Nem "állítottam be" sehogy. Kifejezetten arról az esetről volt szó, amit párizs vetett fel, miszerint az mlm-esek a befolyt pénzt befektetik másba.
Szó sem volt arról, hogy csak mlm-sek tesznek ilyet. Arról már inkább, hogy ugyanezek az mlm-sek a nem a befektetéseik profitjából fektetnek be újra, hanem kifejezetten az mlm-ből befolyt pénzeikből teszik.
Megjegyezendő, hogy ezzel a ténnyel azóta sem foglalkoztál egy mondatot sem.
Az, hogy te nálam betegséget állapítasz meg az micsoda?? Van egészségügyi végzettséged?
Ha az előbbi gúnyolódásodra megkapod a megoldást, akkor az onnantól hiteltelen? Egyszerűen szerintem már te sem érted, hogy mit miért csinálsz! Meghazudtolsz, gúnyolódsz, provokálsz..... aztán??? Mi a célod? Biztosan van valami, de talán nálad is elveszett útközben!
De egy szót sem mondtam neki!! Ha ismernéd, akkor te se próbáltad volna meg, mert ő tipikusan az az ember, aki mindenkinél mindent jobban tud és neki nem lehet tanácsot adni! Ezért a kezébe nyomtam és annyit mondtam, hogy " idd meg!" Kérdezte, hogy mi ez.. mondtam ne foglalkozz vele, idd meg! Sehol nem volt eü tanács, mert semmit nem mondtam neki..se azt, hogy meggyógyul, se azt, hogy nem fog fájni...
Sőt másnap délelőtt felhívott és mondta, hogy éhgyomorra megitta a pirosat, fél óra múlva a zöldet vagy fordítva... és most nem fáj a gyomra.. Kérdezte, hogy ettől??? Akkor is csak annyit mondtam neki, hogy, ha semmit nem változtatott az étrendjén vagy szokásain csak ezt, akkor meg is adta magának a választ!
Ilyen is ritkán van, hogy egyszerre ketten nem tudtok olvasni!!! Te írtad, hogy miért adnám meg a számát, amikor nem keres senki kőművest.... ha a faszkalap bácsikájáról lenne szó, akkor éppen azt írtam volna: a bácsikájáról volt szó, akkor most azt írod, hogy nem keresel bácsikát???
Értsed már légyszíves a leírtakat úgy, ahogy az van és ne akarj mindig mást belemagyarázni!!!!!
Panaszkodott, hogy ez fáj neki, meg az fáj neki, meg a sok bélműtétje után állandó gyomorfájása van és van, hogy 45 napig nem tud menni wc-re, csak a Guttalax segít... A kezébe nyomtam 2 tasakkal, hogy igya meg!