Üdv a klubban! Egészen bizonyos lehetsz benne, hogy senkinek nem írtam olyat! A "legdurvább", amit eü topicba írtam az az volt, hogy amikor hazugságnak titulálták a melanómám és apukám hólyag daganatát, akkor azt írtam, hogy ha valóban úgy gondolják, hogy kitaláció, akkor kívánom nekik is azokat, amik nekünk voltak! ( hiszen kitaláció, tehát semmit kívántam) .)
Ha már mindent magyarázni kell, mert csoportosan játszátok a nem normálist, akkor megteszem: Tisztán láttam, hogy nem te tetted fel a kérdést, de te azt írtad, hogy mellébeszélek... erre írtam neked a választ!! ha már belebeszélsz okoskodva egy vitába, akkor nem kell megsértődnöd, hogy nem érted meg az olvasottakat!
2200-as komment: "A Nuskinba meg a mormon egyháznak fizetnek." A mormonra válaszoltam, hogy a Rain vezetői is TAGJAI!!!!!
A másik mondatom arra irányult, hogy az MLm partnerei nem fizetnek semmit az egyháznak!!
Azért megnézném, ha ezt a szarakodást fordítva sikerült volna; tehát én vonok össze két mondatot és oldalakon keresztül számon kérem a semmit, akkor itt lettetek volna öten és nekem estek, hogy miért beszélek félre......
Tehát rajtad kívül senki nem beszélt arról, hogy bárki is partnere lenne a mormon egyháznak!! Ezért többedszer kérem, hogy gondold át újra a teljesen értelmetlen kérdésedet!!!
Be is másoltad, hogy ezt írtam: "Byron is és az európai igazgató is tagja az egyháznak." Tehát már sokszor látnod kellett volna, hogy mit írtam, de csak erőlteted az agymenésed!!!
Akkor elárulod, hogy a továbbra is totálisan értelmetlen kérdéseddel hová akarsz kilyukadni????
De legalább a burkoltan cigányozó haverodban ismét -meglepő módon- partneredre találtál :)
Egyébként dühöngjél még, hülyézzél másokat esetleg bevetheted a " rákegymeg" szövegedet mint az EÜ topikban csináltad. Maximum azt éred el, hogy az illetékesek bezárják a kávéházat.
Talán elkerülte a figyelmedet, hogy a " milyen partnere az egyháznak?" kérdést Nem én tettemfel. Úgy látszik a sok MLM agymosástól figyelmetlen lettél, vagy a magyar nyelvvel vannak gondjaid, de én lovári nyelven nem tudok veled kommunikálni. Egyébként mielőtt átmennél dühöngőbe én egy nyelvre utaltam és senkinek nem a származására.
Te agybalőTT! Ha ezt írom: "Byron is és az európai igazgató is tagja az egyháznak." Akkor hogy a pcsába lehet azt a kérdés feltenni, hogy milyen partnere az egyháznak??? utána ezen lovagolni egy oldalon át és akkor jössz te koximaxi és persze, hogy eljátszod te is a hülyét!