igen elég nagy túlkínálat van most /pill de szerintem Nilssonal jövőre nem fog hosszabítani a klub és Sipi és Blagó közül is menni fog valaki vagy mindkettő meglátásom szerintem .Szerintem is jó döntés lenne egyébként az említett két játékosnak megszerzése .
Én azt hallottam, hogy a Brest játékosai szabadon távozhatnak. Vailupov nem lenne rossz, ha egy fél évvel korábban érkezne. Az viszont nem tudom, hogy szabály szerint a BL-be beregisztrálhatnánk-e. Bokhan nagy erősítés lenne, de beállóban már így is túlkínálat van, ráadásul szerkezetileg nem jó felosztásban. Pechmalbec-Bokhan páros erős lenne :)
Viachaslau Bokhan és Dmytro Horiha is simán beférne Veszprémbe fiatalok és nagyon tehetséges játékosok elöl és hátul is. Remélem Laciék lecsapnak rájuk mert jövőre szerintem biztos más csapatban szerepelnek majd ...!
Gratulálok a mai győzelemhez, meg összességében a mai meccshez! A végén elég sokat játszott egy komplett magyar sor, Pergel - Ligetvári - Lukács - Ilic - Sipos - Dörnyei... Igaz, nem is akkor ment a legjobban a támadás, de jó volt látni. És azért a Veszprém II-ben is voltak szuper teljesítmények, pl. Fazekas egészen pazar dolgokat csinált.
Lehet, nem lesz egyszerű. De bízzunk benne. Viszont a 3 itthoni meccs (Barca, Psg, Kielce) élményét már nem lehet elvenni. Nem vagyok szakértő, "csak" szurkoló, nagyon bízom Momóban és a csapatban. Ha idén nem sikerül a hektikusság miatt, jövőre erősebben jobb lesz.
A kérdés már nem kérdés, a Motor és a Brest eredményeit nem törlik, hanem az elmaradt meccseket az ellenfélnek adják 2 ponttal és 10:0 gólkülönbséggel.
Szerintem nincs gond Ilic alapképességeivel és a játéktudásával, mert nem lehet véletlenül- vagy az ellenfél felkészületlensége miatt jól játszani egy BL mérkőzésen 15 percig, védekezésben és támadásban egyaránt. Sokat kell játszatni és jól kell menedzselni- felépíteni. Más választásunk egyébként sincs, mivel érdemi igazolásra nincs lehetőség ezen a poszton.
Óva intenék attól bárkit is, hogy a tegnapi napból következtetést vonjon le Zoran jelenlegi játéktudásából. Az önbizalmának és fejlődésének ez sokat dobhatott, aminek lehet örülni, de semmi egyéb, pusztán annyi, hogy az ellenfél nem számított a játékára.
Kérdezte valaki lentebb, hogy milyen csapatunk van? Szerintem gyenge és ez tegnap is látszott, az eredmény megtévesztő. Nem láttam semmi olyat, aminek tegnap különösképpen örülni kellett volna. A játékunkat látva meglepő, hogy csak egy pontot veszítettünk itthon. Ez mindenképp pozitív csalódás. Amúgy meg a Kielce, ha érdekelte volna a meccs, akkor kifújta volna az orrunkat sajnos. ( az utolsó néhány perc erre tökéletes bizonyíték)
A két szélsőnk sajnos teljesen ki lett zsigerelve és messze még a szezon vége :/
Én is a jobbátlövő poszton bosszankodtam és örömködtem a legtöbbet. Omar védekezésén és passzivitásán támadásban kiborultam. Állandóan dúródik a balszélső pozicióba, miért jó ez? Már előre látom mikor megkapja a labdát, hogy mit fog csinálni. Viszont Maki védekezése és Ilic játéka elől-hátul nagyon tetszett! Sok játékidő kellene az év hátralevő részében Zorannak és meglehet, hogy jövőre teljes értékű jobblövő lehetne belőle, legalább is a tegnap látottak alapján.