A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Amúgy szerintem kár lovagolni rajta. Összesen hat hozzászólása van a fórumban, mint lopott képpel, ráadásul az e-mail címével elárulta a valódi nevét...
Linket kellett volna. Azt engedélyezi csak HB. Mondjuk ha oda van írva a neve, akkor nem értem, hogy miért nem mindegy, hogy linkként, vagy képként rakja be.
U.I. A fórum automatikusan képpé alakítja a linkelt képeket, tehát ha linkként raknánk be, akkor is ugyanúgy képként jelenne meg, habár itt nem ez az eset áll fönt.
Erre most tudnék mondani hasonló példát, de biztos nem csak ez a 2 van (a tied, meg az enyém, amit nem konkretizálok, mert a végén nyavajgásnak tűnne sokak szemében...)
Tegnap késő este értem haza. Vidéken voltam. Mivel többedmagammal érkeztem vissza vonattal, így elvittek engem autóval a Batyira. Mondom itt jó lesz, mert akkor innen egy járattal otthon leszek. Az időpont: 23:22.
Látom a HÉV elment. 4 perccel korábban. Felmegyek a 86-oshoz. Látom az is elment. A "látom" szó-t úgy kell érteni, hogy a menetrendet nézve látom, hogy nem sokkal előbb ment el.
Szóval a HÉV 23:48-kor megy az utolsó. Így 26 perc volt még hátra. A 86-os viszont ami Újbuda felől jött elvileg 23:15-kor van a Batyin és néhány percet várakozik. Ez is elment és a következő is elvileg 23:45-kor van. Erre 23 percet kellett volna várni.
Láttam bent állni a 260-as járatot ami 23:28-kor indult. Ezzel elmentem a Kolossy térig, gondolván, hogy a 923-assal tovább megyek. Fáradtan már nem tudtam fejből, hogy mikor jön az első éjszakai. Kolossy téren látom, hogy bizony az első majd csak 0:11-kor lesz...
Már spekuláltam, hogy elsétálok a HÉV Szépvölgyi úti megállóhelyéhez és akkor már azzal megyek. Ekkor látom, hogy jön a 109-es! Felszálltam és azzal mentem tovább.
A 109-esről leszállva elindultam gyalog. Amikor hazaértem, akkor jött a HÉV is. Csak meg kellett várnom a HÉV-et a Batyinál.
Igaz, hideg nem volt, nem fáztam, csak fáradt voltam!
Kérdezem, hogy így este a Batyinál kiesik félóra Óbuda felé? Mert a 86-osnál Újbuda felől 23:30-kor nincs busz. Mert ugye HÉV sincs abban az időszakban. Az már más kérdés, hogy most a bkv.hu oldalt nézve a Flóriánnál leszállhattam volna és a 34-es busszal mehettem volna tovább. Bevallom, nem tudtam, hogy van még járat Váci út felől és nem akartam Flóriántól gyalog hazamenni.