Az még kérdés, hogy milyen gyakorlati következményei lesznek a fordulatnak, hogy milyen hasznot remél az ügytől Orbán. Feltehető, hogy bár tagadja, mégiscsak zavarja, hogy Trump mindenkivel találkozik rajta kívül, és akkor ez a Trump melletti kiállás egy üzenet a Fehér Házba.
Nem maga a miniszterelnök mondta ki, hogy ne kelljen magyarázkodnia, de egy politikai tanácsadó, hogy legyen súlya a dolognak, és értsen belőle, akinek értenie kell.
President Trump Is Now Personally Under Investigation: A Closer Look
"Remeber, Comey told Trump that he's not personally under investigation. Trump wanted Comey to announce that publicly, but Comey refused, so Trump fired him. And now, because he fired Comey, Trump is personally under investigation. It's one of the greatest self-owns in political history."
A dupla állampolgárokról ne beszéljünk. Azok dupla hazaár...dupla hazátlanok. Egy seggel 2 lovon.
Szerinted aki munkanélküli az se szavazhasson? Mi van a nyugdíjassal aki már szintén nem fizet adót? Mi van azzal aki segélyen él és adót nem fizet, hanem pont ellenkezőleg, mások adóját éli fel?
Sírjon az ö anyukájuk. Mert az az igazság, hogy nincs igazság.
Nem én szóltam be másoknak hogy mindenki "kussoljon". Úgyhogy nem én vagyok a kemény, hanem az aki ilyeneket szól be csak úgy, minden előzmény nélkül. Nem?
Mondanám hogy olvasd el a hozzászólást amire írtam, de nem tudod mert ahogy látom a hőbörgő már törölte amit írt.
A beszólás ott kezdődik hogy azt írta másoknak hogy "kussoljanak". Az nem vélemény, nem beszélgetés és nem holdugatás.
Aki nem fizet adót, attól az még állampolgár. Szerinted aki munkanélküli az se szavazhasson? Mi van a nyugdíjassal aki már szintén nem fizet adót? Mi van azzal aki segélyen él és adót nem fizet, hanem pont ellenkezőleg, mások adóját éli fel? Ezen kéne gondolkozni egy kicsit.
Én fizettem adót Magyarországon is, most meg máshol fizetek. Ettől az állampolgárságom nem változott, se a múltam, se a származásom, se az hogy minden rokonom Magyarországon él.
Aki magyar/magyar állampolgár az beleszólhat mivel rá tartozik. Amúgy te mit tettél Donald Trump-ért és Amerikáért, hogy beleszólsz itt az USA politikai topic menetébe? :-)