Akkor a mai program, mindegyikhez adjál hozzá 8 órát!
Saturday, August 11, 2001
Morning session
Time Event Round Status
8:00 M 50 KILOMETRES WALK FINAL
Afternoon session
Time Event Round Status
14:30 M LONG JUMP FINAL
14:35 W 4 X 100 METRES HEATS
15:00 M 4 X 100 METRES HEATS
15:50 W 100 METRES HURDLES FINAL
16:00 W DISCUS THROW FINAL
16:15 W 4 X 400 METRES HEATS
16:40 M 4 X 400 METRES HEATS
17:15 W 5000 METRES FINAL
17:45 W 4 X 100 METRES FINAL
A döntők várhatóan 11 után, vagy már csak döntő van? Teljesen meg vagyok lőve, semmi infóm, már négy napja egy másodpercet se láttam a VB-ből. Majd ma.
Említettem már Neki a dolgot-ja el is felejtettem,nagyon örült ,hogy ilyen sokan drukkoltak neki-nem kicsit szokta feldobni-,és köszöni szépen! Na szöval ott van internet most, csak asszem max 15percet használhatja 1 ember-olimpián is ez volt,csak ott még 2o perc. Azalatt meg leskelödik picikét,elolvassa az én üzimet meg válaszol rá-bocs. Úgyhogy szerintem csupán ez az akadálya, hogy nem ugrott még be,mivel ha igaz amit mond nem nagyon megy most sehova és unatkozik-meg hát nélülem ugye bizti nem az igazi:)))))))))-de ha hazajön semmi akadálya nincs.
Na szóval-most beszéltem az Atival-szegény szintén meg van fázva,azaz elkapta az a genyó vírus.Fáj a feje+a torka,de azt mondta nem annyira gáz.A Dórás hírre nem tudott mit mondani-hogy tényleg olyan jó formában van-e, csak annyit ,hogy jól ugrott helyböl 5ösben-ez vmilyen szinten mérvadó szokott lenni. na,ez van.