Bocs, bocs, bocs. Rossz hírem van számotokra. Már szinte biztos, hogy én is utasként megyek Dombóvárra, így nem tudlak elvinni benneteket. Remélem meg tudjátok azért oldani az utat és találkozunk ott. Cserébe a meccs előtt vendégeim vagytok egy sörre. :-)
Tényleg! Öregszem :-) Akkor ma este igyekszem győzelmet álmodni, vagy, ha ma nem is, de szombatig feltétlenül - már csak azért is, hogy mehessek Sheeni-vel ;-)
1. péntek d.u. nekem totál nem jó! Ha csinálunk akkor jobb lenne szombaton, de beszéljük majd többiekkel is! 2. szólni fogok, remélem jó hírek lesznek :-) 3. óh, könnyek szöktek a szemeimbe, kérlek :-)) 4. általában nem azok :-)) De most bejön. Érzem. Alázunk.
Mivel valamiért nem tudok most levelet küldeni, ezért itt válaszolok: 1, ha esetleg mégis lesz időd a drapira, akkor nekem a péntek du lenne az optimális. 2, szólj csak, ha csurran valami info (bármi)! 3, én is így gondoltam, csak megkérdeztelek, számít a véleményed, na! :-)) 4, remélem jók a megérzéseid.
OK. Szombaton nyerünk, most délután megéreztem :-) Kioto tudja jól, hogy ez mit jelent, tavaly a körmendi győzelmet jövendöltem meg, most meg ezt fogom. És kész. :-)
A Bazsyval mi biztosan megyünk és van 2 hely nálunk is, legalábbis úgy tudom.
Remélem addigra összekapják magukat a srácok, mert elég gyenge volt a szombati produkció. Ezt azért nem gondoltam volna, hogy a Soprontól ilyen simán kikapunk.
Hát hogy mi lesz Dombóváron azt nem tudom, de azért azt hiszem, hogy ebben az idei bajnokságban bármi előfordulhat.
Te félreértettél engem! Konarét csak Malickhoz hasonlítottam és hozzá képest írtam, hogy nála jobb és nem azt írtam, hogy ő lenne számunkra a megoldás!
Legalább van önkritikája. Tegnap két edzés után este bekérezkedett dobálni a Munkácsyba, mert látja, hogy nem úgy megy neki a tempó, mint elvárja magától. Wiatre volt vele, nem pedig Hendlein Roli...
Hidd el, hogy nagyon is tisztában van vele. Csak végre kezdetni kéne... Azért azt a hát mögötti cselt nem sokan csinálnák meg a mezőnyben, úgy hogy közben másfél méter előnyük is lesz. A litván pedig tényleg fasza, azért egy Eb-bronzos olimpiai csapattag már kell, hogy valamit konyítson a kosárhoz. A forma már más tészta, de tudás az szvsz megvan. Nagyon kíváncsi vagyok a szombatra, több kérdés eldől szerintem
Simi, már te is kezded? Mit látsz Konareban, nem hiszem el! Hiába pofázok nektek itt egész nap? Mondd utánam többször, lassan: KONARE NEM KELL, KONARE SZAR!
Láttam a szombati meccs elsó negyedének második felét meg a második félidőt.
Na ezekből a következőket vontam le, hogy a litván gyerek jó lesz és én Konaréban is kellemesen csalódtam, mert a személyében egy Malicknál gyengébb képességű játékosra számítottam, de ennél többet mutatott, de ezzel nem azt akarom mondani, hogy sztárjátékos. Míg Maxeyt továbbra is elküldeném, mert ez csapatjáték és ezzel ő nincs tisztában.