Nem egy túlbonyolított szerkezet, mindenbizonnyal sikerülni fog! Amikor én kezdtem Mustangozni, nekem semmi motoros tapasztalatom nem volt, és semmi leírást nem találtam hozzá...magyar nyelven egyáltalán nem.
Itt a felirat. Változott a felállás nem savállóra fogom gravírozni hanem alumíniumra. A két ellipszis közét nem tudom, hogy kifehérítsem e. Viszont a "szárnyakat" ki fogom fehéríteni, meg a JAWA alatti két koncentrikus kör közét is. sokkal szebb lesz a külső kontúrnál fogom kivágni az egészet.
Na emberek!!! Végre ma mentem egy nagyon rövid kört a mustanggal :-)))) Felraktam az új láncot, de világítás híjján így este csak az udvaron tettem egy kört, a vezetékelés még várat magára :-) Jelenleg a gyújtás is csak össze van drótozva, de nagyon jól megy, legalábbis szépen gyorsult az udvaron azon a 30-40 méteren, amikor odahúztam neki :-))) Bár mintha a karbinak még mindig sok lenne a levegő, mert úgy natúrba nem nagyon indult, csak ha befogtam a torkot, szóval szerintem további szűkítés kell a légszűrőbe.
Mondjuk furcsa szerzet. Vannak rajta érdekes megoldások, a lábtartó egész jó! Elfogadnám, végül is retro tuning műemlék, no persze nem rég művelhették. A lényeg, hogy lehetne belőle kihozni dolgokat, jobb mint egy unalmas, hajlított ülésvasas egymilliomodik "ötvenegyes szimszon".
A két szélső rézcsavarnak tövig bent kell lenniük, a középső az alapjárat-állító, azt fülre kell hangolni. Folyik a benzin? Az azért van, mert Jikov... :) Amúgy tűszelep lesz a ludas, picit "kapargasd meg a pöcsét", tájszólással mondva. :) Rárakodhatott a sok dzsuva, sok állásban meg megszáradt, odakövült, és nehezen jár, és lehet, hogy néha nyitva is marad ezért. Pucolgasd meg, utána jó lesz. A lényeg, hogy a lemezkéjét ne hajligasd!
Hello! Tudnátok segíteni karbi beállításban? :) Mennyire kell kicsavargatni azokat a csavarokat és melyik mit szabályoz? Ja és mi lehet az oka annak, h folyik ki belőle a benzin?
Hát, ja, eléggé elhervadtak mostanára, amit sajnálok. :S Na de majd most az új énekessel a Pokolgép! :D Tóth Attila energikus,a Rubiconban meg úgy énekelt, hogy elég bíztató! :D
Az Ossian, meg a Pokolgép ilyen előadók mellett nem rúghat labdába, arra ott lesz a Rockmaraton Pécsett. Kalapács mondjuk volt, de nem tömte tele a nagysátrat...
Na szóval megnéztem a szerszámoosfedelet, van rajta egy 2-3 cm-s repedés/törés. Csak esztétika, hegesztéssel orvosolható. Képet készítek róla és majd eldöntöd, hogy kell vagy sem. :)
Nagy részét ismerem! :P Hmmm... Mondjuk olyan klasszikusokat, mint Ossian meg Pokolgép hiányolok. Ráadásul a Pokolgépnek új énekese van, akitől hallottam már jó pár számot, és meg kell hagyni, szuper! Kíváncsi vagyok milyen lesz! :D
A sátánistázást megszoktam, az ATV-vel nem kell foglalkozni, majd egyszer el jön a mi időnk!
Amúgy a sátánistákkal sincs semmi baj, mindeki tudja hogy.. Naaaa de nem megyek bele, nem akarom a nickem törlését! xD
Elkészült majdnem teljesen a hátsó kiemelésem.Aki lemaradt a lényegről,az aprilia villát hossza miatt rövídíteni kellett,de emiatt a villaszög megnőtt,és a teleszkóp szorult kicsit.Ráadásul a hátulja a gépnek alacsonyabb volt mint az eleje.Itt a megoldás.Nem annyira szép,de jó és masszív :)