A tippeket játéknaponként egyben kérem leadni, az előre feltett sorrendben, a topikban megadott hivatalos programban szereplő párosítások szerint. --- Tippet módosítani nem lehet. --- Tippelési határidő a mérkőzés kezdete, mérvadó az index órája. --- Pontozás: Kimenetel: 4 pont. A hazai gólok számának vagy a vendéggólok számának vagy az előjeles gólkülönbség eltalálása: 2-2 pont. A hazai gólok vagy a vendéggólok vagy az előjeles gólkülönbség esetén eggyel mellé: 1-1 pont. Így a teli 10 pontot ér, de egy tipp érhet 8, 6, 5, 4, 2 vagy 1 pontot is. --- Első tippedben jelezd, hogy a mezőny melyik csapatával szimpatizálsz! --- A 2014-15-ös bajnokság teljes menetrendje a 13313-as hozzászólásban (http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=131290005&t=9073145) található, tegyél oda könyvjelzőt! --- A fordulóknál a forduló hivatalos dátuma szerepel, a feltett programtól lehetnek eltérések.
Hétvégén feldolgoztam a Xatkától kapott őszi tippeket, és az én táblázatomban neked 5 ponttal, nekem 2-vel van több,tehát most mindketten 497-nél tartunk. Mivel semmi mechanikus adatrögzítést nem végeztem az őszi tippek áthozatalánál, valszeg elszámolás lehet, még az őszről.
Ez még nem hivatalos info, előbb Xatkával is beszélni szeretnék.
A többiekét még meg sem néztem, lehet, hogy másnál is lesz difi.
Úgyhogy, ha mindez igaz, akkor nagyon kemény holtverseny van az élen, ami viszont a több teli miatt a te (pillanatnyi) elsőségedet jelenti. :)
Előre cáfolok mindenféle gyanusítgatást, melyek a pontszámítás átvétele és a pontverseny élén történt váltást próbálják a véletlennél direktebb összefüggésbe hozni. :)
Ennek oka inkább abban keresendő, hogy - mint MÁV szurkoló tipptársunk is többször bevallotta - ő rendszeresen a Szolnok győzelmére tippel, amivel az esetek többségében 1 meccs fórt ad mindannyiunknak. És most is elbukta a REAC-Szolnok meccset az 1-2-es tippjével, amit és - pusztán csak véletlenül! - telibefogtam!
Véleményeket kérnék arra nézve, hogy visszatérjek-e a Xatka által alkalmazott pontszám-név eredményközlésre a mostani helyezés-név-pontszám-telitalálatok helyett.
Egyébként megkaptam Xatkától a fájlt az őszi tippekkel, lassan átdolgozom a saját fájlomhoz és újból lesznek átlagok, sőt egyéb érdekességek is!