Keresés

Részletes keresés

mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 244

Hát ez az, amint tudjuk : Vitézí D, Petykó A.  Kondrát ?, Vitézy Zs. esetében  rang és pénz már van, de vajon meg tudnak-e felelni  munkaköri kötelességeiknek ?

Inaskodtak legalább egy kicsit az adott területen ?  Vagy méretre szabják a feladataikat ? 

Előzmény: Törölt nick (243)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 243

bárki, akit kritizálsz a kapott vagy szerzett állásáért, pozíciójáért.

már ami az adófizetők pénzéből végzett. ami meg nem, ahhoz meg nem sok közünk van:-)

Előzmény: mavtelep (242)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 242

Bocs, de nem értem az utolsó kérdést : végzi-e a dolgát ?  Kicsoda ? Vitézy ? 

Előzmény: Törölt nick (241)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 241

ja.

tanultam pár éve egy jó mondást, amit igen sokszor lenyomtak a torkomon...

most felbüfizem, ha nem baj: törvényesnek törvényes, de nem etikus.

szemben a nokiásdobozzal ami senem etikus, senem törvényes....

viccet félretéve:

csak nem ugyanúgy kéne szégyelni és előre bűnnek kikiáltani ezt?

monddcsak, mekkora kár érte az adófizetőket ezzel?

végzi-e a dolgát?

Előzmény: mavtelep (237)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 239

Azután kapott egy igazán operatív tevékenységet : a Büntetőjogi Ügyek Főosztályának lett a vezetője.

Ha tudnád, hogy egy főov. mennyivel hatékonyabb mint egy igazgató,,   elájulnál...))) 

Előzmény: nemezis 2 (238)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 238
  • Viszont azt tudom, hogy a legfőbb ügyész bizonyos Polt -fideszes9év-Péter volt.. Már ha érted az összefüggéseket...

:) Érteni vélem....

De talán már feledésbe merült amikor szép hosszú sorba leírtam (belinkeltem) hogy mi is lett azeredménye Keller et. működésének....(még megvan, ha kéred)

Másrészt.: meddig is volt legfőbb ügyész? Azután mi is történt?

Előzmény: Törölt nick (234)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 237

Nem emléxem, hogy megszaggatta volna bárki is ruháját mély gyászában, amikor V.D.-nak összebarkácsoltak egy holdingot....ami nem egy nokiás doboz...

Előzmény: Törölt nick (235)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 236

Hát, ez bizony ül  ....)))

Előzmény: Törölt nick (231)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 235

és én miről beszéltem?

Előzmény: mavtelep (233)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 233

Ugye, Te sem hiszed.hogy a nokiás dobozokat csak vörös színben gyártják ?

Másrész : hivatallal - esetleg még a gyermeknek is, rokonokról nem is beszélve - is lehet fizetni !

A nagy üzletekről, szakértésről és tanácsadásról nem is beszélve !...)))

Előzmény: Törölt nick (230)
nandras0824 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 232

mintha nem egészen arra válaszoltál volna, mint amit a 191- ben felvetettem, de azért reagálok :)

több hozzászólásban is kifejtettem, ezért most csak a lényeget ismétlem meg:

nem az a baj szilivel, hogy baloldali, -és itt annak a mértéke is sokadlagos szempont- hanem az, hogy soha, sehol nem fejtette ki, hogy mit is jelent neki ez a fene nagy baloldaliság. (már persze az általános szóvirágokon túlmenően).

még ez sem lenne vele baj - az igazi probléma (de ez már nem a baloldal problémája :) az, hogy buta.

2006 mindenkinek trauma volt és egyik oldal sem tudta igazából kezelni a helyzetet - de ennek kifejtése messzire vezetne, és számtalan topicban, sok ezer hozzászólással lett kivesézve.

Előzmény: Törölt nick (220)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 230

azért hidd el, szorítok, hogy nagyon felvállalhatatlan bakit ne kelljen kimagyaráznom:O))

annak ellenére, hogy sosem hittem elvakultan a fideszben és orbánban, belekalkuláltam az emberi gyarlóságot, hatalommániát mindent és ezt be is vallottam. Mégis nekem szégyen az életműdíj és hasonló nyalánkságok.

no most el tudom képzelni másoknak, pláne vitézül és fenntartások nélkül elvakultan hívőknek a nokiásdoboz teszem azt:-)

Előzmény: mavtelep (227)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 229
  • Nem. Kayára, Joszipra, a 12 ÁG-ra, sok képviselőre, akik ellen azért nincs eljárás, mert a bátor fityiszes többségű zsiványhad nem adta ki őket..

Hm.. Én most inkább hagynálak megnyugodni..., mert különben meg kellene kérdeznem, hogy: 

1. ugyan ki is volt ezek közül képviselő?

2. Kellernek ugyan mi is volt a feladata?

Előzmény: Törölt nick (222)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.02.04 0 0 228

Fogtál már mellé ennél nagyobbat is...

:D

Előzmény: Törölt nick (226)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 227

Ezzel a szégyenérzettel pont úgy vagyunk, mint a Fidesz fanok : szemét, rohadt, mocskos a világ, de hiába támadják Orbánt, ő az Egyetlen Igaz ME aki kivezet minket  a posványból !

( Affrancba, Gyurcsány erre egyszemélyben nem elég, kell mellé néhány okos szakember is !)

Előzmény: Törölt nick (220)
hirtelenszőke nő Creative Commons License 2011.02.04 0 0 225

Igen, Szili Katit leigazoltuk. Idén a mi csapatunkat erősíti, aztán majd meglátjuk.

Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 224

"ogy miért a megúkulási görcs a szocikban? Mert van bennük tisztesség, tudnak gondolkodni és tele vannak kétellyel ezek miatt. Szemben a bolsevik párttal.. :o("

lszrt!

egyszerűen valahogy vissza kell szerezni a szavazókat és nagyon jól tudják a múltjukkal nem megy!

viszont maguktól nem akarnak megválni:-)

Így biza nehéz lesz:O)

Előzmény: Törölt nick (213)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 223

nos, akinek úgy általában van egy véleménye valakiről azt nincs okom kritizálni.

mindenkinek joga van kialakítani a maga véleményét.

kritikám csakis azoknak szól, akik Szili személyétől függetlenül pártszimpátiától vezérelve törnek pálcát.

Előzmény: reggelsanyi (202)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 220

khm....

baj, hogy Szilit jobban a baloldali értékek képviselőjének tekintjük, mint Gyurcsányt?

nos, egyetlen kérdésem lesz ezzel kapcsolatban: nevezd meg, teszem azt Gyurcsány miben képviselte a baloldali értékeket!

és mivel kettőjük között ( a táborok között) kenyéretörésre került sor, hát pont nem Szili lett hűtlen a baloldalisághoz érzésem szerint!:-)

szóval ki árult el kit?  El tudtak képzelni, hogy Szilinek teszem azt mit jelentett 2006? És el tudod képzelni, hogy milyen gáz az, hogy nem szólhatsz, nem támadhatod azt a pártot, ami neked okoz szégyent?

hát én el tudom képzelni, mert ha Fidesz tag lennék és Orbánék orbitális gazságot tennének,hát úgy érezném engem árultak el, Nekem okoztak szégyent! És nem szólhatnék, nem léphetnék ki,mert akkor a fidesz fanoknak én lennék a fekete sgű??????

bizony így lenne!   és akkor most legyetek szívesek Szilivel kapcsolatban is ezt végigzongorázni! Főként onnantól, hogy tegyétek fel magatoknak a kérdést: Ha a szocik elkövetnek egy bűnt, akkor még szavazóként is nem szívjátok a fogatokat? nem anyáztok belülről, hogy szégyent hozott rátok a pártotok és így titeket éget?

( bocsi, nem személyesen neked szól, mivel nemtom ki szavazótáborát erősíted, hanem úgy a szilit most támadóknak általánosságban)

Előzmény: nandras0824 (191)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.02.04 0 0 219

A választási eredményeket elnézve viszont jó sokan utálják a liberálisokat legalább annyira mint Katinéni...

Szal ő a magyar fősodort követi a liberálisutálatban...

Azt azért túlzásnak tartom hogy ő vezesse...

(Hol van ő pl egy Vonához vagy Vollnerhez a liberálisutálatban?)

Előzmény: boci boci tarka (214)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 217

Már a cím is rossz! Nem Orbánék alkotmányoznak, hanem egy szakértői bizottság. Az országgyűlis is csak márciusban következik!

Az interneten, remélem nyomon követhetjük a szövegszerű változatokat.

Ma a rádióban egy szakértő lelkesen követelte a népszavazást. Egy fontos szempontról azonban megfeledkezett. Ha az MSZP nem vesz részt az alkotmányozásban és mégis népszavazásra bocsátják az az MSZP politikai halát jelentené, ha a népszavazás elfogadja. A népszavazási törvény szerint az összes szavazó több mint 25%-ának kell igent mondani. 

nemezis 2 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 216
  • Akikre én gondolok, azok -megvett, megfélemlített bírók ítéletei alapján vagy ügyészi "hibának" köszönhetően  -vagy így  vagy úgy megúszták.

Gyurcsányra gondolsz? Hiszen az már "elévült".....

Előzmény: Törölt nick (211)
boci boci tarka Creative Commons License 2011.02.04 0 0 214

Nem erőltetett.

Tökéletesen igaz.

Ha visszagondolsz a KE választásra, beláthatod, hogy kevesen utálják jobban a liberálisokat, mint ő.

Persze vannak még egy jópáran ilyenek az mszp-ben....

Előzmény: Törölt nick (206)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 212

Pozsgay, Szűrös, Csintalan...

Előzmény: Törölt nick (206)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 210

" Indexes meggyőződés"..... na ne, ne fárassz !...)))

Előzmény: nemezis 2 (204)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.02.04 0 0 208

Hogy is van a sztori Bereccel meg az emdéeffel?

Nyáron inget télen télikabátot hordunk...

Előzmény: Törölt nick (205)
Törölt nick Creative Commons License 2011.02.04 0 0 207

szerinted mégis mit kellene csinálnia egy embernek, aki korpa közé keveredett?

miért olyan hihetetlen, hogy elhitte a baloldali értékek képviseletét az mszp-ről és később döbbenten nézte mi lett az egészből Gyurcsány miatt?

Wazze már én is jártam úgy, hogy egy társaságban hittem és később vettem észre, hogy semmi karesnivalóm köztük!

Szili nem most jött rá,sőt egyet mondok:

már az MSZP maga is rég rájött, hogy semmi köze a közéhez ezért van a folytonos görcsös megújulási kényszerük!

Megújulást kezdtek a választások előtt, de utána megint. Szeretnének szabadulni önmaguktól de persze úgy, hogy továbbra is benne maradjanak:-)

Szili ugyanezen idokokkal lépett túl és valóban " megújult". méghozzá úgy, hogy neki a többiekkel ellentétben a "megújuláshoz" nem magán, hanem a környezetén kell változtatnia! Ő maradhat aki volt, de például Gyurcsány vagy Mesterházy már hiába beszél megújulásról míg ők ottmaradnak!

Előzmény: Törölt nick (183)
nemezis 2 Creative Commons License 2011.02.04 0 0 204
  • Nehéz is lenne, mert nem ismered a meggyőződésemet .

Kétségtelen, mint ahogy rólad is csak annyit tudok, amennyit itt megmutatsz.

Tehát a meggyőződésed indexes részét ismerem.

Előzmény: mavtelep (197)
mavtelep Creative Commons License 2011.02.04 0 0 203

Dehogy ! Épp azt írtam, hogy a Fidesz nem érdekből, nem hálából, hanem pusztán becsületes, elvhű egyéniségéért öleli a keblére.

Előzmény: nemezis 2 (196)
reggelsanyi Creative Commons License 2011.02.04 0 0 202

Spec nekem nem a hűsége vagy a hűtlensége a problémám Szilivel...

Nekem egy álszent nőszemélynek tűnt s tűnik most is...

Tiszta sor hogy jelenleg szükség van rá az alkotmányozáshoz...

(lehet mutogatni az Euban hogy lám még a volt házelnök is csakahülyeszoclibek ajvékolnak)

De sztán szépen hagyni kell hogy a helyére kerüljön a képe a papírkosárban az Dávidibolya fényképek mellé...

Előzmény: Törölt nick (192)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!