Ez itt off, de azért leírom, h ők vannak, csak 1 normális kapusedző (s)nincs ill., az általános vélekezés szerint azért tűnnek gyengébbnek az átlövésekkel szemben a fradis kapusok, mert nincs normális védekezés előttük, de a női fradinak van itt a legpörgőbb kézis topicja, nézzél oda is be.
Jobbátlövőben 2023-ban Sandell, Kristopans és Lipovina, aki szabadon igazolható lesz.Ilic Zorán remélem jövőre berobban ezen a poszton és hosszú távon megoldást jelent majd.
Jó igazolásnak tartom Elissont, de a csapatnak jövőre nagyobb szüksége lett volna Miguel Sanchez Migallonra. Lékait, Nenadicsot és Mahét is cserélni kell.
Kosorotov mellett Lucint is érdemes szemmel tartani a Wisla Plockból.
Heymann és Köster is ígéretes reménység a németeknél.
Beállóban Blagotinsek, Sipos és Nilsson közül, szerintem csak Blagotinsek marad. Nilsson magához képest is nagyon gyenge jelenleg. Sipos nem tud támadni, Blagotinseket viszon fent lehet hagyni támadásban is. Rostát próbálnám meg elhozni Bánhidi és Gaber mellett nem fog sose esélyt kapni.
Kapus poszton jók vagyunk. Cupara kérdés mennyire elégedett a 2. számú szerepével.
Nálam Lauge irányító, úgyhogy ha Mahé nem akar maradni, vagy a vezetőség nem akar vele hosszabbítani, akkor kell 1-1 irányító és balátlövő. Ha marad, akkor csak 1 balátlövő. Nenadic és Lékai a koruk miatt és, hogy csak támadásban használhatók nem kapnak új szerződést szerződést.
Max egy cserével játszik a legtöbb csapat, ritka amelyik kettővel és meg is tudja oldani. Tehát ha olyan balátlövőt hozol akit cserélni kell, akkor mellette a többinek elfogadhatóan kell tudnia védekezni.
Ez a Veszprémnél eleve ott bukik, hogy a hármas védők nem nagyon támadnak, kivéve Blagot aki meg elől nem jó.
Irányítókat meg le kell rakni szélre, mert középen, kettesben egyik sem tud védekezni.
Ezt nem lehet megolfdani ha még hozol egy bal átlövőt akit szintén cserélni kell.
Nyilván jobb lenne ha már tudna de azért nem kell 100%-ban olyan játékosokat igazolni akik támadás védekezést egyaránt tudnak lásd pl (Lazarov,Cindric...) Szerintem már most nagyon jó a srác élmény nézni ahogy játszik sokszor mellesleg 22 még akár meg is tanulhat védekezni pl Yahia is azért sokat fejlődött védekezés mióta ide jött.
Nem volt benne rossz szándék, de ez itt egy fórum, ahová le és beírunk saját érzéseket, véleményeket, és nekem ez az érzésem, és nem akartalak megbántani vele, kaptam is miatta negatívumokat, ez van, ettől még én drukkolok neked és a csapatnak, hajrá!
engem nem érdekel mit csináltok a szabadidőtökben, de azért aggódunk (és ezzel párhuzamosan az élő fába is belekötünk itt néha:D), mert az őszi eleji ígéretes teljesítmény sehol, sőt, inkább lejtmenet van...
Fradi ellen az első félidőben 2 (kettő) átlövés volt, azok is 9-en belülről. Mindent a vonalnál erőltetünk. A védekezést hagyjuk, rém gyenge. Hatalmas fordulat kell hogy játékban kapjunk valami értelmezhetőt.
Én ebben nem foglalnék állást de szerintem ez sajnos berögződött az emberekben ugye a párod alapból média személyiség + pár reklám miatt amiben szerepelsz a pároddal és evvel párhuzamban romlott a teljesítményed is és az emberek pedig összekapcsolták a kettőt .Ezt egyetlen egy helyen tudod lemosni és tísztázni megcáfolni az pedig a pálya....Örülök ,hogy itt vagytok és halgattok gondolom Laci is itt van meg Sevi is .Nem tudom mi az oka a játékod visszaesésének de remélem visszatalálsz a régi játékodhoz amit annyian szerettek és akkor mindenki boldog lesz ..
Rasmus Boysen szerint érdeklődünk Szergej Kosorotov iránt aki iránt a Vardar és a Barcelona is érdeklődik.Szerintem ő nagy fogás lenne ha sikerülne megszerezni elöl hátul oké a sràc.