Keresés

Részletes keresés

Gozo Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5956

Nem tud védekezni, cserélni kell.

Előzmény: Tomek 87 (5944)
birka_zoli Creative Commons License 2022.02.21 0 1 5955

Nem volt benne rossz szándék, de ez itt egy fórum, ahová le és beírunk saját érzéseket, véleményeket, és nekem ez az érzésem, és nem akartalak megbántani vele, kaptam is miatta negatívumokat, ez van, ettől még én drukkolok neked és a csapatnak, hajrá!

Előzmény: Babcsitapsi (5940)
birka_zoli Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5954

És én már az eb idején ajánlottam is!

Előzmény: Kyra** (5952)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5953

Jobb kezes átlövő

Előzmény: Bembi86 (5951)
Kyra** Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5952

Bal... de nem kezes, hanem átlövő.

Sajnos.

Viszont csak 22 éves.

Előzmény: Bembi86 (5951)
Bembi86 Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5951

mondd hogy balkezes, kérlek mondd

Bembi86 Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5950

szia Máté :)

mondj valami bíztatót :)

engem nem érdekel mit csináltok a szabadidőtökben, de azért aggódunk (és ezzel párhuzamosan az élő fába is belekötünk itt néha:D), mert az őszi eleji ígéretes teljesítmény sehol, sőt, inkább lejtmenet van...

Előzmény: Lékai Máté 66 (5941)
lincoln osiris Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5949

Fradi ellen az első félidőben 2 (kettő) átlövés volt, azok is 9-en belülről. Mindent a vonalnál erőltetünk. A védekezést hagyjuk, rém gyenge. Hatalmas fordulat kell hogy játékban kapjunk valami értelmezhetőt. 

Előzmény: Zso_Re (5942)
Kyra** Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5948

Tegnap a Harmadik félidőben Mahé volt a vendég.

Ajánlom jó szívvel mindenkinek.

Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.21 0 4 5947

Én ebben nem foglalnék állást de szerintem ez sajnos berögződött az emberekben ugye a párod alapból média személyiség + pár reklám miatt amiben szerepelsz a pároddal  és  evvel párhuzamban romlott a teljesítményed is és az emberek pedig összekapcsolták  a kettőt .Ezt egyetlen egy helyen tudod lemosni és tísztázni megcáfolni az pedig a  pálya....Örülök ,hogy itt vagytok és halgattok gondolom Laci is itt van meg Sevi is .Nem tudom mi az oka a játékod visszaesésének de remélem visszatalálsz a régi játékodhoz amit annyian szerettek és akkor mindenki boldog lesz ..

Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5946

Akkor lehet keverem valakivel nekem az volt meg hogy hármast védekezik de lehet igazad van.

Előzmény: Psenior (5945)
Psenior Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5945

Emlékeim szerint Ő nem védekezik. Lövőerő megvan.

Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5944

Rasmus Boysen szerint érdeklődünk Szergej Kosorotov iránt aki iránt a Vardar és a Barcelona is érdeklődik.Szerintem ő nagy fogás lenne ha sikerülne megszerezni elöl hátul oké a sràc.

Psenior Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5943

Szia Máté!

Mások is olvassák az okosságainkat a csapatból? :) 

Előzmény: Lékai Máté 66 (5941)
Zso_Re Creative Commons License 2022.02.21 0 0 5942

Ezek szerint legalább egy játékos olvassa ezt a fórumot.

Persze inkább arra tippelnék, hogy többen is :)

Kőkemény 3 BL meccs van még hátra, sajnos akár a nulla pont is benne van..

Születtek itt jó elemzések, de (remélem) a Porto elleni meccsből nehéz kiindulni, nem igazán látszott mi is a játék. 

Nyáron jön 2 jó szélső. De a mostani jókat sem használjuk.

Átlövés gyakorlatilag nincs.. 

Beállóból hibázgatunk.

Ez a "fal előtti tili toli , majd lesz valami" koncepció elég elkeserítő számomra.

Bízzunk a végsőkig :)

Lékai Máté 66 Creative Commons License 2022.02.21 0 1 5941

Lékai Máté voltam.

Előzmény: Babcsitapsi (5940)
Babcsitapsi Creative Commons License 2022.02.21 -1 3 5940

Kedves birka_zoli! 

Elárulnád minek ez az alaptalan hangulatkeltés,hogy ”celebkedem”?

Elmentem a feleségemet megnézni a szabadnapomon mint nézô….

Előzmény: birka_zoli (5939)
birka_zoli Creative Commons License 2022.02.20 -5 2 5939

Lékainé elárulta, h a férje ott van a sztárban2, oké szabadidejében csináljon amit akar, de ő már sztem a következő celeb életét építi. 

Előzmény: Bembi86 (5937)
Bembi86 Creative Commons License 2022.02.20 0 0 5938

valami erre ki kell találni de sürgősen. u 18, u19es vb meg eb arany a lányoknál, tehát tehetségek vannak, de vagy kiégetjük őket iszonyat hamar, vagy ő belőlük hiányzik a plusz az utolsó lépés megtételéhez. 

Háfra meg...nem tudom, hol akarja megállítani a zuhanórepülésben lévő karrierjét, ha nem a világ legjobb csapatában a világ legjobb játékosaival, a világ egyik legjobb edzőjével...

lehet hogy el kéne szakadni anyucitól meg a magyar közegtől, aztán elmenni Dániába meg Norvégiába egy pár évre, új impulzusok meg más életszemlélet közé...

mert ha marad, újabb tehetség megy a kukába, jövőre Siófokon meg Óváron talán befér... 

Előzmény: Psenior (5936)
Bembi86 Creative Commons License 2022.02.20 -2 1 5937

Lékai,Nilsson,Blago ,Strelek,Cupara,Nenadic - ebből a sorból? Cupi, talán Strlek 1 évre (a piactól függően), és Nilsson, ha lead néhány kilót. mindenki más mehet.

Előzmény: Tomek 87 (5935)
Psenior Creative Commons License 2022.02.19 -1 3 5936
A Győr meccsét elnézve, elgondolkotam, hogy miről beszélünk, amikor Magyar játékosokat reklamálunk az élcsapatokba. Lukács hibáinál felzárkóztak a Norvégok, Háfra pályára kerülésével pedig nyertek. Persze van ebben tûlzás, mert pl Lunde szenzációs teljesítménye is kellett.
Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.19 0 0 5935

én jövőre leszek kíváncsi ,hogy kikap majd újabb hosszabítást a lejáró szerződések közül jövő évben  .(Lékai,Nilsson,Blago ,Strelek,Cupara,Nenadic) Hát ha szívemre teszem a kezem nem csak a  korra tekintettel én talán Cuparával hosszabítanék de lehet még vele se. Ha Laci addig kihúzza remélem tényleg haverságot mindent félre tesz és a felsorolt nevek közül nagy részének megköszöni az ittlétet és hoz helyettük fiatal tehetséges játékosokat .Remélem már ilyen dolgokon jár az esze és nem csúszunk le megint játékosokról és nem  a szerződésük lejárta előtt 2-3 hónappal előbb kezd el tárgyalgatni más játékosokkal aki őket válthatja majd.

Thor. Creative Commons License 2022.02.19 0 0 5934

Igen az egy nagyon éles kijelentés volt a részéről. Persze Matuz nem tehette fel a kérdést, ami adta volna magát, hogy mert El Deraa-nak hány magas szinten értékelhető NEMZETKÖZI meccse volt?! Vitaalapnak pedig kiváló lett volna :D 

Előzmény: Tomek 87 (5932)
Thor. Creative Commons License 2022.02.19 0 1 5933

Ez tiszta sor. Viszont ha ilyen szűk a piac akkor nem kellett volna elengedi Maquedát értékelhető alternatívák nélkül.Persze én nem vagyok sem olyan nagymúltú kézilabdázó, sem sportigazgató, sem MKSZ szakágért felelős alelnök, de még csak a védekezés megkomponálásáért felelős harmadik számú szövetségi edző (?) vagy mi a túró, mint NAGY LÁSZLÓ. Ettől függetlenül józan eszem lehet, hogy több van mint neki :) 

Előzmény: Psenior (5930)
Tomek 87 Creative Commons License 2022.02.19 0 0 5932

teljes mértékben igazad van minden egyes pontjában ! itt a legnagyobb baj ,hogy nem időben lépünk fiatal tehetséges játékosok után! Matuz -Nagy beszélgetésben hangzott el azt hiszem Laesora  kérdezett rá ,hogy nem e érdeklődünk utána Laci erre azt válaszolta ez a Nikolaj Laeso nevezetű játékost 2 éve senki nem ismerte még csak és pár fordulót játsztott jól és le kéne igazolni ?Szerintem Laci még mindig a 90-es 2000 évek elején járhat ahol egy fiatal játékosnak 1-2 vagy akár 3 évet is jól kellett játszani ahoz ,hogy elvigye egy top klub .Manapság ha nem vagy gyors és nem pont a legjobb időben cselekszel  akkor így jársz ahogy a Veszprém lecsúszol mindenről és mehetsz  ki egyiptomba vagy jobb esetben  budesligába idősebb játékos nézni vagy egy középszererű játékost tudsz csak igazolni.

Előzmény: Thor. (5927)
Thor. Creative Commons License 2022.02.19 0 1 5931

Kapus posztot talán nem bántanám. Az az egyetlen eleme a klubnak ahol Árpi révén látszólag profi munka zajlik. Legalábbis a kapusaink fejlődés és teljesítménye nekem ezt mutatja egyértelműen.

Előzmény: plüss (5929)
Psenior Creative Commons License 2022.02.19 0 0 5930
Valaki írta is előre, hogy meleg lett a pite, gyorsan bejelentünk egy igazolást. Úgy lett. Persze nem gondolnám, hogy 1 hét alatt nyélbe lehet ütni egy ilyen üzletet. Biztos, hogy jóval több idő kell hozzá. Az is igaz, hogy balkezes kellene nagy lövőerővel, de olyan meg egyszerűen nincs a piacon. Ráadásul Máthé sérülése lehet, hogy mozgásba lendíti a PSG-t is. Nehéz ügy... Hamarabb kellett volna gondolkodni, elkelt egy Gidsel, egy Máthé, egy Remili, Rod, Kirkelokke...
plüss Creative Commons License 2022.02.19 0 0 5929

Lehet, bebeszélem magamnak, de én érzek egy kicsi szerb nyomulást is, ami

Momo >> Cupara vs. Székely, Nenadic hosszabbítása + Pechmalbec

Szucsi0110 Creative Commons License 2022.02.19 0 1 5928

Ennek itt Veszprémben az elmúlt években hagyománya van. 
Kínos a helyzet, azonnal elkezd a klub igazolni. Ez védi meg a hátsóját 

ezeknek a szerencsétleneknek! Várható volt, hogy megint ez a dal következik. 

Előzmény: Thor. (5927)
Thor. Creative Commons License 2022.02.19 0 1 5927

Hát ez mondhatom remek... Megy megint a kapkodás, ég a ház virítani kéne valamit a "lázadó" népnek. Persze amikor egy Jaganjanc, Laeso, Erik Johansson, Calsbogard vagy Johannessen elérhetők voltak mi leigazoltuk El Deraa-t ( nem akarom őt előre bántani, de meg lehet nézni, hogy BL szinten mennyire váltak be a keleti csodafiúk lásd Jallouz, Bannour, Jamali, Doruk Pehlivan,stb és jelenleg Yahia is ide tartozik) és hosszabbítunk Nenadiccal. Ahelyett, hogy az egyiptomi és Petar hosszabbítása helyett érkezett volna egy valaki a fent említett nevek közül. Most akkor megint valaki/valakik létszámfelettivé válnak. Vagy pedig Mahé távozik és akkor végre megint egyeduralkodó lehet a 36 éves Petar, hurrá.

Emellett pedig láthatjuk, hogy nincsen jobbátlövőnk. Jelenlegi formájában Omar egy második számú játékos, jó indulattal. Még nálunk is...

HAHÓ valaki?! Nem lehet, hogy a hetedik jobbkezes álövő/középső játékos helyett egy épkézláb balkezes lövőt kellene igazolni? Vagy nem lehet, hogy a klasszikus igazolási időszakban kellett volna jó szerződéseket, jó játékosoknak kínálni és nem most utólag oltani a tüzet?

Előzmény: Gaga84! (5922)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!