A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Utoljára kb. 1 hónapja jártam cinkoán, (2011.01.25)-én és akor még ott állt a 2. sor legvégén. Ebböl következtetve akkor szerintem nekem ezért keltett meglepődést :-) Amugy szoktam nézni a 7/7E/173/173E kiadásokat és még nem szurt szemet :)
Tudom, én kértem és hívtam reggel kedves tt.-at hogy írja be, csak megerősítésként írtam be újra, mert reggel azt hittem hogy férre néztem, a kép meg reggel annyira bemozdult hogy nem tudtam kiolvasni belöle a rendszámot mert csak utolsó mp.-be vettem észre.
--
Egy kis mai különjáratozás reggelről, meg egy mai kép:
Pont ezért. Akkor is jeleztem, ha emlékeim nem csalnak. Előbb-utóbb csak sikerül megcsinálni. Legközelebb viszont, ha meglátom a kocsit, és még mindig ilyen, akkor biza szólni fogok, még ha fél órát kell várnom a következőre, akkor is. Nem igaz, hogy nem bírják normálisan megcsinálni azt, amit meg kéne... (Most attól eltekintve, amit tényleg kéne.. Ez viszont így balesetveszélyes.)
és még miért érdekes? Mert ez már nála egy jellegzetesség. Volt már neki hasonló gondja tavaly nyáron csak annyi különbséggel, hogy csörgés csak az első ajtónál volt, világítás pedig mindenhol kivéve a leghátsó ajtót...
Lassan totál nyomonkövethetetlen lesz ennek a kocsinak az életútja. :D
Meg amúgy is lassan kezdem elveszteni a fonalat az átcsopoknál, mert szerintem nem minden lett beírva mostanság (mondjuk az elmúlt 1,5-2 hónapban). Ezt persze nem szemrehányásnak mondom :)