Az a baj, hogy ezzel az önző húzással a klub a magyar válogatott következő 5-10 évét is befolyásolja. Így nekem mondhat bárki bármit, ez a vezetés önző, szakmailag alkalmatlan, gazdaságilag impotens.
Ha ez volt az álma, akkor örülök, hogy teljesült neki. De a saját érdekében kérje, hogy a következő szezonban kölcsönbe mehessen egy EHF kupa, vagy kisebb BL csapathoz, mert ennek így az Ő szempontjából nem sok értelme van. Oké, hogy edzésen a jó játékosoktól sokat tanulhat, de amit ott tanul, éles meccs szituációban nem tudja gyakorolni, és az is legalább olyan fontos.
Én nem látok jelentős előrelépést a fiatalok alkalmazásában továbbra sem. Dörnyei NB1-es meccseken is csak elvétve játszanak, Ilic leginkább szélsőként, és Pepe is csak epizodista. Ez nem játékosbeépítés. A Kiel-ben tegnap Ciudad Benitez 3/3 beállóból a Pite ellen, Ehring Sven Ekberg mögött 15 gólnál tart idén a BL-ben. És ezek a srácok mind egy idősek a mi fiataljainkkal....
Sabatet Ágai említette pletykaként. De nem ő lesz a befutó, Rasmussen fogja ledolgozni a férfiaknál a felmondási idejét, 4 év, ha jól emlékszem amit előre kifizettünk neki.
A szövetségnek volt képe hozzá, hogy miután kifúrták, felajánlották Sabatenak is újra a kispadot, de elhajtotta őket. Senkinek nem kell jelenleg a amagyar pad, nagy a kétségbe esés.
Azt pletykálják, hogy annyira nem akarja senki elvállalni a magyar kispadot, hogy Csányi Sándoron keresztül felkérték Pastort, hogy legalább a tavaszi 4 meccset vállalja el.
Nagy Lacinak ez a 3. éve sportigazgatóként. Az elköltött pénz viszonylatában mit tudott elérni? Ha most befejezné itt, akkor néhány év múlva Te mit mondanál a munkájáról?
Ha már Lukács neve felmerült, akkor miért is ne játszhatna mondjuk 30-40 percet magyar bajnokin?
Mi lehetne ebben a kockázat? És ha nem játszik még magyar bajnokin sem ennyit,
akkor mit várhatunk tőle (vagy a magyar kézilabda mit várhat tőle) mondjuk 5
Ez így is van, de ennek Laci lenne a felelőse, hogy 10+ éve nem került be senki? A kimondott cél is csak nyártól ez, lentebb nemsokkal azon keseregtek hogy nincs csak a "kis" Ilic lövőben jövőre Jahia mögött. Szóval az is baj ha csak Ő van, ha nem Ő van meg az a baj, mert akkor miért nem adunk esélyt a fiataloknak, elvárások vannak, a valóság meg ott van ahol az EB szereplésünk, nyilván ezt is lehet a Veszprém nyakába varrni, de szerintem ez már nem klub téma, túlmutat azon. Amúgy lehet Lukácsnál az lesz hogy marad itt, hátha sikerül így felépíteni, Fazekasnál meg láthatóan másik utat próbálnak, a kölcsönadást. Valószínűleg nincs fix mindenkinek jó recept.
A kis Fazekast elvileg kölcsönadják, de a többieket miért nem? Hány fiatalt építettek be csapatba az elmúlt x évben, nullát kábé, Ligetvárit talán, de őt sem érdemben.
"Kedves Laci mi lesz a fiatalokkal, amit ígértél tavaly nyáron? Ezt is elfelejtetted?" én erre reagáltam, mert ebben igen is van előrelépés, az viszont számomra továbbra is kérdés hogy ha főként magyar fiatalokkal képzeled el a Veszprém jövőjét, akkor ott valószínűleg az EHF marad, bár a Tatabányát nézve, az se sokáig. Természetesen számomra se elfogadható / jó nézni hogy senkit nem sikerült / sikerül beépíteni, de én itt igenis látok előrelépést az elmúlt 10+ évhez képest, legalább 10+ percekre felkerülnek BL meccsen! is, de Te komolyan gondolod hogy mondjuk Lukácsnak 30+ percet kellene játszania a Barca ellen? "Benne vagy a dologban nagyon?" ezt a kérdést pedig nem értem.
Nem értem az ilyen hozzászólásokat, nem tudom mikor játszott utoljára ennyi fiatal a meccseinken, de most komolyan, vagy honnét jönnek belőled ezek a teljesen hülyeségek? Messze visszanézve nem volt az utánpótlásból senki, akik ennyit játszottak volna a felnőtt csapatban, főleg nem azóta hogy már final4 a cél.
Amikor Gajic, Marguc, Manaskov, Strlek négyes volt a szélső keret, akkor sem értettem, hogy a világ legerősebb szélső kerete itt van, de labdát nem kapnak. Most sem értem ezt. Ok, dobhat majd hetest. Egyébként abban fog segíteni a többieknek, hogy a helyben állással megmutatja hol a pálya vége és széle. Nincs itt semmi koncepció csak parasztvakítás a nevekkel és a pénzszórássál.Ha Hajnal Csabának csak a negyede pénz rendelkezésre állt volna, akkor legalább három BL-t nyert volna a csapat abban az időben. Kedves Laci mi lesz a fiatalokkal, amit ígértél tavaly nyáron? Ezt is elfelejtetted? Gratulálok!