A hétvégi Bazsyék ellen aratott győzelmünk után tovább erősödött Polczer Kata helye a kispadunkon, pedig már megkörnyékezte az Alba, de mi nem adjuk!:))
Ha a dombóvári teljesítményünk a felfelé való elindulás első lépése volt és nem csak egy olyan kiugró teljesítmény, mint a Pécs ellen, akkor szvsz mi vagyunk az esélyesek! Remélem az 1-4 poszokon hozzuk magunkat, mert akkor lehet esélyünk, mert ha centerben dől el a meccs, akkor még a Rafi-Edmondson páros is erősebb, mint a mi két "nagyszerű" centerünk! Remélem összekapják magukat a fiúk, úgy mint a Dombóvár ellen és egy jó, közönségszórakoztató meccset játszunk!
Konare remélem nem kap több esélyt, valamint azt is, hogy Bobo végre felépült. Bár játszani ellenetek még nem fog szerintem, vagy csak nagyon keveset. Talán a Bonyhád ellen majd. Marciulionis jó vásár volt, Green otthon még nem dobott 25 pont alatt, igaz felette se. :-) Maxey teljesítményén tényleg sokat javított, hogy kezdő volt, rá külön kiváncsi leszek. Sanders, hm, láttad te is a Göcsejen... Igaz most pl ő volt az egyik nyerő emberünk. Jobban teszi, ha bezsákolja a labdát, mert a ziccere nem biztos, hogy jó... A dombesz meccsen zsákolgatott rendesen.
Gráczer hozza a szokásos átlagát, erre vettük. Gordan nagyon kellett már... Trepi szar, Ronca nekem bátortalannak tünt az utóbbi meccseken. És ha igaz, amit hallani, fegyelmezési gondok is voltak vele sajnos.
Kb. így állunk, én bizakodó vagyok, tudom neked ez nem jó. :-) Majd meglátjuk.
Nálunk Ervin és Cseszlai továbbra sem játszik, s a 3. légiós továbbra is várat magára, mert lehet hogy center kell, s nem kisember. Látva Patton formáját, meg az ellenfél keretét, elég egyértelműnek tűnik a meccs.
Konare kivételével a többi légiósunk (Green, Maxey, Sanders, Marciulionis) biztosan játszani fog. De a szenegáli szerencsétlenséget is lehet, hogy még ittlesz. Ha jól néztem, most 13 fős a teljes keretünk, így, hogy Gordan már játszhat és Bobó is lehet, hogy bevethető lesz lassan.
:-))) Tudod, az alapszakasz meccsei úgysem számítanak, csak a rájátszásra gyúrunk, ezért olyan türelmes az elnökség a szakvezetővel ;-) Majd a play-off-ban tarolunk :-)
Most nézem, hogy a Taurina KK újabb vereséget szenvedett. Mentségükre szolgál, hogy legjobbjukat ( :-) ) súlyos térdsérülés miatt hetek óta nélkülözik... A klub elöljárói ezért nyilván nem is fontolgatják Polczer Kata edző felállítását. Bár a sportág élvonalában épp most váltottak edzőt nevezett hölgy pozíciója egyelőre szilárdnak tűnik (Megyepress)
Szerintem meg egy nóném, akinél 100000 tehetségesebb magyar játékos van, és róluk egy szó sem esik sosem. Ilyen alapon beszélgethetnénk itt és az MNK-ban akár a Kubatov-ról, ő is van olyan játékos. Sőt. Mégsem tesszük. Na mindegy...