Nagy Lacinak ez a 3. éve sportigazgatóként. Az elköltött pénz viszonylatában mit tudott elérni? Ha most befejezné itt, akkor néhány év múlva Te mit mondanál a munkájáról?
Ha már Lukács neve felmerült, akkor miért is ne játszhatna mondjuk 30-40 percet magyar bajnokin?
Mi lehetne ebben a kockázat? És ha nem játszik még magyar bajnokin sem ennyit,
akkor mit várhatunk tőle (vagy a magyar kézilabda mit várhat tőle) mondjuk 5
Ez így is van, de ennek Laci lenne a felelőse, hogy 10+ éve nem került be senki? A kimondott cél is csak nyártól ez, lentebb nemsokkal azon keseregtek hogy nincs csak a "kis" Ilic lövőben jövőre Jahia mögött. Szóval az is baj ha csak Ő van, ha nem Ő van meg az a baj, mert akkor miért nem adunk esélyt a fiataloknak, elvárások vannak, a valóság meg ott van ahol az EB szereplésünk, nyilván ezt is lehet a Veszprém nyakába varrni, de szerintem ez már nem klub téma, túlmutat azon. Amúgy lehet Lukácsnál az lesz hogy marad itt, hátha sikerül így felépíteni, Fazekasnál meg láthatóan másik utat próbálnak, a kölcsönadást. Valószínűleg nincs fix mindenkinek jó recept.
A kis Fazekast elvileg kölcsönadják, de a többieket miért nem? Hány fiatalt építettek be csapatba az elmúlt x évben, nullát kábé, Ligetvárit talán, de őt sem érdemben.
"Kedves Laci mi lesz a fiatalokkal, amit ígértél tavaly nyáron? Ezt is elfelejtetted?" én erre reagáltam, mert ebben igen is van előrelépés, az viszont számomra továbbra is kérdés hogy ha főként magyar fiatalokkal képzeled el a Veszprém jövőjét, akkor ott valószínűleg az EHF marad, bár a Tatabányát nézve, az se sokáig. Természetesen számomra se elfogadható / jó nézni hogy senkit nem sikerült / sikerül beépíteni, de én itt igenis látok előrelépést az elmúlt 10+ évhez képest, legalább 10+ percekre felkerülnek BL meccsen! is, de Te komolyan gondolod hogy mondjuk Lukácsnak 30+ percet kellene játszania a Barca ellen? "Benne vagy a dologban nagyon?" ezt a kérdést pedig nem értem.
Nem értem az ilyen hozzászólásokat, nem tudom mikor játszott utoljára ennyi fiatal a meccseinken, de most komolyan, vagy honnét jönnek belőled ezek a teljesen hülyeségek? Messze visszanézve nem volt az utánpótlásból senki, akik ennyit játszottak volna a felnőtt csapatban, főleg nem azóta hogy már final4 a cél.
Amikor Gajic, Marguc, Manaskov, Strlek négyes volt a szélső keret, akkor sem értettem, hogy a világ legerősebb szélső kerete itt van, de labdát nem kapnak. Most sem értem ezt. Ok, dobhat majd hetest. Egyébként abban fog segíteni a többieknek, hogy a helyben állással megmutatja hol a pálya vége és széle. Nincs itt semmi koncepció csak parasztvakítás a nevekkel és a pénzszórássál.Ha Hajnal Csabának csak a negyede pénz rendelkezésre állt volna, akkor legalább három BL-t nyert volna a csapat abban az időben. Kedves Laci mi lesz a fiatalokkal, amit ígértél tavaly nyáron? Ezt is elfelejtetted? Gratulálok!
Ez itt off, de azért leírom, h ők vannak, csak 1 normális kapusedző (s)nincs ill., az általános vélekezés szerint azért tűnnek gyengébbnek az átlövésekkel szemben a fradis kapusok, mert nincs normális védekezés előttük, de a női fradinak van itt a legpörgőbb kézis topicja, nézzél oda is be.
Jobbátlövőben 2023-ban Sandell, Kristopans és Lipovina, aki szabadon igazolható lesz.Ilic Zorán remélem jövőre berobban ezen a poszton és hosszú távon megoldást jelent majd.
Jó igazolásnak tartom Elissont, de a csapatnak jövőre nagyobb szüksége lett volna Miguel Sanchez Migallonra. Lékait, Nenadicsot és Mahét is cserélni kell.
Kosorotov mellett Lucint is érdemes szemmel tartani a Wisla Plockból.
Heymann és Köster is ígéretes reménység a németeknél.
Beállóban Blagotinsek, Sipos és Nilsson közül, szerintem csak Blagotinsek marad. Nilsson magához képest is nagyon gyenge jelenleg. Sipos nem tud támadni, Blagotinseket viszon fent lehet hagyni támadásban is. Rostát próbálnám meg elhozni Bánhidi és Gaber mellett nem fog sose esélyt kapni.
Kapus poszton jók vagyunk. Cupara kérdés mennyire elégedett a 2. számú szerepével.
Nálam Lauge irányító, úgyhogy ha Mahé nem akar maradni, vagy a vezetőség nem akar vele hosszabbítani, akkor kell 1-1 irányító és balátlövő. Ha marad, akkor csak 1 balátlövő. Nenadic és Lékai a koruk miatt és, hogy csak támadásban használhatók nem kapnak új szerződést szerződést.
Max egy cserével játszik a legtöbb csapat, ritka amelyik kettővel és meg is tudja oldani. Tehát ha olyan balátlövőt hozol akit cserélni kell, akkor mellette a többinek elfogadhatóan kell tudnia védekezni.
Ez a Veszprémnél eleve ott bukik, hogy a hármas védők nem nagyon támadnak, kivéve Blagot aki meg elől nem jó.
Irányítókat meg le kell rakni szélre, mert középen, kettesben egyik sem tud védekezni.
Ezt nem lehet megolfdani ha még hozol egy bal átlövőt akit szintén cserélni kell.
Nyilván jobb lenne ha már tudna de azért nem kell 100%-ban olyan játékosokat igazolni akik támadás védekezést egyaránt tudnak lásd pl (Lazarov,Cindric...) Szerintem már most nagyon jó a srác élmény nézni ahogy játszik sokszor mellesleg 22 még akár meg is tanulhat védekezni pl Yahia is azért sokat fejlődött védekezés mióta ide jött.