számoljunk! Mondhatjuk-e azt, hogy az 1.4 16V motor átlagosan legalább egy literrel kevesebbet fogyaszt, mint a 1.4 8V motor? Én évi kb. 30 ezer km-t megyek, ennek 2/3-a országút és autópálya, 1/3-a Bp. Ez esetben - ha tényleg kevesebbet fogyazt a 16V motor -, nekem pénzügyileg is megéri a 200eFt-tal drágábbat választani. És akkor még nem is beszéltünk az élményről. Tényleg! Mekkora élmény?
Rudyboy, köszi, ez elég vonzó fogyasztás. Negyedórája próbáltam ki egy 1.4-es 8 szelepes 5 ajtós Kalost klímával, az tetszett, 1.2-est sajnos nem tudtam kipróbálni.
Most az lett a dilemma, hogy 1,2-es, vagy 1.4-es motorral lenne jobb (8 szelepes). Most hogyan állnak az 1.4-es sorstársak, bejáratott autóval?
Üdv mindenkinek!!
2 hónapja van egy 1,1-es(1150ccm)Kalosom...
Nekem nagyon bejött,tágas,kényelmes,alacsony fentartási költségek..stb (bár megjegyezném, hogy ennek bovdenes és nem rudazatos a váltója ami lehetne egy kicsit jobb is)
Kiscipőnek üzenvén a fogyasztásom Pest-Sopron, oda-vissza 2 bringával a tetején (pályán 110-zel 3000f/p)6,4 lett!!Klímásat még nem vezettem..
Valaki keresett tetőcsomagtartót:Törökbálinton gyártótól ÁFA nélkül 6000Huf.
Üléshuzat,Pátyon méretre szabva,40 féle anyagból választva ÁFA nélkül 10000Huf.
Tegnap voltam a 2000Km-es szervizen Budakeszin.
Végig a verda mellet voltam,mindent megnéztek becsületesen,minden feltett kérdésemre kimerítő választ kaptam +olaj és szűrő csere mindösszesen 11000Huf lett. Azért ez elég korrekt.
Nálam is jelentkezett a gumicsík probléma.Kicserélték-azóta rb!!
Sziasztok.
Most Lanos 1,4-van, hat éve. Gondolkodom egy Kalos 1,2-n. Próbált már valaki ilyen autót, esetleg van is neki, mennyire lehet gyenge, ha esetleg klímás is? Ja, ha Kalos lesz, akkor Lanos is marad (flottát gyűjtök:-))
Én 1800-nal mentem. +/- nem változott semmi.
A fogyasztásom kellemes, bár az utóbbi idôben nem méregetem. Érzésre a gyárinál egy kicsit alacsonyabb. Nem tépem, fôleg városban autózom.
Van egy szolnoki topic (Szolnokiak Szolnokért) és van egy politikai topic (Politikáról szolnokiaknak). Az utóbbit én nyitottam annak érdekében, hogy ne offoljuk politikával szét az elsőt, bár mostanában egyikre sem nagyon írogatok, sőt a Szolnokiak Szolnokért topicra egyáltalán nem. Persze ennek oka van...
A polfórumot csak erős idegzetűeknek tudom ajánlani! :))
Valóban szörnyű topik vannak.Ezekhez a polfórumkhoz egyszerüen nemtudok lesülyedni most már nem is olvasom.Olvastam van egy új fórumotok.
Más fórumok nagyon ritkán látogatottak.
1996 óta netezek, 2000. júliusától kábelen. Ja, és kizárólagosan használom... :))
Ez az Index Fórum érdekes dolog. Sok topicban megfordultam már. Mostanában inkább csak olvasok...
A polfórumot csak erős idegzetűeknek tudom ajánlani! :))
Nekem kb 6 éve van csak tavaly októberig telefonos volt ott nemlehet órákig fenn lenni.3 an használjuk 2 gépen.Valahogy a fórumot sem fedeztem fel és csak azt néztem ami fontos volt.
üdv.
Hello!
Tegnap nem voltál gép közelben?
Már majdnem éjfélig komolytalankodtunk. Olyan jók ezek a kalosok hogy semmi téma róluk. Már 3000 km közelben vagyok.Pénteken vettem bele egy belső pan.tükröt.AZ eredeti nagyon kicsi.Szinte a hátsó üveget sem lehetett teljesen átlátni.+ 1 ambipúr illatosítót.Várom a Nemfe emailjét az ülés huzatról.Biztos most is mozgalmas hétvégélye van -volt.
üdv.
Jól emlékszem te K.vári vagy.
Pénzen? Az a legkevesebb.
Legális softver? Az is kevés.
Na mindjárt mehetsz haza. Egyébbként hamarosan megyek K.várra.
szia
Négyesi
Négyesi!
Sajnos igaz, én is a munkahelyemen netezek (most is dolgozom éjfélig), de lehet, hogy otthonról is menni fog, csak az anyegin múlik, meg a legális szoftveren!