Most nézem, hogy a Taurina KK újabb vereséget szenvedett. Mentségükre szolgál, hogy legjobbjukat ( :-) ) súlyos térdsérülés miatt hetek óta nélkülözik... A klub elöljárói ezért nyilván nem is fontolgatják Polczer Kata edző felállítását. Bár a sportág élvonalában épp most váltottak edzőt nevezett hölgy pozíciója egyelőre szilárdnak tűnik (Megyepress)
Szerintem meg egy nóném, akinél 100000 tehetségesebb magyar játékos van, és róluk egy szó sem esik sosem. Ilyen alapon beszélgethetnénk itt és az MNK-ban akár a Kubatov-ról, ő is van olyan játékos. Sőt. Mégsem tesszük. Na mindegy...
Elég jól átjött a szurkolás, igaz egy kicsit le volt halkítva, de a fehérvári "hullaházhoz" képest 1000X jobb volt! Az elején a dombóvári rigmusokat lehetett inkább hallani, de pl: a Haj-rá, haj-rá Ka-pos-vár mindig hallatszott valamint a Három hülyét, a Vakvágányt, az Ez Dombóvárt, a Nincsen hangotokat lehetett nagyon tisztán hallani, de a többire is rá lehetett jönni!
"Hölgyeim és uraim, hát önök is yol tudják, ha favorizálják Somogy megye legkomolyabb klubját, Fiúk és lányok emlékeztek 2001 és 4, a bajnoki cím, na meg a Dream Team, óh, de szép, Az idei szezonban mindenkinek, ami jár: KA-POS-VÁR, a legnagyobb király. A mesteredzővel ma megint többet dobnak, az aranykezű gyerekek, a leges-legnagyobbak. Merthát igazoltak ide-oda, itt meg lett egy csodacsapat, aki az alapszakasz alatt és a play-offban is arat. A pályán az úr a Kaposvár ebben az évben, a parkettán a kosárlabda No.1-ja kék-fehérben. A fortuna, a bombaforma velünk van, most elmondom apám, ki a champion! Mindegy a palánk alatt, vagy a hármasnál kapják meg a zsugát, olyan csudacsuklójuk van, ide a Magyar Kupát! KA-POS-VÁR (8x :-))
Ha a gallery támad, nincsen olyan aki védi, pontosak, mint Larry Bird, repülnek, mint T-McGrady. Ponterősek, mint Michael, vagy, mint a ???császárok, mint Ginobili, Duncan ugyanúgy Ben Wallace. Mert a Kaposvár nagy tanár, góré, mint a Shaquille, nem véletlen a siker, csibészek, mint Laimbeer. Hát láthatod I Love This Game, tudom mi a játék, azért vagyunk ennyien, mert őket nézni ajándék. Nem titok, hogy óriási a kezdő ötösünk, álom cseréinkkel együtt spiller hadsereg, tuti, hogy győzünk. A kedvenvem a legjobb, hát kezdődjék a show! Bow-wow-wow yippi yay, yippi yo! :-) Alba, Atom, Dombóvár, a pokol vár (madaaarak) eljött az idő, most elhozzuk az aranyat. Ha ellenünk fogadsz a lóvédnak intsél búcsút, hát látogasd a www.kaposkosar.hu-t! KA-POS-VÁR (még mindig 8x, je-je :-))
Sokat köszönhet a szövetség, biztos fegyverünk a csapategység, és a tehetség. A srácok meg a maximumot hozzák (Kapos az Isten!) A somogyi csillagoknak jár a vastaps, meg minden. Figyelj oda az ütemre, figyelj ide a szövegre, Mindent bele, fiúk, mind a négy negyedbe'! Mi vagyunk a jobbak, ez legyen a fejekben, emberfogás, zóna vagy egy az egyben, ahogy nálunk van a labda biztos kezekben, nem lennék vendég hapsi ebben a teremben. Mindegyik MVP játékos Kapos mezben futkos, az összes született győztes, ez fontos. A legjobb, aki valaha volt, a legjobb, aki valaha lesz, a Kaposvár KK a topon, a best! Szurkolj, mert szabad, mert megérdemli a csapat, hát lássam, hogy tombolsz a refrén alatt! KA-POS-VÁR (8x ;-)"
MŰSORVÁLTOZÁS !!! Televíziós közvetítés Kaposvárról Kaposvár
Televíziós közvetítés miatt megváltozott a Kaposvári KK–ZTE KK találkozó időpontja. Az összecsapást november 29-én, kedden 18 órai kezdettel rendezik a Kaposvári Városi Sportcsarnokban. A mérkőzést a SPORT1 televíziós csatorna élőben közvetíti.
Elkészítették a Magyar Kupa országos selejtező III. fordulójának párosítását. Az egy mérkőzésen eldőlő párharcok: Siókosár UK–Dombóvár KC; Egri Fekete Sasok–MAFC-Újbuda; Debreceni Egyetem KE–Marso-Carmo Suzuki NYKK; Flextronics KSZC Sárvár–Soproni sÖrdögök; Pápa Hungarotel KC–Falco KC-Szombathely; Bonyhádi KSE–Kaposvári KK; FilterMat Nagykőrös–Vásárhelyi Kosársuli. Két mérkőzésen eldőlő párharcok: ZTE KK–Marc Körmend; Fehérvár Kodolányi–Bp. Honvéd; MAFC–Hegyvidék Diana SE. Az elöl álló csapat az első mérkőzés pályaválasztója. A hivatalos játéknapok: 2005. november 30. szerda és december 7. szerda. A nyolcaddöntő sorsolása december 13-án (kedd) 17-kor lesz.
A kaposvári és a bonyhádi klub vezetői tárgyaltak a találkozó időpontjáról. Végleges döntés még nincs, de tervek szerint a továbbjutást is eldöntő összecsapást december 6-án, kedden 18 órakor rendezik a tolnai városban.
Hát ja, nem hiszem, hogy különösebb gondot okozna majd a meccs nekünk (remélhetőleg :-) Mégha a légiósok nem is játszhatnak, akkor is van Gráczer, Trepák (jajj), Gordan, Tömös, Hendlein, Szikó, Kiss, Melasz, lassan talán Bobó is.
Hát ja, és pont egy ilyen szurkolás, ilyen meccs után... :((((
Nekem ez a szurkolás volt a legynagyobb, erről írtam szombaton délelőtt az sms-ben, szerencsémre megadatott nekem. Köszönöm istenem! :) A legjobb legjobbja. Ezt írjuk ki dvdre, ne bajnoki címeket!
Tényleg necces ez így, de nem csak a ZTE játszik másnap, hanem asszem mi is Bonyhádon MK-meccset. Mindenesetre én sem látom a meccset, se Kaposváron, se TV-ben :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( A rohadt életbe....
Fantasztikus hangulatban, telt ház előtt kezdődött a szomszédvári rangadó. A hazaiak öt külföldivel álltak fel, Rudzitis, a frissen igazolt lett irányító két triplával mutatkozott be a dombóvári publikumnak. A másik oldalon Sanders, és a show-elemeket bemutató Maxey megmozdulásai ragadtatták tapsra a mintegy 300 fős kaposvári szurkolótábort. A csapatok a tét és a presztízs miatt sok hibával játszottak, a sorozatos szabálytalanságok miatt az első negyed 33 percig tartott. A második etapban a hazaiak kaptak hamarabb lábra, és az első magyarországi fellépésén mindjárt remeklő Rudzitis vezérletével állva hagyták somogyi riválisukat.
A fordulás után nagyot változott a játék képe, hiszen míg a dombóváriaknak szinte semmi sem jött be, addig a kaposváriak a Maxey, Sanders, Gráczer trió vezérletével szárnyaltak, és kis híján padlóra küldték a hazaiakat. A DKC becsületére legyen mondva, játékosai nem adták fel a csatát, s a 38. percben hat pontig zárkóztak fel (76–82). Amikor azonban már-már elérhető közelségbe került az egyenlítés, mindig becsúszott egy hiba, vagy a játékvezetői hármas ítéletei parancsoltak megálljt.