnya nem írhatja le egy hozzászoló szerinted a kúturált véleményét ?vagy homokba dugják akkor az emberek a fejüket és azt írogassák oké mindent jól csinálnak Csíkék ?! Hát nem tudom én nem így látom ahogy te !Az rendben van ha csúnya szavakkal becsmérelnek embereket még ha jogosan is töröljék annak helye nincs de ebben ilyeneket én nem olvastam a 28hozzászólásban ami most már 30 felett van .sőt egész jó hozzászólásokat töröltek amiben még csak szidalmazás sem volt!
Beírásaitok miatt olvastam át az fb-t, ami furcsa, tegnapi kommentek még fent vannak, nos azok valóban nem szépek NL és Csík húzza el a csíkot, stb....szép álom....